Co mam o niej powiedzieć? Jest moją siostrą bliźniaczką, ale nie lubię publicznie wyznawać uczuć. Ona wie, że zrobię dla niej wszystko, ale jeśli będzie trzeba, to kopnę ją w tyłek. Wiele razy tak robiłem. Wspieramy się, jak to rodzeństwo. I w końcu jestem tym starszym o kilka minut bratem.
Znamy się z pracy. Może nie świetnie. Jest ładna i całkiem miła, czasem mogę się trochę podroczyć prawda? No i gdyby nie ona, nie uczyłbym matmy, ale chyba jej za to nie zabiję, prawda?
Jej pierwszy papieros został wypalony właśnie przy mnie, to takie... Dobra, nie kończę, powtsrzymam się. Ładna dziewczyna, może lekko nieśmiała. Poznaliśmy się w ruinach. Tyle.
Ostatnio zmieniony przez Rick Highway dnia Nie Lip 06, 2014 8:30 pm, w całości zmieniany 5 razy
Jessica Highway
Wiek : 21 Zawód : kasjerka Przy sobie : dokumenty, gaz pieprzowy
Temat: Re: Rickusiowe Czw Cze 19, 2014 2:48 pm
Braciszku, poczekałbyś na akcepta Lumi, kocham Cię za to konto <3 I pamiętaj o kluczowym miejscu w swych relacjach <3
Gerda Harvin
Wiek : 19 lat Zawód : nauczycielka muzyki Przy sobie : medalik z małą ampułką cyjanku w środku, zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny
Temat: Re: Rickusiowe Czw Lip 03, 2014 4:38 pm
Obiecałam, że wpadnę, więc oto jestem (sto lat później). Witam kolegę z pracy, na dodatek umuzykalnionego! Może nie lubmy się na początku, ale że muzyka łagodzi obyczaje... Dodałabym jeszcze jakąś dramę, gdybym miała na nią pomysł, ale to nam może w praniu wyjść. Chyba, że masz już coś na myśli? :>
Same rudzielce w Twych relacjach <3
Tyler Dawson
Wiek : 23 lata Zawód : technik w hotelu Przy sobie : telefon, klucze, fałszywe dokumenty (Frederic Ravendille) Znaki szczególne : często okulary-zerówki, skórzana kurtka, krótsze włosy
Temat: Re: Rickusiowe Pią Sie 01, 2014 4:23 pm
To ja też coś chcę z Ty'em! Oni mogli się znać z tych wszystkich imprez, mogli razem pić <3 Dopóki brat nie wyciągnął Tylera na "właściwą" drogę, więc potem kontakt się urwał. A teraz po rebelii mogliby się spotkać i Dawson może chciałby wyciągnąć dawnego kumpla albo chociaż pomóc? ^^
Lophia Breefling
Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
Temat: Re: Rickusiowe Sob Sie 02, 2014 10:38 pm
Ty jak najbardziej! I to mogłby być fajne do rozegrania, bo Rick właściwie ma raczej neutralne zdanie o polityce, więc nie wiem, czy da się tak łatwo wyciągnąć. :)
Tyler Dawson
Wiek : 23 lata Zawód : technik w hotelu Przy sobie : telefon, klucze, fałszywe dokumenty (Frederic Ravendille) Znaki szczególne : często okulary-zerówki, skórzana kurtka, krótsze włosy