| Temat: Daisy Pią Sie 08, 2014 9:21 pm | |
| |
|
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: Daisy Pią Sie 08, 2014 9:25 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Cordelia
Już wracam do domu. Kupiłam nam szampana. Oceń mentorów w skali 1 do 10 i zaraz porównamy to z moją listą.
|
|
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: Daisy Pią Sie 08, 2014 10:09 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Cordelia
A myślisz, że trybuci z Kwartału będą znośni? Może dostanie mi się jakiś normalny?
Randall jest jak wino, zgadzam się, 10/10 A reszta jest za młoda, więc wyżej niż 7 żaden nie dostanie, przykro mi.
Finnick poza konkurencją, wiadomo! Widzisz, co ta rebelia narobiła? Coin samo zło.
|
|