|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 22, 2014 11:00 am | |
| First topic message reminder :
Kto prócz mnie jest tutaj tegorocznym maturzystą? |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 28, 2014 11:55 am | |
| I WANNA! I WANNA! *________________* Ale Almę skiepścili |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 28, 2014 11:57 am | |
| Moore to genialna aktorka, ale na Almę średnio mi pasuje. No ale okej, wytrwamy :D Ale Gale. Czy nie mogą mu zrobić jakiegoś kuku? |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : Pani doktor w Kwartale, która wszystkich nienawidzi Przy sobie : Kapsułka cyjanku, broń palna, dokumenty, portfel, telefon oraz inne osobiste rzeczy. Znaki szczególne : Ona cała jest szczególna. Obrażenia : Rysa na psychice głęboka jak jezioro w Dwójce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 28, 2014 12:16 pm | |
| Tak, na samym początku powinni, film byłby piękniejszy |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 28, 2014 1:14 pm | |
| Moore spoko, nie ma co oceniać po kilku sekundach, jak dla mnie jeszcze pokaże klasę i jak zobaczyłam Natalie to się podjarałam i tyle było patrzenia na resztę |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 28, 2014 1:34 pm | |
| Zgrzeszę, ale zupełnie nie pamiętam Cressidy z książki :P I się nie jaram, hehehe
I w sumie jestem troszkę rozczarowana. Nie wiem czym, ale... zwiastun W pierścieniu ognia robił na mnie większe wrażenie. Ten mnie niczym nie zaskoczył. Ale może to lepiej, bo często dobry zwiastun->słaby film. |
| | | Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 28, 2014 1:37 pm | |
| Ale to nie jest przecież oficjalny zwiastun, to tylko krótki teaser. Będzie ich jeszcze trochę, a później dostaniemy wreszcie to, na co wszyscy czekamy, czyli pewnie trzy minuty sklejek z cudowną muzyką w tle (bo ta ze zwiastunów Igrzysk mnie jeszcze nie zawiodła).
I dziś jeszcze teaser hobbita wychodzi ;___;
|
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 28, 2014 1:39 pm | |
| Wiem, wiem, że teaser. Ale i tak spodziewałam się więcej. Może właśnie to kwestia muzyki. |
| | | Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 28, 2014 5:22 pm | |
| A mi się bardzo podoba, chociaż czekam wreszcie na ten dłuższy trailer. |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 28, 2014 5:26 pm | |
| A ja jeszcze tylko powiem, że w imieniu Jacka jaram się avkiem Rory i cierpię, że nie mogą się teraz spotkać |
| | | Wiek : 18 Zawód : sprzedaję w Sunflower Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, leki przeciwbólowe, telefon komórkowy, dowód tożsamości Znaki szczególne : zaawansowane sieroctwo Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 28, 2014 5:31 pm | |
| Taak, ten trailer jest świetny, ale też czekam na coś dłuższego. <3 I w ogóle w końcu będziemy mieli więcej grafik z poduszkowcami. |
| | | Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 28, 2014 9:01 pm | |
| Jak namówić rodziców na kule? Bo chirurg urazowy powiedział, że konieczne się odciążenie stopy, a chłopak mówi że taki sprzęt jest niezbędny do odciążenia. Ba, mało tego - stopa boli tak bardzo, że nie mogę jej stawiać, więc by mi się przydały... |
| | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 28, 2014 9:07 pm | |
| Można wypożyczyć chyba, niekoniecznie kupować od razu, zobacz, gdzie masz w okolicach sklepy rehabilitacyjne albo czy nie ma czegoś przy szpitalu, szpital może pożyczy jak poprosisz. ;) |
| | | Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 28, 2014 9:09 pm | |
| To akurat jet sprawa drugorzędna. Najbardziej mnie martwi stanowcza postawa rodzicieli. |
| | | Wiek : 37 lat Zawód : prowadzę gospodarkę Panem
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 28, 2014 9:10 pm | |
| KRÓTKI PRZERYWNIK W ROZMOWACH MODE ON PANEMMiejsce, gdzie nie tracisz drogiego samochodu *wpisz najdroższy model, jaki znalazłeś w google grafika* a nogę. Miejsce, które nie wymiera po północy a wręcz rozkwita rozmaitymi kwiatkami. Miejsce, w którym paczka prezerwatyw (trzech!) kosztuje tyle, ile nowoczesny telefon komórkowy. Miejsce, w którym admini z dumą przyznają się do swoich skłonności sadystycznych i ulubionych sposobów na wyrywanie nóżek i rączek. Miejsce, w którym wszyscy cierpią na niedobór PMG a sam Mistrz Gry ma ich prawie trzy tysiące. Miejsce, gdzie użytkownicy marudzą i jojczą o zorganizowanie kolejnych krwawych eventów, niewiele mających wspólnego z licytacją charytatywną najbardziej hot buziek na forum (chociaż wiadomo, że mamy najpiękniejsze dziewczęta i chłopców! nawet martwych). W końcu - co najważniejsze - miejsce, do którego zostałam PRZED ROKIEM zaciągnięta niemalże siłą przez ukochaną Leo ( która wybrała fiordowskie lajfienie, ale i tak ). Tak, moi drodzy, jestem z Wami dokładnie ROK. Też