Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
Temat: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 22, 2014 11:00 am
First topic message reminder :
Kto prócz mnie jest tutaj tegorocznym maturzystą?
Autor
Wiadomość
Charlie Smith
Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Paź 21, 2014 9:32 pm
Z pustymi rękami nie wypada zapraszać na urodziny!
I co to za urodziny bez tortu?!
Smacznego!
Reiven Ruen
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Paź 21, 2014 10:07 pm
Był dystrykt 8, a teraz jest 2. Tatuś, for U
Nicole Kendith
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Paź 21, 2014 10:15 pm
Omnomnomnom *___* Chcę już Kosogłosa *____*
Charlie Smith
Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Paź 22, 2014 11:36 pm
EDIT: Przepraszam za te gify wyżej. Nie pamiętam momentu, w którym je wstawiałem
Szeregowy, historia prawdziwa.
Blaise Argent
Wiek : 31 Zawód : przedstawiciel Dystryktu 7, śledczy w stopniu oficera Przy sobie : paczka papierosów, telefon komórkowy, broń + magazynek (15), Znaki szczególne : kilkudniowy zarost. Obrażenia : częste bóle brzucha
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Paź 26, 2014 2:35 pm
Alma Coin napisał:
uderzenie w głowę pozbawiło ją przytomności, a jej ciało w ciągu ułamka sekundy stało się wiotkie i bezwładne.
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Paź 26, 2014 3:56 pm
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!
Noah Atterbury
Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Paź 30, 2014 12:51 pm
Hahaha, Cato i Noeś wreszcie się spotkali.
Reiven Ruen
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Paź 30, 2014 1:36 pm
Co robi Noah z Pippinem i Sabriel?
Noah Atterbury
Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Paź 30, 2014 2:30 pm
Awww, mój Noeś tak się socjalizuje. Mama jest dumna.
Rosemary Garroway
Wiek : 25 lat Zawód : Pani doktor w Kwartale, która wszystkich nienawidzi Przy sobie : Kapsułka cyjanku, broń palna, dokumenty, portfel, telefon oraz inne osobiste rzeczy. Znaki szczególne : Ona cała jest szczególna. Obrażenia : Rysa na psychice głęboka jak jezioro w Dwójce
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Paź 30, 2014 6:46 pm
Przyszłam tu tylko po to, żeby pochwalić się moim nowym dashboard theme na tumblr, którym jestem absolutnie ZACHWYCONA
Dodam, że te pochyłe elementy cały czas się RUSZAJĄ, a ikona tumblr miga jak zepsuta świetlówka. JESTEM O-CZA-RO-WA-NA.
Nicole Kendith
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Paź 31, 2014 3:21 pm
Wesołego Halloween! :D I udanej zabawy każdemu, kto się gdzieś wybiera
Rory Carter
Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lis 03, 2014 12:07 am
Too soon? Mój tumblr oszalał, a ja razem z nim. I regret nothing!
Jack Caulfield
Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lis 03, 2014 12:10 am
Laaaaaaaaaast Christmaaaaaaaaaaaaaaaas I gave you myyyyyy heaaaaaaaaart
Charlie Smith
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lis 03, 2014 12:14 am
Pierwszą świąteczną reklamę lidla puścili 1 listopada, więc...
Maisie Ginsberg
Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lis 05, 2014 10:45 am
czy Alma umrze a prezydentem zostanie Scarlett?
Cordelia Snow
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lis 05, 2014 12:08 pm
Gavin Annesley
Wiek : 35 lat Zawód : chirurg plastyczny na odwyku Przy sobie : zwłoki jeża, scyzoryk wielofunkcyjny Znaki szczególne : sporo cm w spodniach, wychudzony, trzęsące się dłonie Obrażenia : cukrzyca, liczne nałogi, szaleństwo
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lis 05, 2014 1:19 pm
POPIERAM
Rory Carter
Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lis 05, 2014 8:42 pm
Benedict Cumberbatch Announces Engagement in Old-School Way. http://www.hollywoodreporter.com/news/benedict-cumberbatch-announces-engagement-old-746560
Hugh Randall
Wiek : 34 Zawód : Poszukiwany Przy sobie : scyzoryk wielofunkcyjny, leki przeciwbólowe, niezarejestrowana broń palna, zapalniczka,zdobiony sztylet, fałszywy dowód tożsamości, telefon komórkowy Obrażenia : anemia
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lis 05, 2014 8:51 pm
Cieszmy się szczęściem Benedicta, bo na nie zasługuje! Sophie przynajmniej nie jest taka brzydka, więc skoro nie może mieć nas (ekhem, my nie możemy mieć jego), to niech już będzie z kimś przyzwoitym! *w głębi płacze bo właśnie jej szansa na szczęśliwe życie legła w gruzach*
Charles Lowell
Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lis 05, 2014 9:53 pm
Aga, ciekawe, kto Ci to powiedział. Hm!
Rory Carter
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lis 05, 2014 9:57 pm
Hugh Randall napisał:
Cieszmy się szczęściem Benedicta, bo na nie zasługuje! Sophie przynajmniej nie jest taka brzydka, więc skoro nie może mieć nas (ekhem, my nie możemy mieć jego), to niech już będzie z kimś przyzwoitym! *w głębi płacze bo właśnie jej szansa na szczęśliwe życie legła w gruzach*
Sophie jest trochę do nas podobna, ma ciemne włosy, pocieszmy się tym Ale fakt, porządna babka, dobrze, że to nie żadna co-star czy... oh, wait.
I oczywiście najgorszą wiadomość dnia dostarczył mi Adrian, żeby nie było ;*
Hugh Randall
Wiek : 34 Zawód : Poszukiwany Przy sobie : scyzoryk wielofunkcyjny, leki przeciwbólowe, niezarejestrowana broń palna, zapalniczka,zdobiony sztylet, fałszywy dowód tożsamości, telefon komórkowy Obrażenia : anemia
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lis 05, 2014 10:01 pm
BRAWA DLA ADRIANA U mnie przekaz informacji sponsoruje Tumblr Korporejszyn przy współpracy z Fangirl Mode On sp. z.o.o A na pocieszenie mamy fakt, że najwyraźniej woli ciemnowłose...
Charles Lowell
Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Lis 06, 2014 5:36 pm
Najświeższe informacje i tak ma voguedatcom. <3 Ewentualnie jakieś nowości wyskakują mi z HP lub VF.
Cordelia Snow
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Lis 08, 2014 9:56 pm
Nat mówi "For you" tylko do mnie, na pewno, ach <3