|
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 42 lata Zawód : redaktor naczelna OUTFLOW Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, latop
| Temat: Mally Pią Maj 09, 2014 8:25 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 43 lata Zawód : chirurg urazowy, lekarz wojskowy Przy sobie : leki przeciwbólowe, zdobiony sztylet, telefon komórkowy, aparat fotograficzny
| Temat: Re: Mally Wto Lip 22, 2014 3:05 pm | |
|
1 nowa wiadomość od Frank
dotarłaś do domu? dziewczynki w porządku? opatrzyłaś łuk brwiowy?
|
|
| |
Wiek : 31 Zawód : przedstawiciel Dystryktu 7, śledczy w stopniu oficera Przy sobie : paczka papierosów, telefon komórkowy, broń + magazynek (15), Znaki szczególne : kilkudniowy zarost. Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: Mally Wto Lip 22, 2014 4:16 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Blaise
Ucałuj ją ode mnie. I podpowiedz, które zabawki są teraz najbardziej pożądane, wpadnę niebawem. Jesteś cała, jak się ma Frank? Widziałem Was na placu. |
|
| |
Wiek : 31 Zawód : przedstawiciel Dystryktu 7, śledczy w stopniu oficera Przy sobie : paczka papierosów, telefon komórkowy, broń + magazynek (15), Znaki szczególne : kilkudniowy zarost. Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: Mally Wto Lip 22, 2014 4:29 pm | |
W jak najlepszym. Stetoskopów u Was dostatek, od razu kupię jej morfalinę. Zapewne. I może nie wspominaj jej na razie o swoim ulubionym malarzu.
|
|
| |
| Temat: Re: Mally Wto Lip 22, 2014 4:49 pm | |
Czyli jednak jesteś ranna. Coś czuję, że zaleją nas jutro wnioski o odszkodowania. Nie miałem żadnego udziału.
|
|
| |
| Temat: Re: Mally Wto Lip 22, 2014 5:11 pm | |
Jeszcze nic nie wiem, jestem w szpitalu z jedną z rannych. Oby nie strzelał żaden znajomy. Kto oberwał? Słyszałem, że Rochester, to prawda?
|
|
| |
| Temat: Re: Mally Wto Lip 22, 2014 5:43 pm | |
Mężczyźni lubią się wykazywać w takich momentach. Z rządu niekoniecznie, ale może należy przeszukać wszystkie pracownie malarskie. Odstrzelili generała? Coin będzie chciała zemsty.
|
|
| |
Wiek : 43 lata Zawód : chirurg urazowy, lekarz wojskowy Przy sobie : leki przeciwbólowe, zdobiony sztylet, telefon komórkowy, aparat fotograficzny
| Temat: Re: Mally Sro Lip 23, 2014 5:46 pm | |
|
1 nowa wiadomość od Frank ucałuj małą. a Claire...zawsze się obraża.zresztą co ona chce robić w środku nocy w mieście? nigdy jej nie zrozumiem.nie wiem, o której będę, Mally. jest mnóstwo połamanych osób. a kobieta... nie chcę zapeszać, ale wydaje mi się, że wyjdzie z tego. wiem. ja Ciebie też.
|
|
| |
| Temat: Re: Mally Sob Sie 02, 2014 5:50 pm | |
|
1 nowa wiadomość od Frank
co się stało, Mally? Frederick w końcu przyprowadził do domu narzeczoną? będę późno. napisz mi teraz. wiesz, że jestem niecierpliwy.
|
|
| |
Wiek : 17 Zawód : uczy się i łazi za ludźmi. Przy sobie : para kastetów, nadajnik GPS, lornetka, papierosy i leki przeciwbólowe
| Temat: Re: Mally Pon Sie 04, 2014 10:28 pm | |
| Masz nową wiadomość od: Claire
Mamciu, jesteś WIELKA! Serio, jesteś najcudowniejszą kobietą pod słońcem tego parszywego świata. Go get'em tiger!
Iiii... zaraz wracam do domu. Nie będziesz zadowolona. |
|
| |
Wiek : 17 Zawód : uczy się i łazi za ludźmi. Przy sobie : para kastetów, nadajnik GPS, lornetka, papierosy i leki przeciwbólowe
| Temat: Re: Mally Pon Sie 04, 2014 11:21 pm | |
| Masz nową wiadomość od: Claire
Przesadziłam, przegięłam, zrobisz ze mną co zechcesz, tylko nie mów ojcu. Chociaż w sumie. I tak się dowie, zakładali mi szwy na czole w jego szpitalu. Piss, ale już nie joł.
Kochaj mnie mamo.
|
|
| |
| Temat: Re: Mally Wto Sie 05, 2014 6:33 pm | |
| 1 nowa wiadomość od Frank
operacja się przeciągnęła, Mally. zresztą wiesz, że mój tryb pracy zazwyczaj kończy się dużo po zachodzie słońca. i...nie? Frederick powinien mieć narzeczoną. jak najszybciej. mam nadzieję, że znajdzie jakąś sympatyczną lekarkę. o Ciebie? mów. ale nic złego, prawda?
|
|
| |
| Temat: Re: Mally Wto Sie 05, 2014 10:46 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: freddie
jak zwykle będę najlepszym synem i pójdę, to chyba jasne. w jakim jest stanie? i nie będę latał do ojca ze skargą. już dawno z tego wyrosłem. |
|
| |
| Temat: Re: Mally Sro Sie 06, 2014 11:42 am | |
zwolnię na emeryturze. na którą się nie wybieram w przeciągu najbliższych dwudziestu lat. tak, jestem, zaraz idę na kolejną operację. kiepski dzień. jedziesz tutaj? coś się stało? Mally, dobrze wiesz, że alergicznie reaguje na Twoje nieważne. redaktor naczelną? jak to? a co z pracą w rządzie? nic mi nie mówiłaś! ale...cieszę się. to bezpieczniejsze miejsce dla Ciebie.
|
|
| |
| Temat: Re: Mally Sro Sie 06, 2014 4:32 pm | |
jaki problem z Claire? nie strasz mnie. cieszę się z redakcji, ale...wszystko w porządku? nie każ mi teraz iść szukać jej karty przyjęć. och, Mally, Mally. porozmawiamy w domu. pocałuję Cię a potem pomożesz mi zabić naszą średnią córkę ze szczególnym okrucieństwem.
|
|
| |
| Temat: Re: Mally Sro Sie 06, 2014 4:40 pm | |
Ziemie Niczyje. z jakimś chłopcem. ja ją zabije, Mally. pożegnaj się z Claire. nie wiem na co jeszcze możemy jej dać szlaban. na oddychanie? nie wiem po kim odziedziczyła ten diabli charakter. kocham Cię. postaram się wrócić dziś wcześniej.
|
|
| |
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: Mally Sro Sie 06, 2014 10:08 pm | |
| hu kers reguły?! Masz 1 nową wiadomość od: C.Snow
Oczywiście. Jestem gotowa do współpracy w każdej chwili.
|
|
| |
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: Mally Pią Sie 08, 2014 9:19 pm | |
| Masz 1 nową wiadomość od: C.Snow
Dziękuję. Nie zawiodę.
|
|
| |
| Temat: Re: Mally | |
| |
|
| |
|