Wiek : 26 Przy sobie : zdobiony sztylet, 3 zatrute strzałki Znaki szczególne : blizny na ramieniu, rozległa szrama na lewym boku w kształcie dwójki
| Temat: Arielka Wto Sty 06, 2015 12:59 am | |
| |
|
Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: Arielka Czw Sty 22, 2015 10:05 am | |
| 1 nowa wiadomość od Maisie
1. dobrze, tylko mały próbuje wykopać mi z ciała nerkę. 2. bardzo, ale ostatni raz jadłam je wieki temu. 3. niestety nie. 4. dlaczego od okien? 5,6,7. wszystko w porządku, Arielle? i 8. też miałam z tym problem. od niedawna mam ten....telefon. dobrze radziłam sobie bez, ale wtedy nie mogłabym się z tobą skontaktować i zaproponować wspólnego spaceru na dworzec. oglądanie tego mnie uspokaja.
|
|
Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: Arielka Pią Sty 23, 2015 4:49 pm | |
| 1 nowa wiadomość od Maisie
nie nadążam za tobą, Arielle. wszystkie kobiety są tak niezrozumiałe jak ty? i wiesz, że to nie jest...niemiły przytyk z mojej strony. wielu rzeczy dalej nie rozumiem. życie było o wiele prostsze, kiedy jedynym problemem było stwierdzenie jadalności znalezionych borówek. co zrobiłaś z oknem? jest okropna. dlatego muszę wyrwać się na świeże powietrze. boję się porodu.
|
|