|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 22, 2014 11:00 am | |
| First topic message reminder :
Kto prócz mnie jest tutaj tegorocznym maturzystą? |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Maj 14, 2014 3:54 pm | |
| Pozdrowienia z Borów Tucholskich spamerzy <3 ..i w ogóle, wtf, nie zaglądałam na forum od niedzieli, NIEDZIELI POPOŁUDNIA, a mam 305 notek... No serio? |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Maj 17, 2014 4:06 am | |
| To nie tak, że skończyłam właśnie 22 odcinek 9 sezonu SPN i jestem na bieżąco. 9 sezonów w miesiąc doprowadziło mnie chyba na najwyższy poziom wtajemniczenia u fangirl, zaraz po reblogowaniu nie swoich fandomów i shipowaniu rodzeństw. YOLO!
Polećcie jakiś nowy serial <3 ( Nie Hannibal, nie Arrow i nie Shield). |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Maj 17, 2014 7:50 am | |
| Wckl snlkcmlsknv! Aga: - SPN:
A co sądzisz o tej całej akcji z Metatronem? I o tym jak powiedział, że Cas nie jest tym kim naprawdę się wydaje? Sądzisz, że chodziło mu tylko o te kłamstwa czy o coś jeszcze? Przecież od jakiegoś czasu przewijają się takie sugestie ._. i w sumie jestem ciekawa czy twórcy serialu mu nie dowalą A poza tym! Co myślisz o zimanie Deana? ;__;
|
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Maj 17, 2014 12:54 pm | |
| - Cordelia Snow napisał:
- To nie tak, że skończyłam właśnie 22 odcinek 9 sezonu SPN i jestem na bieżąco. 9 sezonów w miesiąc doprowadziło mnie chyba na najwyższy poziom wtajemniczenia u fangirl, zaraz po reblogowaniu nie swoich fandomów i shipowaniu rodzeństw. YOLO!
Zawsze myślałem, że moje dwa sezony GoT przerobione w dwie dobry, to było coś. |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Maj 17, 2014 12:55 pm | |
| WOW Wy to macie niesamowite tempo, ja chyba tylko w 2,5 doby przerobiłam dwa sezony OUAT. Aga, a może Torchwood? xD |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Maj 17, 2014 1:04 pm | |
| Aga, ogarnij Sirens w końcu. :> |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Maj 17, 2014 1:56 pm | |
| Jej, to ja polecę Detektywa <3 Świetny serial.
Może jeszcze Synowie Anarchii? C: |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Maj 17, 2014 5:45 pm | |
| - Charles Lowell napisał:
- Cordelia Snow napisał:
- To nie tak, że skończyłam właśnie 22 odcinek 9 sezonu SPN i jestem na bieżąco. 9 sezonów w miesiąc doprowadziło mnie chyba na najwyższy poziom wtajemniczenia u fangirl, zaraz po reblogowaniu nie swoich fandomów i shipowaniu rodzeństw. YOLO!
Zawsze myślałem, że moje dwa sezony GoT przerobione w dwie dobry, to było coś.
Piąteczka, zrobiłam tak samo! A SPN ma 23 odcinki w sezonie, proszę mi tu nie umniejszać :P Dobra, ogarniam Sirens, SA i Torchwood w kolejce, a z Detektywem poczekam, bo to chyba ambitniejsze jest trochę. |
| | | Wiek : 27 lat Przy sobie : Licencja na broń palną, broń palna, para kastetów, idealna celność, fałszywy dowód tożsamości, kamera, magazynek z piętnastoma nabojami, telefon komórkowy, nóż wojskowy
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 19, 2014 5:47 pm | |
| Tyle w temacie. : < |
| | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 19, 2014 6:40 pm | |
| Ja nie mam czasu dokończyć moich Chirurgów, ani Tomorrow People, niech te próbne matury się skończą. :c |
| | | Wiek : 23 Zawód : pani szpieg, hakerka Obrażenia : tabula rasa
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 19, 2014 7:36 pm | |
| Mnie za to dzisiejszy poniedziałek rozwalił na łopatki, taki fajny! Ale przesyłam wyrazy wsparcia dla wszystkich, którym się wybitnie zepsuł.
|
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 19, 2014 9:29 pm | |
| *popatruje na gifa od Kasi* Chrzanić poniedziałki, środy to zło |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Maj 21, 2014 12:50 am | |
| Seriale nie powinny mieć finałów, taka oto mądra myśl na dziś. Mogą mieć hiatusy i inne przerwy, ale bicz pliz, jak przeżyć do października/przyszłego roku/roku 2034 w przypadku Sherlocka? |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Maj 21, 2014 3:37 pm | |
| Wrzucili jakieś propozycje letnie na vogue.com. Muszę się zagłębić w tematy, jak znajdę coś ciekawego, to dam znać! ...Teraz pójdę spać. |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : Pani doktor w Kwartale, która wszystkich nienawidzi Przy sobie : Kapsułka cyjanku, broń palna, dokumenty, portfel, telefon oraz inne osobiste rzeczy. Znaki szczególne : Ona cała jest szczególna. Obrażenia : Rysa na psychice głęboka jak jezioro w Dwójce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Maj 21, 2014 5:04 pm | |
| |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Maj 21, 2014 5:13 pm | |
| Aż nie wierzę, że dziś o tym pomyślałam, ale... rozważam studia podyplomowe :P Aduś w ogóle u mnie otwierają specjalność która może by Ci si spodobała -> socjologia mody |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Maj 21, 2014 7:48 pm | |
| Siedzę i płacze po finale sezonu SPN. No super ;___; |
| | | Wiek : 28 Zawód : zleceniobiorca Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, tabletki do uzdatniania wody, gaz pieprzowy, fałszywe dokumenty
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Maj 21, 2014 8:20 pm | |
| - Nicole Kendith napisał:
- Siedzę i płacze po finale sezonu SPN. No super ;___;
O NIE! A ja mam jeszcze tyyyyle odcinków do nadrobienia. |
| | | Wiek : 42 lata Zawód : redaktor naczelna OUTFLOW Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, latop
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Maj 21, 2014 8:37 pm | |
| moja Idealna żona leży, ONUT też, magisterka jest niesprawiedliwa "C |
| | | Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Maj 22, 2014 12:30 pm | |
| Jej, nie mogę uwierzyć, że wczoraj przestałam być nastolatką... |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Maj 22, 2014 12:45 pm | |
| Ten czas szybko leci, co nie? ;p |
| | | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Maj 22, 2014 5:19 pm | |
| - Reiven Ruen napisał:
- Aduś w ogóle u mnie otwierają specjalność która może by Ci si spodobała -> socjologia mody
Osobiście nie widzę jakiegoś wielkiego sensu studiowania czegoś z modą w Polsce (jeszcze socjologia), noale. W sumie ciekawe, kto tam wykłada. <: |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Maj 22, 2014 5:33 pm | |
| - Charles Lowell napisał:
- Reiven Ruen napisał:
- Aduś w ogóle u mnie otwierają specjalność która może by Ci si spodobała -> socjologia mody
Osobiście nie widzę jakiegoś wielkiego sensu studiowania czegoś z modą w Polsce (jeszcze socjologia), noale. W sumie ciekawe, kto tam wykłada. <: Pewnie ci sami co na socjologii :P To dopiero od przyszłego roku wchodzi więc nic nie wiadomo :P |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Maj 22, 2014 5:53 pm | |
| No to najpewniej skończy się tak, ze studenci będą mieli większe pojęcie o modzie niż wykładowcy. POLSKA. |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|