Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
Temat: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 22, 2014 11:00 am
First topic message reminder :
Kto prócz mnie jest tutaj tegorocznym maturzystą?
Autor
Wiadomość
Reiven Ruen
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lis 14, 2014 8:31 pm
Czy to Noeś się hajta? I czemu to nie Ashe? :P
Maisie Ginsberg
Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lis 16, 2014 5:08 pm
Jest pięknie! Składam wielkie całusy na polisie całej pracującej admnistracji jesteście SUUUUPER.
Johanna Mason
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lis 17, 2014 2:30 pm
Nie wiem, czy ktoś linkował, ale ciskam... Bo całkiem zacne. https://apps.facebook.com/724666127586742/
Moje "zacne dzieło" na szybko. ^.^"
Charlie Smith
Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lis 20, 2014 12:48 am
PADA ŚNIEG
(i będę się cieszył jeszcze przez kilka godzin, do czasu aż autobus mi nie przyjedzie z godzinnym opóźnieniem albo śnieżyca nie zmusi do jazdy 30 km/h i prowadzenia po omacku)
Ashe Cradlewood
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lis 20, 2014 12:50 am
BOŻE JAKI ŚNIEG. ;_________________________________________________________;
Ja chcę wiosnę.
Mathias le Brun
Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lis 20, 2014 12:52 am
^^ This.
Charlie Smith
Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lis 20, 2014 12:52 am
U nas na Syberii! Ja wiem, że w Polsce w tym roku śniegu miało nie być, ale chyba Podlasie się w to nie wlicza!
*idzie napastować kolędy, chociaż powinien od godziny spać*
Johanna Mason
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lis 20, 2014 11:00 am
Charlie taki uroczy *_________*
Rosemary Garroway
Wiek : 25 lat Zawód : Pani doktor w Kwartale, która wszystkich nienawidzi Przy sobie : Kapsułka cyjanku, broń palna, dokumenty, portfel, telefon oraz inne osobiste rzeczy. Znaki szczególne : Ona cała jest szczególna. Obrażenia : Rysa na psychice głęboka jak jezioro w Dwójce
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lis 20, 2014 2:05 pm
I'm fucking done. SEND HELP.
Charlie Smith
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lis 20, 2014 4:47 pm
śnieg...
cóż... szybko poszło. Błoto, mokro, ślisko (zabiłbym się dzisiaj ze cztery razy) i wciąż pada. A do tego uświadomili mi dzisiaj, że muszę w piątek przejechać 100 km na letnich oponach
Lophia Breefling
Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lis 20, 2014 10:36 pm
Ewan, ja jestem, nie cieszę się z tego. :D
Nicole Kendith
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lis 20, 2014 10:41 pm
Rosemary Garroway napisał:
I'm fucking done. SEND HELP.
Hahahaha, padłam <333
Ashe Cradlewood
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lis 25, 2014 1:40 am
były panie, pora na panów. pisanie pracy część trzecia.
Farrah Risley
Wiek : 20 lat Zawód : asystentka Mendeza; KRESowiczka Przy sobie : laptop, pendrive, telefon komórkowy, inhalator, przepustka do siedziby rządu Znaki szczególne : orli nos; znoszona, dużo za duża szara bluza z kapturem
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lis 25, 2014 8:59 am
Asia mistrzem <3 jacy piękni Ci nasi panowie, szipuje każdą parę z gifa
Vivian Darkbloom
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lis 25, 2014 9:27 am
Farrah Risley napisał:
Asia mistrzem <3 jacy piękni Ci nasi panowie, szipuje każdą parę z gifa
Indeed. <3
Asiu, cudowne
Gavin Annesley
Wiek : 35 lat Zawód : chirurg plastyczny na odwyku Przy sobie : zwłoki jeża, scyzoryk wielofunkcyjny Znaki szczególne : sporo cm w spodniach, wychudzony, trzęsące się dłonie Obrażenia : cukrzyca, liczne nałogi, szaleństwo
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lis 25, 2014 11:00 am
KOCHANE TO
Asia pisze pracę
Vivian Darkbloom
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lis 25, 2014 11:50 am
Kreatywne pisanie pracy zawsze dobre
Kristian Almstedt
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lis 25, 2014 11:59 am
Czy to Gerard ewoluuje w Krisa? Jakieś ucywilizowanie? Czy to Kris ewoluuje w Gerarda i to zapowiedź nowego rzeźnika? Love ya, Asia
Gavin Annesley
Wiek : 35 lat Zawód : chirurg plastyczny na odwyku Przy sobie : zwłoki jeża, scyzoryk wielofunkcyjny Znaki szczególne : sporo cm w spodniach, wychudzony, trzęsące się dłonie Obrażenia : cukrzyca, liczne nałogi, szaleństwo
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lis 25, 2014 12:14 pm
Cytat :
Czy to Kris ewoluuje w Gerarda i to zapowiedź nowego rzeźnika?
chciałoby się
Charlie Smith
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lis 25, 2014 2:14 pm
Nie chcę nic mówić, ale częściej powinnaś pisać takie prace
Ashe Cradlewood
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lis 25, 2014 2:21 pm
tylko że za takie nie dają chyba inżyniera.
Charlie Smith
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lis 25, 2014 2:35 pm
Protestuję. Za to należy się co najmniej magister.
Gavin Annesley
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lis 25, 2014 2:54 pm
ja się boję, co Ty zrobisz przy doktoracie
Charles Lowell
Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lis 25, 2014 4:19 pm
Piękne gify. <3
Martynka, chyba musimy się teraz zgadać na jakaś dramę. Mamy już gif!
Cordelia Snow
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lis 25, 2014 5:00 pm
Jakie cudowne! *u* Rób więcej, zbieraj do portfolio i już masz pracę gotową! Nie ten wydział, ćśśś. A przyjmujesz zamówienia?