|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 22, 2014 11:00 am | |
| First topic message reminder :
Kto prócz mnie jest tutaj tegorocznym maturzystą? |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lut 03, 2015 2:17 pm | |
| No właśnie. Na szczęście nie rozbijam się na bezludnych wyspach i ludzie (JESZCZE) przy mnie nie umierają jak próbuję im pomóc |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lut 03, 2015 2:29 pm | |
| Daniel i głuchy Frank, szip życia |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| | | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| | | | Wiek : 18 Zawód : sprzedaję w Sunflower Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, leki przeciwbólowe, telefon komórkowy, dowód tożsamości Znaki szczególne : zaawansowane sieroctwo Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lut 06, 2015 11:59 pm | |
| Gratulacje, Asiu! Rangę koniecznie zatrzymaj. <3 |
| | | Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
| | | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lut 12, 2015 8:23 pm | |
| No to ładnie, gratulacje! Na samych piąteczkach, prawda? :> Zrobiłaś francuskiemu outdrew? |
| | | Wiek : 36 Zawód : Przedstawicielka 9. Dystryktu Przy sobie : tablet, przepustka do Siedziby Rządu, paczka papierosów, zapalniczka, telefon komórkowy, gaz pieprzowy Znaki szczególne : Chanel N°5 Obrażenia : Od lat złamane serce i zaprzedana dusza
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lut 12, 2015 8:25 pm | |
| Na czwóreczkach! <3 Tak, ale z francuskiego miałam teraz tylko zaliczenie, egzamin będzie dopiero w drugim semestrze. I o dziwo francuski mam zdany na 5, a angielski na 4. *fuck logic* |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lut 12, 2015 8:27 pm | |
| - Noah Atterbury napisał:
Chyba wygrałam walkę z pierwszą sesją! <333333 sprawdzanie ostatniego egzaminu is in progress DOMI DOMI DOMI TĘSKNIŁAM <3333333333333 |
| | | Wiek : 36 Zawód : Przedstawicielka 9. Dystryktu Przy sobie : tablet, przepustka do Siedziby Rządu, paczka papierosów, zapalniczka, telefon komórkowy, gaz pieprzowy Znaki szczególne : Chanel N°5 Obrażenia : Od lat złamane serce i zaprzedana dusza
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lut 12, 2015 8:30 pm | |
| JA TEŻ! <33333 Jak dobrze być z powrotem. |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lut 12, 2015 8:33 pm | |
| Doomiiii |
| | | Wiek : 30 Zawód : Wiceminister Finansów i Skarbu Państwa Przy sobie : Dokumenty, klucze, telefon, drobne, cygaro, zapalniczka Znaki szczególne : Blizna na prawym policzku.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lut 12, 2015 9:05 pm | |
| |
| | | Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lut 12, 2015 9:12 pm | |
| gratulejszyn! |
| | | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lut 12, 2015 10:42 pm | |
| |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lut 23, 2015 5:56 am | |
| Edit.I brawo Alma! ;> |
| | | Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lut 23, 2015 6:21 am | |
| |
| | | Wiek : 23 Zawód : pani szpieg, hakerka Obrażenia : tabula rasa
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lut 23, 2015 9:03 pm | |
| Ja nie wiedziałam, czy bardziej mnie tam wzruszył Eddie, czy Cate. (BTW CATE BLANCHETT MA INSTAGRAMA I NIECH MI KTOŚ Z TEGO POWODU PODARUJE RESUSCYTACJĘ KRĄŻENIOWO-ODDECHOWĄ) |
| | | Wiek : 18 Zawód : Doradca ds. technologii Obrażenia : Brak
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lut 23, 2015 9:13 pm | |
| |
| | | Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lut 23, 2015 9:48 pm | |
| Birdman na moje był za słaby na tego Oscara D : ale no, trudno, bywa xD |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lut 23, 2015 9:53 pm | |
| Birdman najlepszy tyyyyle smaczków, tyyyyle nieoczywistych połączeń. uczta dla kinomana <3 ale ŻAŁUJĘ Boyhood, obeszli się z nim dość ostro :c i abstrahując, Wes wchodzi na mejnstrimowe salony, ohohow sumie wyjątkowo się zgadzam z tegorocznymi werdyktami. a Eddie ratował jak mógł mega słabą 'Teorię...'. zagrał doskonale <3 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lut 23, 2015 10:28 pm | |
| Birdman Eddie zasłużył, Boyhood nie martwi mnie wcale, wynudziłam się ostro i oczywiście genialny Simmons w Whiplash oglądał ktoś Still Alice? warto? |
| | | Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lut 24, 2015 12:01 am | |
| |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lut 24, 2015 12:13 am | |
| no ja wiedziałam, że mój chłopak dostanie oscara. <333 |
| | | Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lut 24, 2015 12:53 pm | |
| Whiplash byl dobry, ale nie pojmuje jego fenomenu, JK Simmons dupy mi nie urwal, jego Oscar nalezal sie Nortonowi <333 Teoria za slaba na nagrode, ale Eddiemu sie nalezalo. Rosamund powinna dostac, bo Boyhood broni sie tylko innowacyjnym pomyslem na nakrecenie go, Snajpera w ogole nie powinno byc w zestawieniu. Still Alice widzialam, srednie, Almaspecjalnie sie nie popisala. Generalnie jestem zadowolona z rozdania <3 Ale nie ze wszystkich sukienek :< pozdrawiam Adriana ;* A gala byla nudna, zarty ssaly, szejm. |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|