|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 22, 2014 11:00 am | |
| First topic message reminder :
Kto prócz mnie jest tutaj tegorocznym maturzystą? |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Sie 03, 2014 4:08 pm | |
| Chciałabym przypomnieć, że na forum istnieje coś takiego jak konto Głoskułki klik! i jeśli komuś coś leży na sercu, ale wstydzi się o tym opowiedzieć z własnego konta, zawsze można zrobić to anonimowo. Na forum mamy tęczową atmosferę, to jasne, ale konstruktywna krytyka jest zawsze w cenie, nie możemy zamiatać wszystkiego pod dywan. Zamiast latać na skargę od admina do admina, siać zamęt lub (co gorsza) obrzucać ludzi obelgami w prywatnych rozmowach, dajcie znać jeśli faktycznie coś leży na sercu. I nie, to konto nie służy do wytykania innym błędów (przyznawanie się do nich nie boli), a do dawania znać, jeśli ktoś czuje się urażony. A manipulantom mówimy stanowcze nie. To nie jest stanowisko całej administracji, a wyłącznie moje. Więc jakby co to proszę na nich nie naskakiwać. |
| | | Wiek : 17 Zawód : Szpan, detektywienie Przy sobie : scyzoryk, zapałki, papierosy, karty do gry, alkohol Obrażenia : litery ALT wyryte na dłoni (obrażenie trwałe)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sie 05, 2014 10:37 pm | |
| Jestem tak bardzo na zero że aż przyszedłem się tym pochwalić. <3 |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sie 05, 2014 10:41 pm | |
| *bije brawo Adasiowi* ciesz sie poki mozesz ;> |
| | | Wiek : 42 lata Zawód : redaktor naczelna OUTFLOW Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, latop
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sie 05, 2014 10:41 pm | |
| nie wiem jakim cudem Ty jesteś na zero, a ja nie |
| | | Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sie 05, 2014 11:05 pm | |
| Co to znaczy być na zero? Słyszałam o tym tylko legendy.
|
| | | Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sie 05, 2014 11:11 pm | |
| |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sie 05, 2014 11:11 pm | |
| |
| | | Wiek : 42 lata Zawód : redaktor naczelna OUTFLOW Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, latop
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sie 05, 2014 11:12 pm | |
| frajerzy |
| | | Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sie 05, 2014 11:13 pm | |
| Ewcia, licz się ze słowami, piszesz do adminów *joke, of course* |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sie 05, 2014 11:15 pm | |
| Ja myślę, że teraz musimy ją mieć na celowniku. Zawsze chciałem kogoś zbanować. |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sie 05, 2014 11:15 pm | |
| Jak ktoś chce to mogę mu pomóc przestać być na zero :D |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sie 05, 2014 11:16 pm | |
| Adi, banowanie to fajna zabawa, polecam! |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 06, 2014 11:52 pm | |
| Układanie puzzli online w grupie z Channy, Beatką i Żabcią - bezcenne wspomnienia, polecam! <3 |
| | | Wiek : 18 Zawód : Doradca ds. technologii Obrażenia : Brak
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 07, 2014 12:01 am | |
| |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 07, 2014 12:02 am | |
| *otwiera szampana i polewa Anetce*
Haha, dzięki <33333 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 07, 2014 12:25 am | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 07, 2014 12:26 am | |
| |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 07, 2014 12:41 am | |
| Sto lat! Sto lat Viv <333 |
| | | Wiek : 18 Zawód : chodzący kłopot (?) Przy sobie : nóż ceramiczny, butelka z wodą Znaki szczególne : ciąża i bijąca-z-twarzy-cholernie-świetlistym-światłem pogarda do świata, z którą to dumnie obnosi się panna Morgan Obrażenia : blizna na lewej dłoni, drobne blizny poparzeniowe na ciele i... psychiczne? Hohoho.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 07, 2014 12:59 am | |
| Dołączam się do składania życzeń, ale lekko nie ogarniam o tej godzinie, więc będzie tylko skromne: Wszystkiego najlepszego. |
| | | Wiek : 18 lat Znaki szczególne : farbowane na rudo włosy, jedenastkowa opalenizna
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 07, 2014 10:08 am | |
| |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 07, 2014 10:14 am | |
| sto milionów baloników dla Ker |
| | | Wiek : 23 Zawód : pani szpieg, hakerka Obrażenia : tabula rasa
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 07, 2014 1:53 pm | |
| GUNWO MATKA GUNWO - hehehe, wiecie o co chodzi Joyeux anniversaire! |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 07, 2014 1:58 pm | |
| |
| | | Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 07, 2014 5:33 pm | |
| |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 07, 2014 7:05 pm | |
| Ker, duuuużo miłości, słodyczy i dramowania! |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |