|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 22, 2014 11:00 am | |
| First topic message reminder :
Kto prócz mnie jest tutaj tegorocznym maturzystą? |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Wrz 26, 2014 11:26 pm | |
| Domi, słuchaj Asi, zajęcia na uczelni nie są tak wyczerpujące, wydaje mi się, że wysiedzisz bez problemu, a wolny dzień to naprawdę coś pięknego i ja popieram Rose, Effie była zajebista |
| | | Wiek : 18 Zawód : chodzący kłopot (?) Przy sobie : nóż ceramiczny, butelka z wodą Znaki szczególne : ciąża i bijąca-z-twarzy-cholernie-świetlistym-światłem pogarda do świata, z którą to dumnie obnosi się panna Morgan Obrażenia : blizna na lewej dłoni, drobne blizny poparzeniowe na ciele i... psychiczne? Hohoho.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Wrz 26, 2014 11:39 pm | |
| Zdecydowanie da się wytrzymać. Luźniej niż w liceach i innych takich, ja czasem potrafię na legalu pisać posty podczas wykładów i na gadu sobie z kilkoma osobami gadać , a wolny dzień to jest magia. Okienka są grrrrrrrr. Choć to też zależy od tego, jak daleko masz uczelnię. U mnie to masakra masakrę masakrą pogania. |
| | | Wiek : 20 Zawód : słodki nożownik Przy sobie : plecak, jodyna, noże do rzucania, latarka, paczka z jedzeniem Obrażenia : poszerzony uśmiech, epicki nóż między żebrami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Wrz 27, 2014 1:14 am | |
| Ja popieram Aśkę też. Miałam w tamtym semestrze praktycznie od ósmej do ósmej. I żyłam!!! Choć na jednym takim wtorku potłukłam telefon:< I nie z premedytacją. XD Chyba. |
| | | Wiek : 31 lat Zawód : Dzikus! Przy sobie : Kruk o imieniu Corvo - żywy, oderwany ząb węża z galerii, prymitywny, kamienny nożyk.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Wrz 27, 2014 1:33 am | |
| Ja w poniedziałek mam zajęcia od 9 do 20, wtorki i środy w pracy od 8 do 17, czwartek na zajęciach od 8 do 18 i piątki znowu praca. Do wszystkiego idzie się przyzwyczaić. Poza tym w żadnym wypadku nie należy nastawiać się na ciężką pracę na każdych zajęciach. Takie wykłady mogą być dla przykładu nieobowiązkowe, na ćwiczenia tez nie muszą ciągnąć, więc wyciągnie się w okienku piwo, dwa, ewentualnie cztery. Nie takie studia straszne, jak je malują! |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Wrz 27, 2014 12:05 pm | |
| propsy za pomysł na róg obfitości macie mraśną wyobraźnię, mam nadzieję, że cały dom balowy to violator |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : Pani doktor w Kwartale, która wszystkich nienawidzi Przy sobie : Kapsułka cyjanku, broń palna, dokumenty, portfel, telefon oraz inne osobiste rzeczy. Znaki szczególne : Ona cała jest szczególna. Obrażenia : Rysa na psychice głęboka jak jezioro w Dwójce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Wrz 27, 2014 12:06 pm | |
| Napierdalanka w sukienkach, czyżby zabawa w Mean Girls? "On Games we wear WHITE!" <3 |
| | | Wiek : 18 Zawód : chodzący kłopot (?) Przy sobie : nóż ceramiczny, butelka z wodą Znaki szczególne : ciąża i bijąca-z-twarzy-cholernie-świetlistym-światłem pogarda do świata, z którą to dumnie obnosi się panna Morgan Obrażenia : blizna na lewej dłoni, drobne blizny poparzeniowe na ciele i... psychiczne? Hohoho.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Wrz 27, 2014 1:29 pm | |
| Epic, ale nie można wbijać szpilek w oko. Ubolewam, ludzie, tak straszliwie ubolewam. |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Wrz 30, 2014 5:05 pm | |
| |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Wrz 30, 2014 5:30 pm | |
| Spodziewałam się czegoś lepszego, ten szeptano-śpiewany początek zapowiadał się ciekawie, jak w Everybody wants to rule the world, ale później nie nastąpiło żadne fajne JEB! Dupy nie urywa, ale ujdzie. Chociaż tekst Igrzyskowy, ładny.
