Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
Temat: Ashe Sro Maj 22, 2013 2:24 pm
Dominic Terrain
Przyjaciel. Najlepszy, jedyny, najprawdziwszy, dawny? Nie widziany od rebelii, oficjalnie cieszący się statusem osoby zaginionej, a dla mnie - niewyraźne echo przyszłości, jeszcze jedna niezamknięta sprawa, cicha nadzieja, że może jednak.
Noah Atterbury
Przypadkowe spotkanie, przypadkowe kłamstwo, przypadkowa nić porozumienia, nieprzypadkowa miłość? Jakkolwiek bym się nie zapierała i nie próbowała oszukiwać samej siebie, Noah znaczy dla mnie więcej niż ktokolwiek inny. Kiedykolwiek?
Farrah Risley
Internetowa, wieloletnia powierniczka sekretów, którą chyba z czystym sumieniem mogę nazwać przyjaciółką. Czysta i nieskażona; ktoś, do kogo biegnie się zarówno z dobrym winem, jak i paczką chusteczek, a do kogo ja pobiegłam po ratunek.
Rory Carter
Widziałyśmy się zaledwie przez kilkanaście minut, ale zapadła mi w pamięć chyba na zawsze - być może przez rolę, jaką odegrała w odnalezieniu Nicka, a może przez dług wdzięczności, którego wciąż nie miałam, i pewnie nie będę miała okazji spłacić.
Mammon Ferré
Kolejny trup, który postanowił wypaść z szafy w najmniej spodziewanym momencie. Uosobienie niewyraźnego kolażu wspomnień z kapitolińskich, pustych dni; osoba, która wciągnęła mnie w rebelię, i której zaufałam o jeden raz za dużo.
Gerard Ginsberg
Naczelnik więzienia, w którym zdarzyło mi się mieszkać. Jedna z nielicznych osób w Kapitolu, których boję się jak ognia. Chodzące przypomnienie o błędach przeszłości, które z całego serca chciałabym uśmiercić, a zwłoki spalić i zakopać.
Charles Lowell
coming soon.
Mathias le Brun
coming soon.
Ostatnio zmieniony przez Ashe Cradlewood dnia Sro Kwi 01, 2015 4:01 pm, w całości zmieniany 37 razy
Mammon Ferré
Wiek : 30 lat Zawód : Truciciel waszych żyć i popołudniowych planów Przy sobie : Paczka papierosów (bez zapalniczki), portfel, walkman. Znaki szczególne : Blizna na potylicy.