|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 22, 2014 11:00 am | |
| First topic message reminder :
Kto prócz mnie jest tutaj tegorocznym maturzystą? |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sty 10, 2015 11:21 pm | |
| Brawo Aś! Wiedziałam, że będzie dobrze :) |
| | | Wiek : 23 Zawód : pani szpieg, hakerka Obrażenia : tabula rasa
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sty 10, 2015 11:23 pm | |
| Gratulacje, Aszu! To ja może, żeby się nie powtarzać, a żeby każdemu życzyć coś dobrego, to ja życzę Mokrego Dyngusa, żeby się nie powtarzać. 8) |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sty 10, 2015 11:23 pm | |
| Ja chyba Ci nie pomogę, bo po raz kolejny oglądałem Sex and the City. Za serial biorę się po biologii (wcale nie motywowałem się do nauki dziś przez pięć godzin). |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Sty 11, 2015 9:14 pm | |
| SKOŃCZYŁAM
dziękuję, dobranoc. <3 |
| | | Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Sty 11, 2015 10:38 pm | |
| Asia, spóźnione gratulacje! |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Sty 11, 2015 10:49 pm | |
| Teraz wszystkie seriale świata czekają, aż je obejrzysz! |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sty 12, 2015 5:04 pm | |
| jeszcze miesiąc do HOC |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sty 12, 2015 5:08 pm | |
| |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sty 14, 2015 7:12 pm | |
| Przepraszam, ale muszę to powiedzieć - Jason wrócił do PLL... (Majk <33) |
| | | Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Sty 18, 2015 5:32 pm | |
| Aja jupi jupi jej, dzisiaj prawdopodobnie zarejestruje się znajoma z internetów. :D |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Sty 18, 2015 6:37 pm | |
| Nie ciesz się tak kocie bo życia ze mną nie będziesz miała;p |
| | | Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Sty 18, 2015 6:43 pm | |
| - Cytat :
- Nie ciesz się tak
Joasia lubi się cieszyć. I lubi, jak cieszą się, że się cieszy. - Cytat :
- kocie
eee?... - Cytat :
- życia ze mną nie będziesz miała;p
*boi się, chowając się do szafy* |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Sty 18, 2015 6:52 pm | |
| Hahaha i tak Cię znajdę;P |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Sty 18, 2015 6:53 pm | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Sty 18, 2015 11:59 pm | |
| Witamy na Panem! Baw się z nami dobrze i zostań jak najdłużej! |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sty 19, 2015 1:30 am | |
| Aga, ja na miejscu nowego użytkownika bym się wystraszył. :c |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sty 19, 2015 4:20 am | |
| Ciebie też tak przywitam, jak już do nas wrócisz :* |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sty 19, 2015 10:37 am | |
| A ja wróciłam i mnie nikt tak nie przywitał. |
| | | Przy sobie : paczka papierosów, scyzoryk wielofunkcyjny, zapalniczka Znaki szczególne : Pocięte żyletkami ręce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sty 19, 2015 4:38 pm | |
| |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sty 22, 2015 6:57 pm | |
| A czemu miałabym się bać? Ja się niczego nie boję;P |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 01, 2015 8:03 pm | |
| Ludziki - mamy nowego Majka <3 Cieszcie się ze mną :D |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 01, 2015 8:16 pm | |
| ale dziecko dalej jest Gerarda, prawda? |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 01, 2015 8:21 pm | |
| Di? Nie wiem :P Nie pamiętam planu. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 01, 2015 8:21 pm | |
| wiedziałam, że byłaś pijana, kiedy się na niego zgadzałaś |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lut 01, 2015 8:24 pm | |
| Ja i pijana? Nieeee :P Ale Ger miał być ojcem chrzestnym z tego co pamiętam. |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|