|
| Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 28 lat Zawód : Producent broni Przy sobie : Scyzoryk, paczka zapałek, telefon.
| Temat: Bertram Graveworth Czw Kwi 03, 2014 1:42 pm | |
| |
| | | Wiek : 27 lat Przy sobie : Licencja na broń palną, broń palna, para kastetów, idealna celność, fałszywy dowód tożsamości, kamera, magazynek z piętnastoma nabojami, telefon komórkowy, nóż wojskowy
| Temat: Re: Bertram Graveworth Pon Kwi 28, 2014 10:48 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Melanie Nie bardziej niż Ty za moim urokiem. Może wpadnę, byś z tej tęsknoty nie umarł, choć to by było ciekawe. |
| | | Wiek : 27 lat Przy sobie : Licencja na broń palną, broń palna, para kastetów, idealna celność, fałszywy dowód tożsamości, kamera, magazynek z piętnastoma nabojami, telefon komórkowy, nóż wojskowy
| Temat: Re: Bertram Graveworth Pon Kwi 28, 2014 11:05 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Melanie Dobrze wiesz, że posłuszeństwo i grzeczność to moje drugie imię. Szkoda, że mam tylko jedno. |
| | | Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
| Temat: Re: Bertram Graveworth Sro Kwi 30, 2014 1:30 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: numer nieznany
Cześć, tu Rory. Co powiesz na kawę w ramach zadośćuczynienia za niedawną wieczorną porażkę? Zdobycie Twojego numeru było dużo łatwiejsze niż myślałam ;)
|
| | | Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
| Temat: Re: Bertram Graveworth Sro Kwi 30, 2014 10:19 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Rory
Miło słyszeć, sama też mam dobre wspomnienia. Taka jest cena bycia najbardziej pożądanym kawalerem Kapitolu (nie, wcale nie cytuję Capitol's Voice), ale nie podam go dalej, bądź spokojny. Kojarzysz Cornucopia Café? To miejsce. A czas... zależny od Twojego niezwykle napiętego grafiku.
|
| Temat: Re: Bertram Graveworth Nie Lip 06, 2014 9:55 pm | |
Naukowo udowodniono, że przerwa na kawę spędzona z rudą dziennikarką Capitol's Voice poprawia humor na resztę dnia. Jak tam Twój grafik?
|
| Temat: Re: Bertram Graveworth Nie Lip 06, 2014 10:42 pm | |
W takim razie wreszcie nastał ten dzień ;> Zwykły wywiad brzmi nudno, co powiesz na wizytę w Lucky Coin? Informacje za wygraną, to chyba dobry układ?
|
| | |
| Temat: Re: Bertram Graveworth | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|