|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Reiven Nie Cze 09, 2013 11:21 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 40 lat Zawód : Prywatnie: architekt, oficjalnie: nieczynny zawodowo polityk i żołnierz Przy sobie : pendrive, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, paczka papierosów, zapalniczka, laptop
| Temat: Re: Reiven Czw Cze 27, 2013 12:41 pm | |
|
1 nowa wiadomość od: Joff
Rei, to raczej ja powinienem o to zapytać... Wyszedłem jeszcze przed wybuchem, pilne wezwanie. A w ramach prezentu ślubnego próbuję odnaleźć odpowiedzialnych za zamach.
Odwiedzę Was niedługo, pilnujcie się!
|
|
| |
Wiek : 27 Zawód : ZABÓJCA NA USŁUGACH COIN Przy sobie : Aparat fotograficzny, nóż, komórka.
| Temat: Re: Reiven Pią Cze 28, 2013 7:49 pm | |
|
1 nowa wiadomość od: Michael
Wiesz, że nie możemy, odbiliby się na osobach, na których nam zależy. Poradzimy sobie, Reiven. Jak zawsze. Ona nie może nas złamać.
|
|
| |
Wiek : 27 Zawód : ZABÓJCA NA USŁUGACH COIN Przy sobie : Aparat fotograficzny, nóż, komórka.
| Temat: Re: Reiven Pią Cze 28, 2013 7:57 pm | |
|
Jaką decyzję? Rei, nie rób nic głupiego, błagam. To jest wystarczająco trudne już w tej chwili.
|
|
| |
Wiek : 40 lat Zawód : Prywatnie: architekt, oficjalnie: nieczynny zawodowo polityk i żołnierz Przy sobie : pendrive, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, paczka papierosów, zapalniczka, laptop
| Temat: Re: Reiven Sob Cze 29, 2013 10:35 pm | |
|
Czegokolwiek nie zrobimy, zawsze może obrócić się przeciwko nam wszystkim. Jestem za stary, by się podnieść, ale wystarczająco młody, żeby nie siedzieć bezczynnie. Przynajmniej tyle zrobię. Znajdę kozła ofiarnego.
Trzymają mnie od Igrzysk z daleka, nawet telewizja w biurze nie działała podczas losowania trybutów. Jakby powiedział to Cato: przypadek? Nie sądzę. Rei, zrób to, co potrafisz najlepiej: bądź sobą. Te Igrzyska nie różnią się od wcześniejszych, wbrew wszelkim zapewnieniom.
|
|
| |
| Temat: Re: Reiven Nie Cze 30, 2013 12:39 pm | |
|
Z ręką w porządku, do wesela się zag... a, zaczekaj. A tak serio, to nie martw się. Naprawdę. Porozmawiamy w domu, nie ufam ostatnio telefonom.
|
|
| |
| Temat: Re: Reiven Nie Cze 30, 2013 12:58 pm | |
|
|
|
| |
Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
| Temat: Re: Reiven Wto Lip 02, 2013 2:35 pm | |
|
1 nowa wiadomość od: Noah
Też o tym myślałem, dobrze im to zrobi. Tak więc nie ma sprawy. Więc po paradzie? Emocje po dożynkach powinny już trochę opaść do tego czasu. Może na dachu? Zawsze było tam najspokojniej.
|
|
| |
Zawód : Troublemaker Znaki szczególne : avatar © laura makabresku
| Temat: Re: Reiven Sro Lip 17, 2013 7:19 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Blocked ID
Informacja w sprawie misji: Zejście pod ziemię będzie miało miejsce 19 lutego o godzinie 23.00. Proszę stawić się odpowiednio wcześniej na lewym brzegu Moon River. Wasz przewodnik nazywa się Richard White, będzie czekał od 22.30. Sugerujemy ubrać nieprzemakalne buty. Cały potrzebny ekwipunek otrzymacie na miejscu.
Informacja dodatkowa: Wieczór 19 lutego ma rzeczywiste miejsce 18 lipca.
|
|
| |
| Temat: Re: Reiven Nie Sie 18, 2013 10:52 pm | |
| Masz 1 nową wiadomość od: Annelise HardingRei, wszystko u Ciebie w porządku? Chciałam się pożegnać, ale chyba nie będziemy miały okazji się spotkać. |
|
| |
| Temat: Re: Reiven Nie Sie 18, 2013 10:56 pm | |
| Masz 1 nową wiadomość od: Annelise Harding Zostaję... Ale nie wyjdę już poza granice Dwójki. Tak będzie lepiej dla wszystkich. |
|
| |
| Temat: Re: Reiven Nie Sie 18, 2013 11:03 pm | |
| Masz 1 nową wiadomość od: Annelise Harding Jeszcze nie jadę. Dwa tygodnie. Potem rezygnuję z pracy w szpitalu i wracam do Dwójki. Mam dosyć życia w tym mieście. Już lepiej było dawniej.
|
|
| |
| Temat: Re: Reiven Pon Sie 19, 2013 3:33 pm | |
|
Jak pilna jest ta rada? Określ w skali 1 do 10!
