|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 22, 2014 11:00 am | |
| First topic message reminder :
Kto prócz mnie jest tutaj tegorocznym maturzystą? |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lis 25, 2014 5:28 pm | |
| Mogę przyjąć. |
| | | Wiek : 18 Zawód : sprzedaję w Sunflower Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, leki przeciwbólowe, telefon komórkowy, dowód tożsamości Znaki szczególne : zaawansowane sieroctwo Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lis 25, 2014 9:18 pm | |
| Asiu, jesteś czarodziejką. |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Gru 17, 2014 9:47 pm | |
| Tak tu cichutko... A ja się muszę podzielić z Wami prezentem od przyjaciółki |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Gru 21, 2014 7:51 pm | |
| Czy u Was też nastał jaki przedświąteczny sezon na imprezy/przygotowania i nie macie siły na nic poza tym?
Z innej beczki jeszcze zapytam - prezenty gotowe? :> |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Gru 21, 2014 10:21 pm | |
| Co to impreza?
Prezenty zamknęłam szczelnie w szufladzie i modlę się, żeby nie wypić ani nie zjeść ich przed wigilią. |
| | | Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Gru 21, 2014 10:28 pm | |
| Impreza... Poskarżę się. Mieliśmy wigilię grupową. Wiadomo, ostatnia, więc powinno być fajnie i w ogóle. Wróciłem TRZEŹWY. Tak, szokujące, wiem. I nadal nie mogę sobie tego darować :c A prezentów nie ma. Sam sobie kupiłem |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Gru 21, 2014 10:32 pm | |
| - Ashe Cradlewood napisał:
Prezenty zamknęłam szczelnie w szufladzie i modlę się, żeby nie wypić ani nie zjeść ich przed wigilią. Albo nie przeczytać wojtek, dojrzewasz. starzejesz się. |
| | | Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Gru 21, 2014 10:42 pm | |
| |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Gru 21, 2014 10:44 pm | |
| |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Gru 21, 2014 10:51 pm | |
| AAAAAAA, Aga ma TEN podpis! ŚWIĘTA NAPRAWDĘ PRZYSZŁY. |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Gru 21, 2014 11:04 pm | |
| U mnie prezenty będą dopiero po świętach |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Gru 21, 2014 11:08 pm | |
| Jeśli już jesteśmy przy prezentach, to ja w lutym poproszę to! |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Gru 21, 2014 11:10 pm | |
| Jak zasłużysz to dostaniesz! |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Gru 22, 2014 5:53 pm | |
| deszcz, deszcz, deszcz, deszcz... |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Gru 22, 2014 6:45 pm | |
| - Ashe Cradlewood napisał:
- Jeśli już jesteśmy przy prezentach, to ja w lutym poproszę to!
to z żoną było lepsze! DESZCZ, WIATR, PRZEŁÓŻMY ŚWIĘTA |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Gru 22, 2014 8:41 pm | |
| Więcej od deszczu to jest ludzi w sklepach. Nie wychodźcie z domu, jeżeli naprawdę nie musicie. Ja popełniłem ten błąd. |
| | | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Gru 22, 2014 9:23 pm | |
| U mnie jakoś mało ludzi w sklepach, o dziwo. Ale wiatr cudowny |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : Uciekinier Przy sobie : mapa podziemnych tuneli, broń palna, zapalniczka, telefon komórkowy, dwa magazynki z piętnastoma nabojami.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Gru 22, 2014 9:44 pm | |
| |
| | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Gru 24, 2014 7:48 pm | |
| Kasia tu była. *.* Tęsknimy. A poza tym to trochę tu pusto, ale i tak chciałam Wam wszystkim, znajomym, nieznajomym życzyć wspaniałych świąt, wracajmy do życia! :) (jakość tostera) |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Gru 24, 2014 10:21 pm | |
| HOŁ HOŁ HOŁ! Życzę Wam, aby święta były bezstresowe, kalorie poszły tam, gdzie iść powinny, żebyście trzeciego dnia mieli siłę podnieść się od stołu, żeby prezenty były trafione, a Love Actually leciało na każdym kanale. Let it Snow! |
| | | Wiek : 34 Zawód : Poszukiwany Przy sobie : scyzoryk wielofunkcyjny, leki przeciwbólowe, niezarejestrowana broń palna, zapalniczka,zdobiony sztylet, fałszywy dowód tożsamości, telefon komórkowy Obrażenia : anemia
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Gru 24, 2014 11:50 pm | |
| |
| | | Wiek : 18 Zawód : chodzący kłopot (?) Przy sobie : nóż ceramiczny, butelka z wodą Znaki szczególne : ciąża i bijąca-z-twarzy-cholernie-świetlistym-światłem pogarda do świata, z którą to dumnie obnosi się panna Morgan Obrażenia : blizna na lewej dłoni, drobne blizny poparzeniowe na ciele i... psychiczne? Hohoho.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Gru 25, 2014 8:00 pm | |
| Bardzo opóźnione... WESOŁYCH ŚWIĄT! Zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń i... Przede wszystkim - weny, weny i jeszcze raz weny oraz wielu genialnych wątków! |
| | | | Wiek : 23 Przy sobie : dokumenty, klucze, telefon
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Gru 26, 2014 8:32 pm | |
| Ludki, kompletnie o was zapomniałam, więc spóźnione wesołych świąt jako że nie ma nikogo na czacie to rzucę tutaj haha :D |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|