|
| | | Wiek : 25 lat Zawód : Pani doktor w Kwartale, która wszystkich nienawidzi Przy sobie : Kapsułka cyjanku, broń palna, dokumenty, portfel, telefon oraz inne osobiste rzeczy. Znaki szczególne : Ona cała jest szczególna. Obrażenia : Rysa na psychice głęboka jak jezioro w Dwójce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Wrz 30, 2014 6:20 pm | |
| Tekst kocham całym serduszkiem. Zwłaszcza zwrotkę. Zresztą widać to po moim podpisie, co nie. XD
Jak usłyszałam na początku to jej buczenie i ciągnięcie dźwięków nie tak, jak należy - głos jej się łamał tak bardzo, że aż mój zmysł muzyczny płakał - to byłam bardzo na nie, ale potem, po jakichś dwóch przesłuchaniach, było już lajtowo. Refren jest taki niezbyt. Ogólnie rzecz biorąc ta piosenka mi nijak pasuje do Igrzysk, nie licząc tekstu ofc, choć może to dlatego, że jedyna piosenka jaka mi pasuje, to "Abraham's daughter" z pierwszej części. No i może "Safe & Sound". Jeżeli tak będzie wyglądała reszta soundtracku, to chyba będę płakać. .-. Ale może Lana uratuje to jakoś <3 |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Paź 01, 2014 1:03 pm | |
| Życie po Igrzyskach, czyli Lucy w Capitol Couture. <3 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Paź 02, 2014 7:03 pm | |
| Przeraża mnie. A to przecież taka fajna dziewczyna! |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Paź 16, 2014 5:23 pm | |
| Natalka nawet w takiej wersji pozostaje pięknością <3 Już przestałam się oszukiwać, że czekam na Kosogłosa. Czekam na Cressidę |
| | | Wiek : 18 Zawód : sprzedaję w Sunflower Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, leki przeciwbólowe, telefon komórkowy, dowód tożsamości Znaki szczególne : zaawansowane sieroctwo Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Paź 16, 2014 5:26 pm | |
| Team Cressida. |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Paź 16, 2014 5:33 pm | |
| A mnie już chyba przeszło szaleństwo na Kosogłosa. Trochę już zmęczona jestem tym czekaniem. Może gdyby to była całość Kosogłosa to byłoby inaczej, ale przez to, że podzielili na dwa, to jakoś tak... Pewnie jak już wyjdzie film to będzie inaczej :P |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Paź 19, 2014 8:20 pm | |
| Chciałam tylko wyrazić swoją wielką ekscytację całusami Alexandra i Raphaela. MUSICIE PRZEŻYĆ IGRZYSKA |
| | | Wiek : 35 lat Zawód : patolog sądowy
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Paź 19, 2014 8:34 pm | |
| Chciałam tylko wyrazić swój wielki bulwers całusami Alexandra i Raphaela. Nie przeżyjecie tych igrzysk. :)))))))))))))) |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Paź 19, 2014 8:56 pm | |
| CHCIAŁAM TYLKO STWIERDZIĆ, ŻE TO BYŁO DAWNO |
| | | Wiek : 14 Zawód : mała miss Przy sobie : krótki mieczyk, mały zestaw bandaży i plastrów, tabletki do uzdatniania wody, paczka z jedzeniem, kompas, trzy noże i super-widelec z zastawy, pieczeń i parę owoców, świeczka x2 Obrażenia : siniak z tyłu głowy, naderwana małżowina
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Paź 19, 2014 9:28 pm | |
| WŁAŚNIE, TERAZ CZAS NA PANDĘ. |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| | | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Paź 19, 2014 9:36 pm | |
| PANDA TIME |
| | | Wiek : 33 lata Zawód : Generał
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Paź 19, 2014 9:48 pm | |
| |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Paź 21, 2014 7:50 pm | |
| WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, SZEREGOWY! |
| | | Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Paź 21, 2014 7:56 pm | |
| |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Paź 21, 2014 9:21 pm | |
| |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |