|
| Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 20 lat Zawód : asystentka Mendeza; KRESowiczka Przy sobie : laptop, pendrive, telefon komórkowy, inhalator, przepustka do siedziby rządu Znaki szczególne : orli nos; znoszona, dużo za duża szara bluza z kapturem
| Temat: farrie Sro Lis 19, 2014 1:51 pm | |
| bez ani jednej ryski, z mnóstwem dodatkowych aplikacji, innowacji (i predyspozycji) i zabezpieczeń, uniemożliwiających podsłuch i przechwycenie informacji. |
| | |
| Temat: Re: farrie Wto Sty 06, 2015 4:31 am | |
| |
| | |
| Temat: Re: farrie Wto Sty 06, 2015 1:48 pm | |
| Masz 1 nową wiadomość od: Jerry
Ty jesteś inna niż normalne kobiety. Coś jak jedna, nietypowa książka w całej sadze. Kwiaty i romantyczna muzyka w betonowym, ukrytym pod murem bunkrze? Chyba zorganizuję to pod prysznicem. Nie tak łatwo przekonać do ślubu kobietę, która Cię nawet nie lubi, Farrie.
|
| | |
| Temat: Re: farrie Wto Sty 06, 2015 3:25 pm | |
Oczywiście, że komplement. Ciebie o wiele łatwiej zrozumieć, niż całą resztę. I gdyby każda kobieta pozwalała mi na masaż truskawkowym balsamem pod prysznicem, to naprawdę bym spod niego nigdy nie wychodził. Tobie nie zatrułem życia w trzynastce, kiedy siedziałaś w więzieniu, ale mniejsza o to... Nie ganiają Cię za bardzo do serwerowni? Ja schowałem się przed nimi aż w magazynie.
|
| | |
| Temat: Re: farrie Wto Sty 06, 2015 5:54 pm | |
Nie brać w ogóle? Nie chciałabyś nigdy stanąć z facetem przed ołtarzem? Chodzi o to, że nie mogę zostawić Gwen w tym bunkrze choćbym miał się z nią żreć do końca moich dni. I jaki leniu? Doskonale wiem, że to lubisz, więc oddałem Ci moją część roboty. A tylko mnie wydaj, to już nigdy nie uświadczysz masażu.
|
| | |
| Temat: Re: farrie Wto Sty 06, 2015 6:33 pm | |
Wystarczy znaleźć faceta, który będzie chciał przeznaczać swoją pensję na wszystko inne i gotowe. Zresztą inkubatorem możesz zostać przez przypadek. Nie słyszałem jeszcze o tym, żeby kogoś złapali, a do tej pory byłoby głośno. Jeśli jednak będą chcieli podarować jej kulkę, to ja wręczę im moją wcześniej. Muszę spróbować. A co Malcolm zepsuł, niech Malcolm naprawia. Nie lepiej sobie odpuścić treningi jeśli masz same kontuzje?
|
| | |
| Temat: Re: farrie Wto Sty 06, 2015 9:32 pm | |
Czyli do momentu spotkania Gwen byłem obleśny? To mi naprawdę pomaga, Farrie! Ale dla mnie to żałosne, że dorosły facet jest technologicznym inwalidą. Nie ma tutaj się co rozczulać, a raczej współczuć. Nie będę robił żadnego dziecka, opanuj się! Nie sprawdziłbym się w roli ojca. Raz miałem zwierzaka w grze, to go zagłodziłem, bo wolałem loot od wydawania kasy na jego jedzenie. Jak więc widzisz, masaż Malcolma ostatecznie lepiej Ci zrobi. Przekonaj go, użyj kobiecych wdzięków!
|
| | |
| Temat: Re: farrie Nie Lut 01, 2015 4:32 am | |
Właśnie sprawdziłem swoje konto. Skoro nie ma na nim kilku cyferek więcej, więc zgaduję, że tą szczęściarą jesteś Ty. Co to za praca? I jesteś pewna, że nikt Ci nie pomagał? Na pewno?
|
| | |
| Temat: Re: farrie Sro Lut 11, 2015 8:31 pm | |
Czekaj, czekaj, czekaj... Czy Ty idziesz prosto do paszczy tego lwa? Z łap Malcolma w łapy rządu? Myślę, że Malcolm Cię wybrał, żebyś wreszcie dała mu spokój w bunkrze. ;-; Prześlij mi jakieś ładne dane kiedy już zaczniesz tam pracować. A piwo musi być jasne, bardzo gorzkie, z chmielem, niepasteryzowane. To bardzo ważne!
|
| | |
| Temat: Re: farrie Pon Mar 16, 2015 12:05 pm | |
| |
| | |
| Temat: Re: farrie Pon Mar 16, 2015 12:40 pm | |
Róże? Po co? Natknęliśmy się na siebie w magazynie i zwyczajnie po raz kolejny się o to zapytałem. Po co mi jakieś ubezpieczenie? Mam wszystko, co mi pozwala prowadzić salon. Więcej mi nie potrzeba, bo Adler i tak nie uznaje odszkodowania za rany postrzałowe od Strażników.
|
| | |
| Temat: Re: farrie Pon Mar 16, 2015 1:47 pm | |
Podejrzewam, że nigdy. Spełnimy minimum wymagań do ślubu, więc pewnie nawet nie będzie garniturów i sukni. A najwyżej zginę z obrączką na palcu. Wcześniej mogą mnie trochę torturować, ale to nic nowego. Stare, dobre czasy trzynastki, Farrie! Pamiętaj tylko, ze na moim pogrzebie ma być wesoło.
|
| | |
| Temat: Re: farrie Pon Mar 16, 2015 8:56 pm | |
Żadnego Malcolma na moim ślubie, Farrie. Dobrze wiesz jakie mam do niego podejście. W razie ucieczki najpewniej wylądujemy w jakiejś dziczy pośród dzików i będę Ci wysyłał gołębie pocztowe. A co do ślubu... Nawet gdybym potrzebował świadka, to i tak nie mogę zaprosić nikogo z Kolczatki. To byłoby chyba zbyt oczywiste dla Adlera.
|
| | | Wiek : 32 Zawód : Oficer Przy sobie : dwa noże ceramiczne, broń palna, magazynek, mundur, telefon komórkowy, scyzoryk wielofunkcyjny, paczka papierosów, zapalniczka Znaki szczególne : blizny na plecach, tatuaże
| Temat: Re: farrie Sob Maj 16, 2015 8:18 pm | |
| Masz jedną nową wiadomość od: Conrad Gustav Dillinger
Wszystko w porządku? |
| | | Wiek : 32 Zawód : Oficer Przy sobie : dwa noże ceramiczne, broń palna, magazynek, mundur, telefon komórkowy, scyzoryk wielofunkcyjny, paczka papierosów, zapalniczka Znaki szczególne : blizny na plecach, tatuaże
| Temat: Re: farrie Pon Cze 01, 2015 8:57 am | |
| Masz jedną nową wiadomość od: Conrad Gustav Dillinger
Nie szkodzi. Uporałaś się już ze wszystkimi obowiązkami? Cóż, nie nazwałbym tego bohaterstwem, ale chętnie się z tobą zobaczę. Kiedy znajdziesz czas, po prostu napisz.
|
| | |
| Temat: Re: farrie | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|