kiedyś wykupywany towarzysz czwartkowych herbatek, teraz: erotyczne bóstwo i mentor, szykujący drogę do raju
Alex Amitiel
jedyna osoba widząca Daisy w stanie rozpadu (beznogiego), patron niechęci, urażonych uczuć i ostrych kpin
Booker Rodwell
NANANANNANANA
Seya Crane
NANANANNANANA
Ostatnio zmieniony przez Daisy Daignault dnia Wto Sie 12, 2014 8:46 pm, w całości zmieniany 26 razy
Maya Griffin
Wiek : 19 lat Przy sobie : Znaki szczególne : krótsze włosy (tak do ramion), ciemnobrązowe soczewki kontaktowe
Temat: Re: złote dziecko dawnego kapitolu zaprasza! Pon Sie 04, 2014 9:08 pm
Czas zacząć relacjowy tour po trybutach... Więc co byśmy chciały dla Daisy i Mayi? I przepraszam, że tak bez pomysłu, ale mój mózg nie funkcjonuje zbyt poprawnie ;c
Daisy Daignault
Obrażenia :
Temat: Re: złote dziecko dawnego kapitolu zaprasza! Sob Sie 09, 2014 5:59 pm
jejku, nie zauważyłam, WYBACZ *tuli* kurczę, karta Mayki taka dobra <3 możemy coś zaczepić podczas pomocy Mayi ludziom z Kwartału, do którego przechodziła przez mur ;> i stamtąd mogłaby się wykroić nawet-nawet pozytywna relacja! potem kontakt się urwał, ale dziewczęta obiecały sobie, że się jeszcze kiedyś spotkają (może nawet to było w żarcikach <3) iii....tadam, arena! ;d
Maya Griffin
Wiek : 19 lat Przy sobie : Znaki szczególne : krótsze włosy (tak do ramion), ciemnobrązowe soczewki kontaktowe
Temat: Re: złote dziecko dawnego kapitolu zaprasza! Sob Sie 09, 2014 10:49 pm
Jestem jak najbardziej za pozytywem, tyle że Maya nie pomagała ludziom w Kwartale ;c Ona tam tylko chodziła, patrzyła na nich i obserwowała, ale starała się nie nawiązywać z nimi kontaktu... Ale coś na pewno da się wymyślić! Przykładowo mogły na siebie wpaść w sumie gdziekolwiek i dalej mogło się to potoczyć tak jak napisałaś, ale z taką trochę nutką początkowej złośliwości ze strony Mayi (no przecież nie może być dla wszystkich dookoła milutka!)... No chyba że zależy nam na czymś porządniejszym, to coś mogę jeszcze wymyślić Poza tym cała ich relacja wyglądałaby dość niecodziennie, bo Maya raczej przyjazną osobą nie jest, co nie wyklucza faktu, że wbrew sobie może kogoś polubić
Daisy Daignault
Obrażenia :
Temat: Re: złote dziecko dawnego kapitolu zaprasza! Nie Sie 10, 2014 10:08 pm
musiałam coś popitolić, wybacz, kartę pisałam pod wpływem, SZEJM ON MI widziałabym w każdym razie jakiś pozytyw, kiedyś zrodzony w KOLCu (może nawet być przez miłość do kotów!) i utrzymujący się w Ośrodku. na pewno ogarniemy jakiś wąteczek, w końcu trzeba się zbratać z przeciwnikiem przyjacielem z areny! i wyjdzie w pranku całość!
Maya Griffin
Temat: Re: złote dziecko dawnego kapitolu zaprasza! Nie Sie 10, 2014 10:10 pm
No pozytyw jak najbardziej <3 Coś się jeszcze później ogarnie
Sebastian Lyberg
Wiek : 17 lat Zawód : złodziej, przemytnik Przy sobie : nóż ceramiczny, trochę owoców, miska z sałatką, kilka kawałków ciasta, widelczyk do ciasta, łyżka, szkatułka, 6 tabletek do uzdatniania wody, plecak nr 3: jabłko, paralizator, śpiwór, zestaw plastrów i bandaży, leki przeciwbólowe; (kurs pierwszej pomocy, zwiększenie szansy na skuteczną obronę, zwiększenie szans na powodzenie podczas walki wręcz) Obrażenia : siniak na lewej skroni, powierzchowna rana na prawym ramieniu (zaklejona plastrem)
Temat: Re: złote dziecko dawnego kapitolu zaprasza! Wto Sie 12, 2014 12:13 pm
Nasi mentorzy, zdaje się, są w całkiem niezłej komitywie, więc może jakaś relacja, ewentualnie chciany/nie-chciany/przypadkowy/świadomy sojusz? : P
Daisy Daignault
Obrażenia :
Temat: Re: złote dziecko dawnego kapitolu zaprasza! Wto Sie 12, 2014 1:17 pm
www sumieee nie wiem jak tam z mentorami ;> mój mi nic nie mówi! ale i tak chcę jakiś sojusz! nie wiem, czy znają się sprzed Ośrodka czy dopiero na siebie wpadną na papierosku gdzieś na schodach przeciwpożarowych, ale wolałabym uderzać w jakiś pozytyw!<3
Sebastian Lyberg
Wiek : 17 lat Zawód : złodziej, przemytnik Przy sobie : nóż ceramiczny, trochę owoców, miska z sałatką, kilka kawałków ciasta, widelczyk do ciasta, łyżka, szkatułka, 6 tabletek do uzdatniania wody, plecak nr 3: jabłko, paralizator, śpiwór, zestaw plastrów i bandaży, leki przeciwbólowe; (kurs pierwszej pomocy, zwiększenie szansy na skuteczną obronę, zwiększenie szans na powodzenie podczas walki wręcz) Obrażenia : siniak na lewej skroni, powierzchowna rana na prawym ramieniu (zaklejona plastrem)
Temat: Re: złote dziecko dawnego kapitolu zaprasza! Wto Sie 12, 2014 1:28 pm
oficjalnie moja mentorka też milczy jak grób, aaaaale jest się w końcu pupilkiem, to się wie! Proponuję, żeby dopiero wpadli na siebie w Ośrodku, będzie fajniej, niż zaczynać już z jakimś gotowcem. I tak, zdecydowanie pozytyw, tylko jak bardzo, hm... pozytywny? xd Bo ja myślałam na przykład, że nim się jeszcze zakumplują, to Jo z Finnickiem narzucą im ten sojusz - sami ze sobą to uzgodnią, uznają, że to się opłaci i tyle, a Bastian z Daisy będą się musieli z tym pogodzić i dopiero później stwierdzą, że nie było to głupie :P
Daisy Daignault
Obrażenia :
Temat: Re: złote dziecko dawnego kapitolu zaprasza! Wto Sie 12, 2014 2:11 pm
nie wiem co planują mentorałki, ale jak tak się urodzi - to pewka <3 Daisy nie będzie miała nic przeciwko, Sebastian jest wysoki, przystojny i zdolny (w tej kolejności, ofc #mądrośćdejzi), więc nie będzie się szarpała tylko grzecznie przystanie na pomysły Finnicka!
Sponsored content
Temat: Re: złote dziecko dawnego kapitolu zaprasza!