jestem zdziwiona, minęło bardzo szybko. Tak szybko, jak przerażające Panem, które omijałam szerokim łukiem stało się w końcu moim pbfowym domem. Początkowo miałam wysłać przytulaśną wiadomość tylko Asi, żeby nie siać cukru i fermentu NA FORUM PUBLICZNYM, ale...przecież wszyscy tworzycie to forum, niepowtarzalną atmosferę, zasypujecie pomysłami, więc mam nadzieję, że nie obrazicie się za ten króciutki przerywnik. Chciałam bowiem (powaga) podziękować Wam wszystkim za ten wspólny rok, za wszystkie dramy, sielanki, afery, strzelanki, szarpanki, obalanki Coin, skakanki przez mur. Za godziny spędzone owocnie (niekiedy BARDZO ;d) na krzykpudle, za najkwikniejsze z kwiatków, za przezbywanki, za knucie rzeczy, o których Snowowi się nie śniło. Za to, że sprawiliście, że nie hejtuję już Igrzysk (a hejtowałam! i to mocno! ;d), ba, Panem pokazało, że mogę je ze zmienioną fabułą (naszą!) nawet pokochać. I podstawa: za to, że tworzycie forum, na którym czułam się od samego początku bardzo dobrze. Nie będę się rozpisywać o cudownych MG (całuje rączki, naprawdę!) i o pomysłach Osób Trzymających Władzę. Wszyscy wiemy, że jesteście najlepszymi bossami pod słońcem Miała wyjść mi trzylinijkowa wiadomość, wytworzyła się mała epopeja, zmierzę więc ku końcowi i zreasumuję ( rozprawki ;3): Dzięki wszystkim, z którymi grałam, gram, bądź będę grała (nie uwolnicie się ode mnie tak łatwo ). Dziękuję najcudowniejszej AsiPanemMatce (musimy się kiedyś ogarnąć na kawę, bliżej już do siebie nie możemy mieć ;d) za czuwanie nad tym przytulnym miejscem w sieci zwanym Panem, dziękuję całej Administracji za ogarnianie chaosu i zapewnianie nam rozrywki i dzięki Wam wszystkim za wymyślanie relacji i dram, za długie rozmowy na krzykpudle i za wytwarzanie tej dobrej (oby taka pozostała forewa) atmosfery, która sprawia, że nie chce się Panem opuszczać. całusy dla wszystkich od rocznej Martynki, nieco sztywnego (ale ciągle w formie [ formalinie też]) Józka (nie dożył urodzinek, biedaczek), dziadka-lekarza Frania, szykującej się na śmierć przetrwanie Daisy i całkiem normalnej Maisie! i niech los zawsze Wam sprzyja, o ;> KRÓTKI PRZERYWNIK W ROZMOWACH MODE OFF okej, można powrócić do trailera! |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 28, 2014 9:16 pm | |
| (Joasia, powinnaś porozmawiać z rodzicami, tyle. <: ) MARTYNKA, BOŻE, MARTYNKA! <3 Teraz sobie pójdę popłakać, że Panem jest takim super miejscem. |
| | | Wiek : 18 Zawód : sprzedaję w Sunflower Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, leki przeciwbólowe, telefon komórkowy, dowód tożsamości Znaki szczególne : zaawansowane sieroctwo Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 28, 2014 9:17 pm | |
| |
| | | Wiek : 43 lata Zawód : chirurg urazowy, lekarz wojskowy Przy sobie : leki przeciwbólowe, zdobiony sztylet, telefon komórkowy, aparat fotograficzny
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 28, 2014 9:20 pm | |
| |
| | | Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 28, 2014 9:20 pm | |
| Awww, Boże, tak się wystraszyłam na początku, bo jak pojawia się ogromna wiadomość w wolnych, to zazwyczaj oznacza, że ktoś odchodzi i się żegna. ;____; Ale nie tym razem. <3 To było takie kochane, mordka mi się cieszy, dziękujemy! |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 28, 2014 9:21 pm | |
| |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 28, 2014 10:10 pm | |
| OmatkoMartynka. Przez moment się przestraszyłam! ALE TEN, KHYKHY. Fajnie, że jesteś. Nie wiem, jak zacząć i skończyć, ale ten. KOCHAMYCIĘBARDZONAJLEPSZACÓRKOSWOJEGOTATUSIA, WOW WOW DONOGICÓROTAKKRZYCZYGERARD. kochamkocham. |
| | | Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 28, 2014 10:37 pm | |
| Martynka! <333 Jeżu, ten cukier tak bardzo poprawił mi humor! <333 Kocham Cię za to, naprawdę I za to, że jesteś i w ogóle <3 POZA TYM! DRUGIEGO ROKU NA PANEM CI ŻYCZĘ <333 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 28, 2014 11:14 pm | |
| Martynka <333 Jakie to kochane <3 Zostań z nami na zawsze!!! |
| | | Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 28, 2014 11:17 pm | |
| Jak prawdziwi Polacy, powinniśmy teraz zaśpiewać STO LAT! xD Ale poziom cukru wzrósł niebezpiecznie, więc życzę Ci żeby drugi rok na Panem upłynął w jeszcze lepszej atmosferze i z jeszcze lepszymi dramami! |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 28, 2014 11:18 pm | |
| - Mathias le Brun napisał:
- KOCHAMYCIĘBARDZONAJLEPSZACÓRKOSWOJEGOTATUSIA, WOW WOW DONOGICÓROTAKKRZYCZYGERARD.
KAMAWSZYSCYUCIEBIEWDOMUZDROWI? Martynka osoba, przez którą tu jestem |
| | | Wiek : 16 Zawód : Trybucenie Obrażenia : Podejrzane wychudzenie
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lip 29, 2014 1:03 pm | |
| Martynka, moja mała siostrzyczka! <3 |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |