|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
| Temat: Rory Pią Cze 14, 2013 4:43 pm | |
| Hej, tu Rory Carter, nie mogę teraz odebrać telefonu, zadzwoń później lub zostaw wiadomość.
Kontakty
A. Arrington Bertram Capitol's Voice Charles Cypriane Eva Lucky Coin Mervin Nicky Noah Jack Jackson Jazz Lenny Libby Lophia Malcolm Reiven R. Violator Vivian
Ostatnio zmieniony przez Rory Carter dnia Pią Cze 05, 2015 10:42 pm, w całości zmieniany 10 razy |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: Rory Pon Cze 17, 2013 12:36 pm | |
| [14 II 2283] wiadomość tekstowa: Hej, Rory. Wreszcie się jakoś urządziłam. Co powiesz na spotkanie w najbliższych dniach? Ugotuję coś jadalnego. - V. |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: Rory Pon Cze 17, 2013 5:43 pm | |
| [wiadomość tekstowa; 14.02]
Chciałabym. T. ma swoje sprawy do załatwienia, niestety. Coś mi się widzi, że nici z romantycznego wieczoru z nim. Hah, wiedziałam, że będziesz głodna, łasuchu. Co mam przygotować? :D |
| Temat: Re: Rory Pon Cze 17, 2013 5:46 pm | |
Kurczak z ryżem i warzywami? Och, sama złoję mu tyłek. Mwahahahaha. Wino chętnie, możemy poskakać z poduchami po sypialni. xoxo |
| Temat: Re: Rory Pon Cze 17, 2013 5:51 pm | |
Z Tobą - zawsze. Odezwę się potem, szefowa wzywa. xoxo |
| Temat: Re: Rory Czw Lip 04, 2013 9:18 am | |
| Nowa wiadomość od: Vivian <3
Ro, czuję się, jakbym była w wariatkowie. Kupisz mi biały kaftanik? <3 |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: Rory Pią Lip 26, 2013 11:17 pm | |
| [II 2283] [wiadomość głosowa]
- Rory, żyjesz? Nawet jeśli nie to daj znać... Martwię się... Mam na myśli martwimy.
[połączenie wychodzące]
|
| Temat: Re: Rory Sob Lip 27, 2013 11:51 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Vivian
|
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: Rory Wto Lip 30, 2013 10:27 pm | |
| [połączenie wychodzące]
- No popatrz, niespodzianka. Tak, to ja... Rory, co ty, do cholery robisz w KOLCu? Nikt cię nie przetrzymuje, możesz wyjść? Nieważne, musisz wyjść.
|
| Temat: Re: Rory Wto Lip 30, 2013 10:46 pm | |
- Pewnego dnia zrobisz sobie krzywdę. Naprawdę... Jeśli nie ty sama, to ja ci ją zrobię. Co teraz, mam się pobawić w miłosiernego Chaza?
|
| Temat: Re: Rory Sro Lip 31, 2013 12:02 pm | |
- Jeszcze nie wiesz, czy to nie ten dzień. Zawsze mogę wygodnie położyć się na kanapie i... zupełnie olać twoją kryzysową sytuacje. To jest druga opcja.
|
| Temat: Re: Rory Sro Lip 31, 2013 12:11 pm | |
- Sama wiesz w jak bardzo kryzysowej sytuacji jesteś. Wiesz też to, że nie chcesz się rozłączyć... Violator, to ten burdel, tak? Ciesz się, że ostatnio zgłębiałem topografię miasta. Zostań tam gdzie jesteś i się nie ruszaj. W ostateczności możesz oddychać, ale... nie zrób sobie krzywdy.
|
| Temat: Re: Rory Sro Lip 31, 2013 12:18 pm | |
- Kto by się tobą zajął, jeśli nie ja? Niedługo powinienem być... uważaj na siebie. ~ połączenie zakończone ~
|
| Temat: Re: Rory Pon Sie 05, 2013 4:23 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Vivian
|
| | | Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
| Temat: Re: Rory Pią Sie 16, 2013 1:46 am | |
| 1 nowa wiadomość od: Nick Rory, najdroższa, nie masz może ochoty na najwspanialszą przygodę Twojego życia i przy okazji możliwość podszlifowania dziennikarskich umiejętności? ...błagam, potrzebuję paru osób do pomocy.
