|
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 43 lata Zawód : chirurg urazowy, lekarz wojskowy Przy sobie : leki przeciwbólowe, zdobiony sztylet, telefon komórkowy, aparat fotograficzny
| Temat: Franka Wto Kwi 29, 2014 9:06 am | |
| telefon całodobowy, taki urok lekarza. |
|
| |
Wiek : 31 Zawód : przedstawiciel Dystryktu 7, śledczy w stopniu oficera Przy sobie : paczka papierosów, telefon komórkowy, broń + magazynek (15), Znaki szczególne : kilkudniowy zarost. Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: Franka Nie Maj 04, 2014 12:22 pm | |
| 1 nowa wiadomość od: Blaise
Wróciłem. Lek jest, trupy są, sabotażysta jest - nie ma to, jak Trzynastka. Jak tylko wyrwę się z biura (procesy, przesłuchania, sprawozdania) to wpadnę na coś mocniejszego. I oczywiście pozdrawiam Kacy, Ruen przywiozła jej koleżankę, ja ograniczę się do nowej zabawki.
|
|
| |
Wiek : 42 lata Zawód : redaktor naczelna OUTFLOW Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, latop
| Temat: Re: Franka Wto Lip 22, 2014 3:20 pm | |
| Masz 1 nową wiadomość od: Mally.
Kacy dopiero zasnęła ze mną w łóżku, Claire jest obrażona, bo zakazałam jej dziś wychodzić z domu, wrócisz do rana? wszystko dobrze z tą dziewczyną? kocham Cię. |
|
| |
Wiek : 31 Zawód : przedstawiciel Dystryktu 7, śledczy w stopniu oficera Przy sobie : paczka papierosów, telefon komórkowy, broń + magazynek (15), Znaki szczególne : kilkudniowy zarost. Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: Franka Wto Lip 22, 2014 4:22 pm | |
Wystrzałowo. Kwestii służbowej chyba nikt długo nie ogarnie, dawno nie widziałem takiego chaosu. Polecą głowy. Ale jak na bohatera przystało, czuwam w szpitalu przy jednej z rannych. Jeśli nie ściągną Cię jutro do szpitala, wpadnę.
|
|
| |
| Temat: Re: Franka Sro Lip 23, 2014 5:56 pm | |
Żebyśmy niedługo nie musieli przeżywać drugiej młodości w podobny sposób. Założysz się, że monitoring nie pomoże? I będziemy szukać igły w stogu siana. Znajoma, z którą tłum nie obszedł się zbyt miło, czekamy na wyniki, chyba coś z żebrami. Wyżywaj się do woli i daj znać, jak będziesz wolny.
|
|
| |
| Temat: Re: Franka Sro Lip 23, 2014 8:00 pm | |
Ktoś za to odpowie szybciej, niż myślisz. Postaraj się o jakiś telewizor w zabiegówce i włącz wieczorem. Głodnemu chleb na myśli, co? To tylko znajoma, stanowczo zresztą za młoda. Jeśli tylko doznam zaszczytu audiencji, napomnę coś o Coin Care, bądź spokojny.
|
|
| |
Wiek : 42 lata Zawód : redaktor naczelna OUTFLOW Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, latop
| Temat: Re: Franka Sob Sie 02, 2014 2:21 pm | |
| Masz 1 nową wiadomość od: Mally..
muszę Ci o czymś powiedzieć. kiedy będziesz w domu? mamy co świętować! |
|
| |
| Temat: Re: Franka Sob Sie 02, 2014 7:06 pm | |
czemu będziesz późno? chcesz mi o czymś powiedzieć? nie, nie chodzi o żadną narzeczoną, wypluj to słowo. chodzi o mnie.
|
|
| |
| Temat: Re: Franka Wto Sie 05, 2014 7:32 pm | |
najwyższa pora zwolnić. Freddie i stabilizacja? wątpliwe. jesteś jeszcze może w szpitalu? właśnie tam jadę, ale...nie denerwuj się, proszę. już nieważne, chciałam powiedzieć Ci osobiście, ale zostałam redaktor naczelną OUTLOW. |
|
| |
| Temat: Re: Franka Sro Sie 06, 2014 3:51 pm | |
jest problem z Claire, ale Freddie się już tym zajął. porozmawiam z nią w domu, nie zrywam jeszcze współpracy z rządem, ale zwołuję właśnie zebranie redakcyjne. przepraszam, że nie mówiłam wcześniej, nie chciałam zapeszać. obowiązkowo urlop na jesień, nie zamierzam Cię skrobać z sali operacyjnej. |
|
| |
| Temat: Re: Franka Sro Sie 06, 2014 4:38 pm | |
moje źródła donoszą, że tylko się przestraszyła, choć byli na posterunku, bo włóczyła się z jakimś chłopcem po Ziemiach Niczyich. nie zamierzam odpowiadać za współudział, Frank. pracuj spokojnie, zajmę się tym. |
|
| |
| Temat: Re: Franka Sro Sie 06, 2014 4:47 pm | |
najpierw operacje, o szlabanie pomyślimy potem, odetnę jej kieszonkowe, bez fajek oszaleje. za to ja wiem, po pewnym wysokim i seksownym wojskowym. ja Ciebie też. |
|
| |
| Temat: Re: Franka Nie Sie 10, 2014 2:40 pm | |
Nie wiem jakim cudem wylosowali dzieciaki z Dzielnicy. Postaram się to wyjaśnić, będziesz miał info z pierwszej ręki. A jak tam Twoje, trzymają się? To ktoś z ich znajomych?
|
|
| |
| Temat: Re: Franka | |
| |
|
| |
|