... marny dowcip, wiem. Jeśli masz czas, będę wieczorem.
|
|
| |
Wiek : 24 Zawód : Żołnierz; Oddział Reiven Przy sobie : przy sobie: zapalniczka, prawo jazdy, latarka, pistolet, zestaw pierwszej pomocy
| Temat: Re: Reiven Nie Wrz 01, 2013 4:31 pm | |
| 1 nowa wiadomość, od Peregrin Hawkeye:
Jestem w KOLCu niedaleko bramy. Mam obrażenia klatki piersiowej, prawdopodobnie złamane żebra. Jest ze mną dziewczyna, która mnie uratowała, ale nie ma przepustki. Pomóż, proszę! PILNE! |
|
| |
| Temat: Re: Reiven Sro Wrz 11, 2013 7:58 pm | |
|
Mam chwilę wolnego czasu, a czuję się, jakbyśmy nie rozmawiali wieki. Mam po Ciebie gdzieś wpaść, czy widzimy się w domu?
|
|
| |
| Temat: Re: Reiven Sro Wrz 11, 2013 8:10 pm | |
|
Załatwiałem kilka drobnych spraw. I nie ma najmniejszego problemu, byleby nie zabierała całej Twojej uwagi.
|
|
| |
Wiek : 24 Zawód : Żołnierz; Oddział Reiven Przy sobie : przy sobie: zapalniczka, prawo jazdy, latarka, pistolet, zestaw pierwszej pomocy
| Temat: Re: Reiven Wto Wrz 17, 2013 1:03 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Reiven Wto Wrz 17, 2013 1:43 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Reiven Nie Wrz 29, 2013 10:29 pm | |
| Masz 1 nową wiadomość od: SigynRei... Jadę do Dwójki umrzeć w spokoju. Mam nadzieję, że ułożysz sobie z Michael'em życie. Żałuję, że nie będę mogła uczestniczyć w Twoich ważnych wydarzeniach, ani służyć pomocą. Oby Jazz okazała się lepszą przyjaciółką niż ja kiedykolwiek byłam. Żegnaj. Poczekam w zaświatach na Ciebie i na Jazz. Nie ważcie mi się umierać przed osiemdziesiątką! |
|
| |
| Temat: Re: Reiven Sob Paź 26, 2013 9:25 pm | |
| Nowa wiadomość od: Pippin
Pewnie. Tylko gdzie? Może przyjdę do ciebie?
|
|
| |
Wiek : 25 lat Zawód : myślę Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, scyzoryk wielofunkcyjny
| Temat: Re: Reiven Sob Paź 26, 2013 10:23 pm | |
| NOWA WIADOMOŚĆ OD: Finnick
Musimy się spotkać. Wtedy wszystko Ci opowiem. Przecież wiesz, że Cię kocham. Zawsze i wszędzie. Poczekaj, a w końcu przyjdę, obiecuję. |
|
| |
Wiek : 25 lat Zawód : myślę Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, scyzoryk wielofunkcyjny
| Temat: Re: Reiven Nie Paź 27, 2013 2:12 am | |
| NOWA WIADOMOŚĆ OD: Finnick
To nie jest rozmowa na telefon, ale jak się spotkamy to wszystko ci opowiem. To skomplikowane, ale zrozumiesz. I przepraszam. Niedługo zadzwonię. |
|
| |
| Temat: Re: Reiven Nie Lis 17, 2013 5:06 pm | |
| Telegram z Dwójki Sigyn nie żyje. Została pochowana w Dwójce.
|
|
| |
| Temat: Re: Reiven Pią Maj 02, 2014 1:09 am | |
| Nowa wiadomość od: Finnick
Co. Poczekaj. Wszystko w porządku? Wszyscy żyją? Co z Pippinem? Skąd ty wytrzasnęłaś dziecko? Zresztą nieważne, wszystko mi wyjaśnisz jak się spotkamy. |
|
| |
Wiek : 25 lat Zawód : Pani doktor w Kwartale, która wszystkich nienawidzi Przy sobie : Kapsułka cyjanku, broń palna, dokumenty, portfel, telefon oraz inne osobiste rzeczy. Znaki szczególne : Ona cała jest szczególna. Obrażenia : Rysa na psychice głęboka jak jezioro w Dwójce
| Temat: Re: Reiven Pon Sie 11, 2014 9:20 pm | |
| Masz 1 nową wiadomość od: Rosemary
Ty mentorujesz za karę, a ja za co? Swoją drogą, nie zabiłaby cię i tak, bo to byłby bardzo, baaardzo głupi ruch z jej strony i ona zdaje sobie z tego doskonale sprawę. I nic nam nie jest, Johanna nas odwiozła. Cóż za szczodrość z jej strony.
|
|
| |
| Temat: Re: Reiven | |
| |
|
| |
|