|
| | | Wiek : 26 Zawód : pisarz, pomoc medyczna | nieszkodliwy wariat Przy sobie : paczka papierosów, zapałki, prawo jazdy, scyzoryk, medalik z małą ampułką cyjanku Znaki szczególne : puste oczy, perfekcyjna fryzura Obrażenia : tylko zniszczona psychika
| Temat: Re: Rory Pią Sie 16, 2013 11:18 am | |
| 1 nowa wiadomość od: Nick
Mam dziwne wrażenie, że jeszcze pożałujesz swojej odgórnej zgody, ale dzięki, jesteś wielka! Niestety (lub stety) muszę skompletować zespół i to jeszcze ze sobą w roli głównej. A ogólnie to musimy iść do KOLCa przeprowadzić serię propagandowych wywiadów, które i tak zostaną gruntownie zmienione, choć trzeba kreować wiarygodne pozory. Wiem, nie brzmi zbyt zachęcająco, ale postawili mnie między młotem a kowadłem i wyszło, co wyszło. To jak?
|
| Temat: Re: Rory Pią Sie 16, 2013 11:56 am | |
...cicho, to była tylko próba przekonania Cię. Prawdę mówiąc wszystko zależy od tego, czy znajdzie się ktoś tak, hm, dbający o sprawy naszej gazety. Cholera, nie mam pojęcia, czy ktoś jeszcze da się wpakować dobrowolnie na parę dni do KOLCa, postaram się kogoś zgarnąć, ale szczerze mówiąc nie mam pojęcia, co z tego wyjdzie. Okej, świetnie, że wyślesz, a szczegółowe dane powinny wkrótce być na Twoim biurku. Uwielbiam Cię, pamiętaj o tym!
|
| Temat: Re: Rory Sob Sie 31, 2013 6:53 pm | |
Mam nadzieję, że nazbieraliście wystarczająco materiałów, będziemy się zbierać. Postaraj się jak najszybciej dotrzeć pod Bramę Główną, siedzieliśmy tu wystarczająco długo.
|
| Temat: Re: Rory Pon Wrz 02, 2013 11:35 am | |
| 1 nowa wiadomość od: Vivian Darkbloom
Rory, gdziekolwiek jesteś, kochanie... RUSZAJ RAŹNO POD BRAMĘ GŁÓWNĄ, wynosimy się stąd. Musimy pogadać. I oddaj mi moje dokumenty! xD
|
| Temat: Re: Rory Wto Wrz 03, 2013 3:52 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Vivian <3
Tu Nick. Vivian jest w szpitalu w Dzielnicy Rebeliantów, dostała nagłego krwotoku i już na Was nie czekaliśmy. Podrzucisz jej dokumenty?
|
| Temat: Re: Rory Sob Lis 16, 2013 9:33 pm | |
|
| Temat: Re: Rory Sob Lis 16, 2013 10:05 pm | |
Doskonale rozumiem, co czujesz. Dziwnie mi teraz. Pusto. Źle, ogólnie. Nie mam nawet siły iść na ten memoriał, bo boję się, że wychwycę gdzieś jego nazwisko... Może chcesz, żebym wpadła?
|
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: Rory Wto Lis 19, 2013 9:33 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Nicole
Coś poważnego? Potrzebujesz jakiejś pomocy? U mnie dobrze, ale... chyba będą chciała z Tobą pogadać o paru rzeczach...
Ostatnio zmieniony przez Nicole Kendith dnia Sro Lis 20, 2013 1:48 pm, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: Rory Wto Lis 19, 2013 9:43 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Nicole
Oj... zdrowiej mi tam! Spokojnie, mam mocniejsze zdrowie niż myślisz. Hm... nie... w sumie... sama nie wiem... Dogadamy się! |
| | | Wiek : 23 Zawód : pani szpieg, hakerka Obrażenia : tabula rasa
| Temat: Re: Rory Sro Gru 25, 2013 1:30 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Eva Magnus
|
| | |
| Temat: Re: Rory | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |