|
| Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
| Temat: Nick Czw Kwi 09, 2015 2:29 pm | |
| kiedyś to wszystko ogarnę ale zapraszam <3 |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: Nick Czw Kwi 09, 2015 9:40 pm | |
| Kuzyn mi wrócił Ja coś chcę. Coś fajnego :] |
| | | Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
| | | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: Nick Sob Kwi 11, 2015 8:44 am | |
| No ja myślę, że rozegramy! |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: Nick Sob Kwi 11, 2015 12:22 pm | |
| Love me tender, love me sweet! A tak na serio to nie. Też chcę się zapisać na jakiś reunion po tym młynie. Szczególnie, że Chaz tylko na początku się przejmował! Pamiętaj o mnie.
Ostatnio zmieniony przez Charles Lowell dnia Sob Kwi 11, 2015 1:11 pm, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: Nick Sob Kwi 11, 2015 12:53 pm | |
| Adrian, my to się nie powinniśmy tutaj pokazywać. A tak serio, to ja też rezerwuję, tylko ucieknę z getta. <3 |
| | | Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
| Temat: Re: Nick Sob Kwi 11, 2015 4:06 pm | |
| - Charles Lowell napisał:
- Love me tender, love me sweet! A tak na serio to nie.
Też chcę się zapisać na jakiś reunion po tym młynie. Szczególnie, że Chaz tylko na początku się przejmował! Pamiętaj o mnie. Zniszczę Cię fabularnie, bo to wszystko Twoja wina. - Ashe Cradlewood napisał:
- Adrian, my to się nie powinniśmy tutaj pokazywać.
A tak serio, to ja też rezerwuję, tylko ucieknę z getta. <3 BĘDĘ CZEKAĆ, MOJA DROGA! <3 |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: Nick Pon Maj 04, 2015 9:03 pm | |
| legendarna Ola! <3 wyyykmińmy coś! no mamy jakieś pole wspólne z Mejzi na przykład, mimo wszystko ;> pisarz (Maisie to chodząca historia i bestseller : D), pomoc medyczna (hej, jestem w ciąży, trzeba mnie ratować, kiedy się potknę i zasłabnę!), zniszczona psychika (witaj w klubie). poookmińmy coś, nawet w fabule już <3 ewentualnie możemy też popłynąć w jakąś relację z Farrah Risley - chociażby przez niemoralną Ashe ;> |
| Temat: Re: Nick Pon Maj 04, 2015 9:55 pm | |
| Legendarna a knuć to ja chętnie – zawsze i wszędzie! Maisie się wydaje taką super postacią, że chętnie bym coś z nią rozegrała. JESTEM CAŁA TWOJA. |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: Nick Sob Maj 09, 2015 6:58 pm | |
| ok, ogarnęłam zamęty, lecę Ci słać pw <3 |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Nick Nie Maj 10, 2015 5:27 pm | |
| a dla mnie (i Gerarda lub Gavina) coś masz? |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: Nick Nie Maj 10, 2015 6:00 pm | |
| NIC, Ashe protestuje tej znajomości, Ola, uciekaj! |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Nick Nie Maj 10, 2015 6:26 pm | |
| PROSZĘ STĄD WYJŚĆ, NATYCHMIAST (CZY JEST TO JAKIEŚ DRZEWO?) |
| Temat: Re: Nick Pon Maj 11, 2015 7:28 pm | |
| - Gerard Ginsberg napisał:
- a dla mnie (i Gerarda lub Gavina) coś masz?
Kurczę, postać Gerarda jest świetna, ale boję się o swoje życie Hm, okoliczności spotkania w przeszłości trudno mi wymyślić, bo Ginsberg jest dwukrotnie dość starszy od Nicka, a jedyne, co daje pole do popisu, to dziennikarska ciekawość Terraina za czasów Starego Dobrego Kapitolu, chociaż w tym wypadku jest to - przynajmniej tak mi się wydaje - trochę przekombinowane. LICZĘ NA TWOJĄ INWENCJĘ, ALE WSZYSTKIE KOŃCZYNY ZOSTAJĄ NA SWOIM MIEJSCU, DEAL? A jeśli chodzi o Gavina, to naturalnie mogli się znać sprzed rebelii, bo obaj obracali się w śmietance towarzyskiej, z tym, że w najbliższym czasie nie mieliby chyba możliwości interakcji. Dzielą nas mury getta *hartbrołken* |
| | |
| Temat: Re: Nick | |
| |
| | | |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|