|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 22, 2014 11:00 am | |
| First topic message reminder :
Kto prócz mnie jest tutaj tegorocznym maturzystą? |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lip 10, 2014 5:13 pm | |
| Widzieliście już nominacje do nagród Emmy? http://www.filmweb.pl/awards/Emmy/2014 Gra o Tron nominowana za najlepszy scenariusz to nóż w plecy fanów książek 3 |
| | | Wiek : 18 Zawód : sprzedaję w Sunflower Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, leki przeciwbólowe, telefon komórkowy, dowód tożsamości Znaki szczególne : zaawansowane sieroctwo Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lip 10, 2014 5:17 pm | |
| ._______. Ogólnie cieszę, że ma tyle nominacji, ale ta za najlepszy scenariusz faktycznie boli. No i mam nadzieję, że Peterowi znów się poszczęści i wygra. <3 |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lip 10, 2014 5:18 pm | |
| Eja, ludzie, marudzicie cholernie z tym scenariuszem Ja rozumiem, że to się różni, ale jak sam Martin to aprobuje to nie rozumiem, mimo wszystko, tak wielkich problemów |
| | | Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lip 10, 2014 5:21 pm | |
| - GoT:
To nie Ty płakałaś po Jojenie
Ale dobrze, że OITNB coś dostało, ile razy można nominować samą Teorię Wielkiego Podrywu... |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lip 10, 2014 5:25 pm | |
| No nie płakałam, jakoś mnie to nie ruszyło. Wiadomo, że serial będzie się różnił od książki i już dawno się z tym pogodziłam, inaczej w ogóle bym nie oglądała GoT-a :d |
| | | Wiek : 18 Zawód : sprzedaję w Sunflower Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, leki przeciwbólowe, telefon komórkowy, dowód tożsamości Znaki szczególne : zaawansowane sieroctwo Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lip 10, 2014 5:32 pm | |
| - Rory Carter napisał:
- GoT:
To nie Ty płakałaś po Jojenie
Właśnie, to była jedna z rzeczy, które najbardziej wkurzyły mnie w tym sezonie. ;____________; |
| | | Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lip 10, 2014 5:54 pm | |
| - GoT:
Teraz już wiemy, że umrze w książce i to jest beznadziejne. A tajemnice Neda znają już tylko dwie osoby: Howland i Meera Reed
No i szkoda, że Orphan Black nie zostało nominowane. Skoro Nina Dobrev za wątpliwą umiejętność wcielenia się w dwie postaci może dostawać jakieś gówniane nagrody to Emmy dla Tatiany Maslany powinno być oczywiste. #CloneClub |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lip 10, 2014 5:59 pm | |
| Nooo, tutaj się zgadzam, Tatiana zasługuje na nagrodę. |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lip 10, 2014 6:02 pm | |
| - Spoiler:
a ja wolę Jojena martwego niż przerobionego na papkę
i mam nadzieję, ż Żona idealna zgarnie trochę, bo sezon absolutnie kultowy <3 |
| | | Wiek : 35 Zawód : księgowy
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lip 10, 2014 8:41 pm | |
| Czekam na Złote Globy, gdzie Tatianę dostrzegli i dostała już nominację ostatnim razem ^__^ Chociaż jedna nominacja mnie usatysfakcjonowała - Bear McCreary za muzykę do czołówki Black Sails. (to się nazywa uwielbienie ludzi, których nikt nie zna!) |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 11, 2014 1:09 pm | |
| Trzeba być mną i mieć moje szczęście, żeby w dzień podpisania umowy dowiedzieć się, że firma zrezygnowała ze współpracy z tobą nie racząc cię o tym wcześniej poinformować... =.= |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 11, 2014 1:10 pm | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 11, 2014 1:12 pm | |
| Tak to... ponoć tydzień temu napisali maila do agencji pracy która pośredniczyła zatrudnieniem, ale jakoś dziwnym trafem ten mail do agencji nie dotarł. Ani do mnie żadna informacja nie dotarła Nie wiem czy jestem bardziej wkurwiona czy załamana... |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 11, 2014 3:31 pm | |
| O cholewa... *mocno tula Alex* |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Lip 12, 2014 7:27 pm | |
| |
| | | Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Lip 12, 2014 7:36 pm | |
| A u mnie nie pada. <333 Ale jaka to różnica dla noł lajfa. |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Lip 12, 2014 7:53 pm | |
| u mnie też nie pada, ale mam depresję, więc zero ludzi |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 13, 2014 9:08 pm | |
| Gprącej pozdrowienia z wakacji, nołlajfy. <3 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 13, 2014 9:13 pm | |
| lodówka <33333333333333333333333333
byłam dziś na zewnątrz, ha! |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 13, 2014 9:14 pm | |
| Ja nawet dziś byłem w Łodzi rowerem, co nie zmienia faktu, że moje życie tak wygląda. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 13, 2014 9:20 pm | |
| już mi się chwaliłeś weźmiemy się w garść, KIEDYŚ |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 13, 2014 9:21 pm | |
| Ale może ja lubię moją lodówkę? |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 13, 2014 10:33 pm | |
| ja też lubię, ale ludzie rujnują to uczucie |
| | | Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 18, 2014 11:12 am | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 18, 2014 11:16 am | |
| |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |