|
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: maisie Czw Maj 01, 2014 4:52 pm | |
| niekoniecznie potrafi się nim posługiwać, ale jednak próbuje. |
|
| |
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: maisie Pią Wrz 26, 2014 2:09 pm | |
| Masz 1 nową wiadomość od: tata.
przełożyłem nam lekarza, nie wyrwę się z pracy, mamy trochę bałaganu. nie ruszaj się z domu i bądź grzeczna, a może czeka Cię nagroda.
|
|
| |
Wiek : 39 lat Zawód : bezrobotny, dowódca Kolczatki Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, dowód tożsamości, broń palna, pozwolenie na posiadanie broni
| Temat: Re: maisie Nie Wrz 28, 2014 12:02 am | |
| przepraszamprzepraszamprzepraszam. D: |
|
| |
Wiek : 26 Przy sobie : zdobiony sztylet, 3 zatrute strzałki Znaki szczególne : blizny na ramieniu, rozległa szrama na lewym boku w kształcie dwójki
| Temat: Re: maisie Czw Sty 22, 2015 1:43 am | |
| 1 nowa wiadomość od: Arielka
Po pierwsze: JAK SIĘ DZIŚ MIEWASZ? Po drugie: lubisz borówki? Po trzecie: znasz się może na snach? Po czwarte: muszę znaleźć kogoś od okien. Po piąte: pochwalę się, że pięknie dziś liczę. Po szóste: mogę tak do ciemnej nocy! Po siódme: noc zwykle jest ciemna, och. Po ósme: nie wiem, którym przyciskiem się to wysyła...
|
|
| |
Wiek : 26 Przy sobie : zdobiony sztylet, 3 zatrute strzałki Znaki szczególne : blizny na ramieniu, rozległa szrama na lewym boku w kształcie dwójki
| Temat: Re: maisie Czw Sty 22, 2015 10:19 pm | |
WIEDZIAŁAM. Gdybym miała kota, to bym się z nim założyła i wygrała. Maise, wygrałabym! Muszę spróbować hazardu. I nie martw się. Człowiek spokojnie może żyć bez jednej nerki. Cudownie, że tak dawno jadłaś. Potrzebny mi ktoś od okien, żeby mi je wstawił. Czemu jesteś niespokojna? Pogoda jest okropna.
|
|
| |
| Temat: Re: maisie Nie Sty 25, 2015 1:41 am | |
Jak mi powiesz, czego nie rozumiesz, to razem coś wymyślimy i jakoś... pojmiemy. Bo ja też wielu rzeczy nie rozumiem. Jak zrobię ciasto, to stwierdzisz jadalność moich borówek. Nie bez powodu nie mam w mieszkaniu ani jednej rośliny. Z oknem? Jeszcze nic, ale niedługo coś może przez nie wylecieć. Chciałabym coś zobaczyć. I sprawdzić. Tak, dobra, poród trzeba przedyskutować. Dobrze się składa, coś się chyba dzieje na placu. Głowa do góry, Panem ci sprzyja.
|
|
| |
| Temat: Re: maisie | |
| |
|
| |
|