|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 22, 2014 11:00 am | |
| First topic message reminder :
Kto prócz mnie jest tutaj tegorocznym maturzystą? |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 15, 2014 12:17 am | |
| jeszcze trzaśnij drzwiami, gówniarzu <33 |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 15, 2014 10:33 pm | |
| *pakuje walizki i trzaska drzwiami* |
| | | Wiek : 21 Zawód : kasjerka Przy sobie : dokumenty, gaz pieprzowy
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 16, 2014 11:37 am | |
| I co powiecie o finale GoT? Odcinek trochę słaby jak na finał - na moje, ale namieszało się całkiem nieźle. - Spoiler:
No i szkoda mi Danki, że tak musiała smoki zamknąć :c A co do Tyriona, ciekawie było zobaczyć go mordującego kogoś. Biedny
|
| | | Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Cze 17, 2014 8:21 pm | |
| WRACAJCIE WSZYSCY nie może być tak, że Asia znika i znika życie :>>>>>>>>>>>>>> (btw ostatni egzamin za mną jednak ) |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Cze 17, 2014 9:04 pm | |
| Gratulacje, Martynka! Mi już został tylko jeden <3 |
| | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Cze 17, 2014 9:58 pm | |
| Gratuluję, jestem jeszcze formalnie przed klasyfikacją, ale nieformalnie nie mam już niczego do zaliczania, więc... Kto chce pograć? :>> |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Cze 17, 2014 11:46 pm | |
| No ja też mam już wszystko zaliczone, więc zamiast ogarnąć dupę, oglądam seriale. |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 18, 2014 12:05 am | |
| Ja jestem po sesji! (O ile zdałam dzisiejsze...) Ale mam jeszcze do napisania raport, zaprezentowanie wyników badań z praktyk terenowych, tłumaczenie i streszczenie artykułu, odpowiadanie z artykułu na podwyższenie oceny z angola i pracę semestralną, soł... nie ma mnie bo studia :c |
| | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 18, 2014 9:33 pm | |
| Aduś, to piszemy, nie grałam z Tobą od Windhill. o.O |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 18, 2014 9:55 pm | |
| a ja jestem po studiach praca oddana, egzaminy zdane, WOLNE xD |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 19, 2014 1:48 am | |
| Ja wracam 26 czerwca :D Po obronie. Zresztą i tak czekam na Aś, bo Reichael <3 (tak bardzo mam spaczoną teraz postać Jason'a w PLL) |
| | | Wiek : 28 lat Zawód : Producent broni Przy sobie : Scyzoryk, paczka zapałek, telefon.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 19, 2014 3:40 am | |
| Boshe. Za dobrze Wam. Ja mam jeszcze dwa egzaminy. Na koncie jeden zdany i jeden uwalony. Uwalony pomimo tego, że udzieliłem poprawnych odpowiedzi na wszystkie pytania. Kochajmy wspaniałych profesorów |
| | | Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 19, 2014 11:12 am | |
| TRZYIPÓŁ. Nie wiem jakim cudem, bo 3/4 odpowiedzi to był strzał, ale nie wnikam. Jeszcze tylko poniedziałek i waaaaakcje (no, praktyki do końca czerwca, ale to się nie liczy xP). |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 19, 2014 2:00 pm | |
| |
| | | Wiek : 21 Zawód : nauczyciel matematyki Przy sobie : Papierosy, zapalniczka, dokumenty, telefon, torba z notatkami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 19, 2014 2:49 pm | |
| Brawo dzielni Panemowicze. <3 To nadal ja, Lumi. :D |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 19, 2014 2:51 pm | |
| Braciszek tak bardzo I tak oto rzygam dziś tęczą |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Cze 20, 2014 10:55 am | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Cze 20, 2014 11:22 am | |
| Jeszcze raz, Aś: Najlepszego i spełnienia marzeń |
| | | Wiek : 23 Zawód : pani szpieg, hakerka Obrażenia : tabula rasa
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Cze 20, 2014 12:01 pm | |
| Dołączam się do życzeń jeszcze raz i podrzucam promocyjne plakaty do pierwszej części Kosogłosa: LINK. |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : poszukiwana Przy sobie : scyzoryk, telefon komórkowy, fałszywy dowód tożsamości Znaki szczególne : niewielki wzrost, ciepły uśmiech
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Cze 20, 2014 1:13 pm | |
| Ja również się podłączę! Spełnienia marzeń, powodzenia na uczelni, kolejnych dram, nowych-super użytkowników i panem forever, kochana Asiu |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Cze 20, 2014 1:47 pm | |
| to ja jeszcze raz, spełnienia wszystkich marzeń <33 |
| | | Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
| | | | Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Cze 20, 2014 8:17 pm | |
| ASIEK <3 spełnienia marzeń, moooorza weny i morderczych rozgrywek na Panem! <3 |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Cze 20, 2014 10:03 pm | |
| Aż musiałam przyjść, żeby Wam podziękować. <3 Pewnie niektórym drugi albo trzeci raz, ale no. <333 |
| | | Wiek : 42 lata Zawód : redaktor naczelna OUTFLOW Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, latop
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Cze 21, 2014 11:57 am | |
| <3 nananananana obrona 4 lipca, świat jest piękny! |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |