|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 22, 2014 11:00 am | |
| First topic message reminder :
Kto prócz mnie jest tutaj tegorocznym maturzystą? |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Maj 22, 2014 7:08 pm | |
| a co to w ogóle będzie miało wspólnego z modą oprócz nazwy |
| | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Maj 22, 2014 8:53 pm | |
| Jak socjologia mody, to pewnie więcej wspólnego z obyczajami, historią, tradycją i psychologią niż modą. :D |
| | | Wiek : 21 Zawód : kasjerka Przy sobie : dokumenty, gaz pieprzowy
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Maj 24, 2014 6:48 pm | |
| Kolejny finał sezonu po którym ryczę jak głupia DDD: DZIĘKUJE WAM KOCHANI SCENARZYŚCI! PIEP*ZCIE SIĘ WSZYSCY ;___; |
| | | Wiek : 23 Zawód : pani szpieg, hakerka Obrażenia : tabula rasa
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Maj 28, 2014 9:06 pm | |
| Czy ja jestem nieczuła na finały czy po prostu są takie słabe (może z wyjątkiem Hannibala)? PYTANIE NA DZIŚ. |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Maj 29, 2014 11:33 pm | |
| Zrobiłam niemoralnie wielkie zakupy na allegro - 4 sukienki i 2 tuniki... hmmm załam za to 140zł. Ciekawe jak to będzie wyglądać live :P |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Maj 31, 2014 9:59 am | |
| A ja czekam na moje earbooki i użeram się ze studiami. Chcę wakacje. |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Maj 31, 2014 7:22 pm | |
| Jestem już rok na Panem, łuhuhu! Z tej okazji wylewam na Was morze miłości, radości i cukrzycy, moja kochana panemowa rodzino! <333 Zdajcie to, co macie do zdania, zaliczcie, podliczcie, skończcie i wracamy do grania na pełnych obrotach! |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Maj 31, 2014 7:30 pm | |
| O, TO ZNACZY, ŻE JA TEŻ. D:
Pamiętam jak w tamtym roku uczyłam się do historii, ykhym, "uczyłam", bo siedziałam na panem. hehe |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Maj 31, 2014 8:23 pm | |
| Aaaaaaa moje kochane mordki <33333333333 No wracajcie wracajcie <3 Bo tęsknię ja za Panem (szczegół, że w połowie czerwca tajemniczo zniknę, oddając się nauce do obrony) |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Maj 31, 2014 9:25 pm | |
| STU LAT NA PANEM, AGA!!!! <3 |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Maj 31, 2014 10:47 pm | |
| Ja jeszcze żyję na krawędzi przez najbliższy tydzień. |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 01, 2014 10:42 am | |
| Stówka na Panem Aga I Kama też |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 01, 2014 2:49 pm | |
| Tak w ogóle to: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO WAM WSZYSTKIM BESYTYJE Z OKAZJI DNIA DZIECKA<3 |
| | | Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 01, 2014 7:14 pm | |
| Dzień dziecka |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 02, 2014 2:28 pm | |
| Pokusiłam się o obejrzenie dzisiejszego odcinka Game of Thrones i nie mogę przestać piszczeć z zachwytu nad Sansą. |
| | | Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 02, 2014 3:40 pm | |
| Aa, ja sobie zostawiłam go na wieczór, ale już się nie mogę doczekać, jak tak mówisz. <3 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 02, 2014 3:41 pm | |
| ... ale ja tylko mówię, że Sansa miała kieckę tak cudowną, że musiałam wrzucić screeny na instagrama. No i Littlefinger <3 Oglądaj, oglądaj :D |
| | | Wiek : 35 Zawód : księgowy
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 02, 2014 4:16 pm | |
| A oto prezencik dla wszystkich jubilatów! I niejubilatów! I solenizantów! I wcale-nie-solenizantów! Bo Was kocham ♥ |
| | | Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 02, 2014 4:18 pm | |
| Aaa, Littlefinger! <3 Czasami się zastanawiam, czy co zdrowe, że ich shipuję, no ale nic na to nie poradzę. Hahaha, to jest świetne, Moony. <33 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 02, 2014 4:44 pm | |
| Aaaaa, ja też shipuję Littlefingera i Sansę, a po dzisiejszym to już w ogóle <333 Martin mógłby zrobić z nich doskonałą parę <333 Móndęs, genialne |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 02, 2014 4:50 pm | |
| Noo, dokładnie! <33 Ja całe cztery sezony czekałam na ich pocałunek. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 02, 2014 9:26 pm | |
| YGFRHDUIJSIFDIJVOKFSCFJIH WHAT DID I JUST WATCH? CO TO NIBY MIAŁO BYĆ W TYM ODCINKU GOT? MUSZĘ COŚ UDERZYĆ, ALBO KOGOŚ, NAJLEPIEJ MARTINA. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 02, 2014 10:38 pm | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 02, 2014 10:46 pm | |
| - spoiler!:
OBERYN ;________________________________;
|
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 02, 2014 10:55 pm | |
| Hm, mam nadzieję, że nie widziałam tego, co zobaczyłam, jeśli to nie był zły sen i zaraz się nie obudzę to podejrzewam, że Martin długo nie pożyje.
Połączmy się w bólu i rozpaczy nad beznadziejnością tego, co właśnie ujrzałam. Czy coś.
[*]
|
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |