|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 22, 2014 11:00 am | |
| First topic message reminder :
Kto prócz mnie jest tutaj tegorocznym maturzystą? |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 09, 2014 1:34 pm | |
| Co ma Martin do rzeczy? Cokolwiek by nie napisał, scenarzyści i tak zrobią po swojemu i większość popsują... |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 09, 2014 1:48 pm | |
| Martin ma do rzeczy śmierci bohaterów Przeżywanie ich po raz kolejny, nawet jeśli w innych okolicznościach, jest smutne |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 09, 2014 3:02 pm | |
| ja powtarzam, scenarzyści przy Martinie mają biednie, bo coś co na papierze dało się znieść, w serialu nie miałoby racji bytu i ja nie wiem co oni zrobią z sezonem piątym, bo ciężko będzie zachowywać akcję xD chyba zostawię sobie ten odcinek na przyszły tydzień |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 09, 2014 8:21 pm | |
| Na fb podzieliłam się to i z wami się podzielę: Z serii, ciekawostki wyłapane podczas nauki:Jedna samica z rodzaju Tabanus (bąkowate) może pobrać jednorazowo 200 mg krwi, mniejsze gatunki pobierają od 20 do 100 mg (dla porównania komar pobiera jednokrotnie ok. 3 mg krwi). Hm... |
| | | Wiek : 35 Zawód : księgowy
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 09, 2014 8:31 pm | |
| Ta ciekawostka wywołała rewolucję w moim życiu, true story! |
| | | Wiek : 42 lata Zawód : redaktor naczelna OUTFLOW Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, latop
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 12, 2014 7:23 pm | |
| niech mnie ktoś zabierze od popkultury |
| | | Wiek : 28 lat Zawód : Producent broni Przy sobie : Scyzoryk, paczka zapałek, telefon.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 12, 2014 7:31 pm | |
| |
| | | Wiek : 42 lata Zawód : redaktor naczelna OUTFLOW Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, latop
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 12, 2014 9:11 pm | |
| M N I E, wegetuję na Śródmieściu |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 12, 2014 11:18 pm | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 12, 2014 11:19 pm | |
| Ewcia, wpadaj na piwo, olej popkulturę |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Cze 13, 2014 12:25 am | |
| |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Cze 13, 2014 10:50 pm | |
| Nie polecam chodzić na imprezy, kiedy w ogóle się nie siedzi. Czuję się tak okropnie, wszystko mnie boli, spałem jeszcze trzy godziny w dzień, mam opryszczkę na ustach (IDK) i ogólnie płaczę. ALE BYŁO FAJNIE.
+ To smutne, ale chyba wszechświat mnie kocha. Płakałem tak długo, ze chce na Orange Warsaw, a tutaj BUM - TPR nie przyjedzie. |
| | | Wiek : 35 Zawód : księgowy
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Cze 13, 2014 11:01 pm | |
| Trzeba się nie było całować z drzewem, mówiłam, radziłam! Nie posłuchałeś? To teraz masz! Opryszczkę.
A tak z całkiem innej beczki: DZISIAJ ZACZĘŁY MI SIĘ WAKACJE! |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Cze 13, 2014 11:03 pm | |
| |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Cze 13, 2014 11:04 pm | |
| Z nikim się nie całowałem. Prawie.
Ja jeszcze idę w ostatnim tygodniu po materiały na olimpiady. Pracowite wakacje! |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Cze 14, 2014 9:31 am | |
| |
| | | Wiek : 21 Zawód : kasjerka Przy sobie : dokumenty, gaz pieprzowy
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Cze 14, 2014 9:44 am | |
| Właśnie, właśnie Rei. Dalej do "strefy X" :D |
| | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Cze 14, 2014 11:11 am | |
| Imprezy, gdzie się nie siedzi są cudowne. <3 Polecam dziewięć godzin na koturnach, dałam radę tańczyć. No i wróciłam bez opryszczki, Aduś. :P Rei, dawaj. :) |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Cze 14, 2014 12:58 pm | |
| - Charles Lowell napisał:
- Nie polecam chodzić na imprezy, kiedy w ogóle się nie siedzi. Czuję się tak okropnie, wszystko mnie boli, spałem jeszcze trzy godziny w dzień, mam opryszczkę na ustach (IDK) i ogólnie płaczę. ALE BYŁO FAJNIE.
+ To smutne, ale chyba wszechświat mnie kocha. Płakałem tak długo, ze chce na Orange Warsaw, a tutaj BUM - TPR nie przyjedzie. Ty lepiej się przyznaj od czego ta opryszczka! Trzeba było być grzecznym |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Cze 14, 2014 2:21 pm | |
| No od czego? Jasne, że musiałem się napić nie ze swojego kubka. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Cze 14, 2014 2:47 pm | |
| z... (jak mu tak było?) <3 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Cze 14, 2014 3:55 pm | |
| Misie Pozdrawiam znad cudownych notatek do przedmiotu System publikacji książki elektronicznej, jeszcze dwa wykłady do przepisania i komplet. Póki co, całe 25 stron w Wordzie, ma ktoś kawę? Aduś, to pij ze swojego kubka, a teraz to polecam smarowanie tego paskudztwa czosnkiem i wodą kolońską, szybciej schodzi |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Cze 14, 2014 10:06 pm | |
| Ewelijna, ale o kim teraz mówisz? xD Hahaha, Ker, fuj. Dużo lepsza jest sodka. Ja już przed imprezą latałem z nią na twarzy. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Cze 14, 2014 10:46 pm | |
| nie wiem, nie pamiętam,nie chce mi się sprawdzić xD |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Cze 14, 2014 10:54 pm | |
| Ja nie wiem, co to za insynuacje. :c Wychodzę. |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |