|
| Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 26 lat Zawód : poszukiwana Przy sobie : scyzoryk, telefon komórkowy, fałszywy dowód tożsamości Znaki szczególne : niewielki wzrost, ciepły uśmiech
| | | | Wiek : 27 Zawód : Nauczyciel Przy sobie : telefon komórkowy, pendrive, laptop, leki przeciwbólowe, paczka prezerwatyw (3 sztuki), żywność x2 , stała przepustka do KOLCa
| Temat: Re: Libby Nie Kwi 06, 2014 2:01 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Cassian J. Waters Dotarłaś bezpiecznie do domu? Mam nadzieje, że tak. Przez ciebie dostałem dzisiaj lekcje od mojej młodszej siostrzyczki pod tytułem "Jak lepiej zamaskować obecność kobiety w mieszkaniu". Oczywiście, nie dała sobie niczego wytłumaczyć. Ale na przyszłość, Susie, następnym razem nie zostawiaj części swojej garderoby w łazience :D |
| | | Wiek : 27 Zawód : Nauczyciel Przy sobie : telefon komórkowy, pendrive, laptop, leki przeciwbólowe, paczka prezerwatyw (3 sztuki), żywność x2 , stała przepustka do KOLCa
| Temat: Re: Libby Nie Kwi 06, 2014 3:32 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Cassian J. Waters Bardzo przepraszam, oczywiście że pomyłka. I to wcale nie jest tak jak myślisz. Ariel nie dała sobie niczego wytłumaczyć i w jej oczach teraz jestem tym złym, który wszystkiego jej zabrania, a lepszy nie jest. Ale to tak tylko wygląda. Chętnie Ci to wyjaśnię, może w niedługim czasie na jakiejś kawie? Co ty na to, sąsiadko? :)
|
| | | Wiek : 27 Zawód : Nauczyciel Przy sobie : telefon komórkowy, pendrive, laptop, leki przeciwbólowe, paczka prezerwatyw (3 sztuki), żywność x2 , stała przepustka do KOLCa
| Temat: Re: Libby Nie Kwi 06, 2014 7:45 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Cassian J. Waters Nie mogę się doczekać. Chętnie odłożę sprawdzanie klasówek na potem. Ps. Chyba będę musiał pożyczyć cukier, bo właśnie piję gorzką herbatę, a nikt nie ma ochoty wybrać się na zakupy :D Do zobaczenia
|
| | | Wiek : 39 lat Zawód : bezrobotny, dowódca Kolczatki Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, dowód tożsamości, broń palna, pozwolenie na posiadanie broni
| Temat: Re: Libby Sob Sie 09, 2014 4:29 pm | |
| Połączenie przychodzące
Właśnie odbierałem pocztę, przyjęli mnie na starą, ukochaną posadę. Warunki pracy średnie, ale zarobki całkiem niezłe. A co u ciebie? Mam nadzieję, że jako dobra siostra, masz mi do przekazania same dobre wiadomości. |
| | | Wiek : 39 lat Zawód : bezrobotny, dowódca Kolczatki Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, dowód tożsamości, broń palna, pozwolenie na posiadanie broni
| Temat: Re: Libby Sob Sie 09, 2014 9:02 pm | |
| Połączenie przychodzące Pewnie mógłbym złożyć odwołanie od decyzji, ale wątpię, żeby ktoś rozpatrzył je pozytywnie. I uwierz, niczego nie obawiam się bardziej. Chociaż w końcu to tylko kolejne Igrzyska, prawda?
Dobrze mi to słyszeć, chociaż to ostatnie zabrzmiało poważnie. Planujesz jakieś przesłuchanie? Uprzedź mnie wcześniej, ostrzegę Nicole. *śmiech* A tak na poważnie, powiedz tylko kiedy. Chyba wszystkim nam przyda się odrobina normalności.
|
| Temat: Re: Libby Pon Sie 11, 2014 11:01 am | |
| Połączenie przychodzące
Bardziej obawiam się Waszego sojuszu niż tego, że ją wystraszysz, obie potraficie być groźne, jak chcecie. Ale powiedzmy, że dopóki nie przyniesiesz ze sobą jakiegoś albumu z naszymi zdjęciami w pieluchach, jesteś mile widziana.
Trzymam, trzymam. Ciebie ma kto trzymać blisko, czy może powinienem sam zacząć się zamartwiać?
|
| Temat: Re: Libby Pon Sie 18, 2014 6:17 pm | |
| |
| Temat: Re: Libby Pon Sie 18, 2014 8:01 pm | |
| |
| Temat: Re: Libby Sro Sie 20, 2014 10:13 pm | |
| |
| | | Wiek : 34 Zawód : Poszukiwany Przy sobie : scyzoryk wielofunkcyjny, leki przeciwbólowe, niezarejestrowana broń palna, zapalniczka,zdobiony sztylet, fałszywy dowód tożsamości, telefon komórkowy Obrażenia : anemia
| Temat: Re: Libby Sob Paź 25, 2014 11:17 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Hugh RandallLibby, potrzebuję Cię. A dokładniej twoich umiejętności. Pomożesz mi, siostrzyczko? |
| | | Wiek : 34 Zawód : Poszukiwany Przy sobie : scyzoryk wielofunkcyjny, leki przeciwbólowe, niezarejestrowana broń palna, zapalniczka,zdobiony sztylet, fałszywy dowód tożsamości, telefon komórkowy Obrażenia : anemia
| Temat: Re: Libby Sob Paź 25, 2014 11:27 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Hugh RandallMusisz pokierować poduszkowiec. Nie mogę powiedzieć więcej, nie teraz. Przyjadę po Ciebie, za dzień lub dwa. Bądź gotowa. |
| | | Wiek : 28 lat Przy sobie : medalik z małą ampułką cyjanku w środku, pendrive, laptop, telefon komórkowy, nóż ceramiczny
| Temat: Re: Libby Nie Paź 26, 2014 2:41 pm | |
| Połączenie przychodzące Potrzebujemy poduszkowca medycznego. Teraz, zaraz. [połączenie zostało zakończone]
|
| | |
| Temat: Re: Libby | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|