|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 22, 2014 11:00 am | |
| First topic message reminder :
Kto prócz mnie jest tutaj tegorocznym maturzystą? |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 04, 2014 2:22 pm | |
| Asiu, jestem z Ciebie taka dumna. <3 |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 04, 2014 3:51 pm | |
| Jaaaa, Asiu, jakie ładne oceny <333 Gratulacje, zdolniacho |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 04, 2014 8:58 pm | |
| a ja dziś się obroniłam i jestem panią magister |
| | | Wiek : 18 Zawód : sprzedaję w Sunflower Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, leki przeciwbólowe, telefon komórkowy, dowód tożsamości Znaki szczególne : zaawansowane sieroctwo Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 04, 2014 9:24 pm | |
| Gratulacje, Asia i Ewcia. To teraz nawet na krok od panem nie odchodźcie. |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 04, 2014 10:14 pm | |
| Brawo Ewa! Witaj w gronie magistrów :D |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 04, 2014 10:15 pm | |
| AAAAAAAAA EWCIA! Mogę do Ciebie mówić teraz Pani Magister? Czy Żer jest teraz Panem Magistrem czy to tak nie działa? A tak serio to gratuluję! <3 |
| | | Wiek : 20 lat Zawód : Śpiew jej pracą! A dorywczo: kelnerka
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 04, 2014 10:17 pm | |
| Aww, Żer Magistrem <333 Gratulacje, bestyjo Teraz z powodzeniem możesz nołlajfić |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 04, 2014 10:44 pm | |
| Nie mogłam się powstrzymać :D |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 04, 2014 10:52 pm | |
| DZIĘKUJĘ <333333333333333333 dalej nie mogę uwierzyć w to, że mnie nie wywalili a Gerard jest profesorem, ale zapomniałam dopisać czego i brawo, Asiu i Asiu |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 04, 2014 10:52 pm | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 04, 2014 11:05 pm | |
| antropologii, historii, psychiatrii (a już myślałaś, że seksuologii ) JAK TO DOBRZE WIDZIEĆ LUDZI NA PANEM |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 04, 2014 11:06 pm | |
| WCALE TAK NIE MYŚLAŁAM, SKĄD TO PODEJRZENIE. Będzie więcej. <3 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 04, 2014 11:07 pm | |
| zaczęłam się zastanawiać jaka to nauka o wygięciu pręta, chyba idę jeszcze po flaszkę xD
BOŻE. KOSMICI?! |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 04, 2014 11:34 pm | |
| ...chyba jednak nie pij już dzisiaj. xD |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 04, 2014 11:50 pm | |
| ej serio było coś o prętach! ja to znajdę i wpiszę do karty!
ALEŻ JA SIĘ CIESZĘ, w sam raz na mój urlop <3 |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Lip 05, 2014 2:48 am | |
| Nauka o wygięciu pręta. To boli. Tak bardzo, Pani Magister. 3
|
| | | Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Lip 05, 2014 1:16 pm | |
| PANI MAGISTER Czarli potwierdza - Ger to prawdziwy profesor w dziedzinie wyginania pręta |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Lip 05, 2014 3:46 pm | |
| ADI Wojtuś, poczekaj do naszego spotkania <3 |
| | | Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Lip 05, 2014 4:36 pm | |
| Co, jak, gdzie? Znowu Ger będzie Czarliego męczył? D: |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Lip 05, 2014 4:43 pm | |
| no a nie? |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Lip 05, 2014 5:11 pm | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 06, 2014 12:05 am | |
| NO ZA ŻYWOTA! (tak mówi moja mama)
NADAL JESTEM W SZOKU ŻE ADRIAN ODPISAŁ. |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 06, 2014 10:03 am | |
| A ja powiem, że Gerard ma bardzo przystojny avatarek I w ogóle, Rei, plakaty!*.* ja też chcę xD |
| | | Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 06, 2014 10:06 am | |
| Vivian, Twój avatar kojarzy mi się z Unchain Utopia. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 06, 2014 11:28 am | |
| Uwielbiam ten utwór <3 A avek jest ze zdjęć promocyjnych do płyty zespołu Sons of Seasons, w którym gra mąż Simone :] |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|