Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
Temat: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 22, 2014 11:00 am
First topic message reminder :
Kto prócz mnie jest tutaj tegorocznym maturzystą?
Autor
Wiadomość
Ashe Cradlewood
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Gru 28, 2014 2:45 am
A wigilia wśród panemowiczów wygląda tak:
Charlie Smith
Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Gru 28, 2014 12:13 pm
Asia, SKĄD MASZ ZDJĘCIE Z MOJEJ WIGILII?! Ciocia Czesia znowu nawrzucała fotek na fejsa...
Charles Lowell
Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Gru 28, 2014 1:24 pm
wojtek, spójrz!
Charlie Smith
Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Gru 28, 2014 4:02 pm
TYLE GIER
(żonę już przecież mam )
Ale niepokoi mnie to, że wiedziałeś, że chcę AKURAT PS4...
Gerard Ginsberg
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Gru 28, 2014 4:08 pm
Charlie Smith napisał:
TYLE GIER
(żonę już przecież mam )
TYYYYLE MIŁOŚCI
Ashe Cradlewood
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Gru 30, 2014 4:49 am
bezsenne noce part. któryś-tam <3
Johanna Mason
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Gru 30, 2014 2:11 pm
Cudne, Asiu*-*
Cypriane Sean
Wiek : 18 Zawód : sprzedaję w Sunflower Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, leki przeciwbólowe, telefon komórkowy, dowód tożsamości Znaki szczególne : zaawansowane sieroctwo Obrażenia : częste bóle brzucha
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Gru 30, 2014 2:40 pm
OMÓJBOŻE.
Maisie Ginsberg
Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Gru 31, 2014 4:26 pm
Asia cudotwórczyni *___* i mój ukochany bffowy szip <3
Jessica Highway
Wiek : 21 Zawód : kasjerka Przy sobie : dokumenty, gaz pieprzowy
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Gru 31, 2014 4:37 pm
MIŚKI! UDANEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ, SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU I MULTUM WENY I CZASU DLA PANEM! <333 Łapcie stary hit na rozkręcenie.
Charlie Smith
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sty 01, 2015 12:21 am
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!
Johanna Mason
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sty 01, 2015 12:29 am
Szczęśliwego Misiek! Szczęśliwego wszystkim!
Edition. Znaczy Dzieciaku!
Ashe Cradlewood
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sty 07, 2015 11:45 pm
PRZYSZŁAM poprosić o wsparcie duchowe, jutro o szesnastej proszę ładnie trzymać za mnie kciuki i słać modły o łatwe pytania. <3 Czyli nadszedł dzień egzaminu dyplomowego.
Cypriane Sean
Wiek : 18 Zawód : sprzedaję w Sunflower Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, leki przeciwbólowe, telefon komórkowy, dowód tożsamości Znaki szczególne : zaawansowane sieroctwo Obrażenia : częste bóle brzucha
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sty 07, 2015 11:54 pm
Będziemy na pewno! <3
Reiven Ruen
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sty 08, 2015 1:05 am
Aś trzymam najmocniej na świecie!!!
Rory Carter
Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sty 08, 2015 1:45 am
Niech moc będzie z Tobą!
Gerard Ginsberg
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sty 08, 2015 2:12 pm
Ashe Cradlewood napisał:
PRZYSZŁAM poprosić o wsparcie duchowe, jutro o szesnastej proszę ładnie trzymać za mnie kciuki i słać modły o łatwe pytania. <3 Czyli nadszedł dzień egzaminu dyplomowego.
BETON nadal ćpa i pali papierosy? NIE DAJ SIĘ ŻELBETOWI ANI TB! (Ewcia się lansuje po korkach budowniczych) ściskam i trzymam cały czas kciuki
Jack Caulfield
Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sty 08, 2015 2:20 pm
Jesteśmy z Tobą, mamo Asiu! Trzymaj się tam mocno!
Arielle Blake
Wiek : 26 Przy sobie : zdobiony sztylet, 3 zatrute strzałki Znaki szczególne : blizny na ramieniu, rozległa szrama na lewym boku w kształcie dwójki
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sty 08, 2015 2:35 pm
Kciuki już zaciśnięte! Rozwalisz ten egzamin
Liam Murray
Przy sobie : paczka papierosów, scyzoryk wielofunkcyjny, zapalniczka Znaki szczególne : Pocięte żyletkami ręce
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sty 08, 2015 8:25 pm
Kto tu jest MG i mógłby zareagować na mój post w upomnieniach? :)
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sty 08, 2015 10:41 pm
Liam Murray napisał:
Kto tu jest MG i mógłby zareagować na mój post w upomnieniach? :)
Wysłałam Ci PW :))
Dominic Terrain
Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sty 09, 2015 12:08 am
Nikogo tu nie znam, ale... ślę Wam wszystkim z rozkoszą spóźnione życzenia noworoczne! (tak na marginesie: ale tu się pozmieniało)
Ashe Cradlewood
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sty 09, 2015 8:08 pm
OOOOLA. <33
A za kciuki Wam dziękuję robaczki, wyczarowaliście mi piękną czwóreczkę, teraz jeszcze praca iiiiii można nołlajfować. <3
Cordelia Snow
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Sty 09, 2015 9:42 pm
Ola w temacie, Sig na czacie, duchy nawiedzają Panem! Ale to bardzo miły duszek <3
Iii gratulacje, Asia!
Plus: Wstawiam Snejpa, bo ma dziś urodziny.
Ashe Cradlewood
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sty 10, 2015 2:56 pm
Snejp, mój teenage crush. <33
Nieeeeeech ktoś za mnie napisze wprowadzenie do pracy, utknęłam nad migającym kursoreeeeem. ;_____;