|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 22, 2014 11:00 am | |
| First topic message reminder :
Kto prócz mnie jest tutaj tegorocznym maturzystą? |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Cze 21, 2014 12:53 pm | |
| Wow, szybko! :D Trzymam kciuki <3 |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Cze 21, 2014 4:17 pm | |
| |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Cze 21, 2014 7:38 pm | |
| |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Cze 21, 2014 8:22 pm | |
| <3 (zacznę się bać tej niby miłej rozmowy ) |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 22, 2014 10:38 am | |
| Czemu? |
| | | Wiek : 23 Zawód : pani szpieg, hakerka Obrażenia : tabula rasa
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 22, 2014 10:57 am | |
| BO NIKT NIE SPODZIEWAŁ SIĘ HISZPAŃSKIEJ INKWIZYCJI! |
| | | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 22, 2014 3:18 pm | |
| Powodzenia, musi być dobrze. <3 Moony. |
| | | Wiek : 21 Zawód : kasjerka Przy sobie : dokumenty, gaz pieprzowy
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 23, 2014 8:11 am | |
| |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 23, 2014 12:52 pm | |
| Taaak, wojna, z której wyjdziesz zwycięsko :DDD Niech mnie ktoś pacnie, egzamin za 3 dni, a ja siedzę z czwartym tomem Gone |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 25, 2014 2:31 pm | |
| I cała sesja zdana <333 Jeszcze tylko prace pisemne xd |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 25, 2014 4:29 pm | |
| Gratuluję, Alex! Szybko Ci pójdzie, zobaczysz <3 Dziś cudowny dzień <3 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 25, 2014 6:13 pm | |
| Dzisiaj jest dzień, w którym nie byłam w szkole bo wczoraj dostaliśmy wszyscy e-maila od wychowawczyni, że nie będzie robiła zamieszania jak nas nie będzie dzisiaj na lekcjach ♥ (i jeszcze mam bigosik bez kiełbasy, raj?) |
| | | Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 25, 2014 9:55 pm | |
| Macie konta na laście? Jeżeli tak, zapraszam do znajomych: http://www.lastfm.pl/user/pannamimoza |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 25, 2014 10:34 pm | |
| Uuu, wypada nam słabo...
Ja chcę już styczeń. <3 |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 25, 2014 10:50 pm | |
| A ja przyszłam pochwalić się wszem i wobec moim paszczurem <3 |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 25, 2014 11:04 pm | |
| Gratki <3
Trzymajcie za mnie kciuki jutro o 12! <3 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 25, 2014 11:11 pm | |
| Alex, jaki on śliczny <3 Więcej zdjęć, proszę ^^
Rei, czy Ty też masz jutro coś o 12? :D |
| | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 25, 2014 11:16 pm | |
| Paszczur cudny. <3 Rei, powodzenia! Beatka, ja dzisiaj miałam powiedzmy legalne wolne, więc też do szkoły się nie wybrałam. Ten koniec roku tak blisko. *.* |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Cze 25, 2014 11:59 pm | |
| |
| | | Wiek : 35 Zawód : księgowy
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 26, 2014 8:16 am | |
| Ja dzisiaj też mam legalne wolne, tym razem przez egzaminy zawodowe w mojej szkole. Jak dobrze mieć te dwie klasy technikum ^^ Powodzenia wszyyyyystkim życzę! |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 26, 2014 11:47 am | |
| PIESEK :CCCC
taki śliczny, chcę |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 26, 2014 1:38 pm | |
| Indeks zdany, same dobre oceny... NARESZCIE WAKACJE <3 |
| | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 26, 2014 4:53 pm | |
| A ja mam inne pytanie: kto tutaj jest z Warszawy? :> |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 26, 2014 4:55 pm | |
| NIE JA! (tak, wiem, mój wkład w dyskusję jest niesamowity) |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach