|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 22, 2014 11:00 am | |
| First topic message reminder :
Kto prócz mnie jest tutaj tegorocznym maturzystą? |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 28, 2014 12:08 pm | |
| |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 28, 2014 12:22 pm | |
| |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 28, 2014 12:29 pm | |
| To ja, jak co tydzień, wypowiem się na temat nowego odcinka GoT. - !@#$%^&*(:
AAAA, KURWA, CO TO BYŁO?! Przez trzy czwarte odcinka prawie wyłam z niesprawiedliwości i zastanawiam się, co jeszcze mogą nam zdradzić w tym sezonie. Chyba tylko tożsamość matki Jona. Nie ogarniam połowy motywów i poza sceną BriennexJaime wszystko ssało. Może po prostu ściągnęłam coś złego? A może jeszcze śpię i jak się obudzę to odcinek będzie inny?
3 |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 28, 2014 2:37 pm | |
| Niestety, Aguś, to była rzeczywistość...
*rzecze osoba, która czytała opis odcinka na wikipedii* |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 28, 2014 4:10 pm | |
| - Spoiler:
Mur, Bran bardzo NIEKANONICZNE, ale traktuję to jako przyjemność, przynajmniej jestem zaskoczona z odcinka na odcinek (tak, to ironia), Jaimie wygrał ten odcinek, Danka mocne sceny, ale Emilie coś obniża loty, JON PRZESTAŁ BYĆ CIOTĄ, NIESAMOWITE <3
|
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Kwi 28, 2014 4:25 pm | |
| - Spoiler:
Mi tam odcinek się podobał. Wiem, że mocno odchodzą od książki, ale przynajmniej serial nabrał jako tako tempa. Zresztą, GoT nigdy nie ujmował mnie jako 'wierna ekranizacja'. I, że zdecydowanie, Jamie wygrywa odcinek. Poza tym, jak zwykle, uwielbiam wątek Danii xd
|
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 29, 2014 8:58 am | |
| DLACZEGO jak już oleję zajęcia i zrobię sobie dzień wolny, to mój moje sumienie i tak budzi mnie o ósmej? ;__; |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 29, 2014 10:30 am | |
| - Nicole Kendith napisał:
- Spoiler:
Mi tam odcinek się podobał. Wiem, że mocno odchodzą od książki, ale przynajmniej serial nabrał jako tako tempa. Zresztą, GoT nigdy nie ujmował mnie jako 'wierna ekranizacja'. I, że zdecydowanie, Jamie wygrywa odcinek. Poza tym, jak zwykle, uwielbiam wątek Danii xd
- Spoiler:
a ja się zastanawiam, czy jej zachowanie nie jest symptomem jakichś zmian charakteru tej postaci...a co myślisz o Białych Wędrowcach?
|
| | | Wiek : 27 lat Przy sobie : Licencja na broń palną, broń palna, para kastetów, idealna celność, fałszywy dowód tożsamości, kamera, magazynek z piętnastoma nabojami, telefon komórkowy, nóż wojskowy
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 29, 2014 3:33 pm | |
| Znajomi stwierdzili, że jestem nienormalna. Zrobiłam dziś kolczyk w języku i łącznie mam już 10. <3 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 29, 2014 3:59 pm | |
| |
| | | Wiek : 25 Zawód : Lekarz pierwszego kontaktu|Profesjonalny złodziej Przy sobie : fałszywy dowód tożsamości, stała przepustka do Dzielnicy Rebeliantów
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 29, 2014 4:05 pm | |
| - Gerard Ginsberg napisał:
- Nicole Kendith napisał:
- Spoiler:
- Spoiler:
a ja się zastanawiam, czy jej zachowanie nie jest symptomem jakichś zmian charakteru tej postaci...a co myślisz o Białych Wędrowcach?
- Spoiler:
Hmmm, hmmm, w sumie to nie mam żadnego zdania na ich temat. To tak czy siak było bardzo przewidywalne xD
|
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 30, 2014 5:56 pm | |
| Zgłaszam reklamację - jak miałam zapierdziel w szkole i w pracy to na forum nie można się było ogarnąć, tyle się działo. A jak mam czas to pustki :( Misiaki do pisania! Ale już!!! |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 30, 2014 6:05 pm | |
| http://film.onet.pl/wiadomosci/benedict-cumberbatch-przyjedzie-do-polski-na-krakowski-festiwal-off-plus-camera/364sz#.U1zwS0DeKAg.facebook
Ben, jadę do Ciebie <333 |
| | | Wiek : 18 Zawód : sprzedaję w Sunflower Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, leki przeciwbólowe, telefon komórkowy, dowód tożsamości Znaki szczególne : zaawansowane sieroctwo Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 30, 2014 6:08 pm | |
| Jadę z Tobą, Aga. Akaddashgfdkssklsajs. *_____* |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 30, 2014 6:22 pm | |
| - Cordelia Snow napisał:
- http://film.onet.pl/wiadomosci/benedict-cumberbatch-przyjedzie-do-polski-na-krakowski-festiwal-off-plus-camera/364sz#.U1zwS0DeKAg.facebook
Ben, jadę do Ciebie <333 A przez chwilę pomyślałam, że to Cordziak do Benia do Kolca jedzie :P |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Maj 04, 2014 6:14 pm | |
| Może ktoś z was będzie mądrzejszy ode mnie i moich znajomych i zrozumie co się dzieje 3 Za każdym razem, kiedy próbuję wejść na Panem z tabletu/komputera/topków innych znajomych podłączonych pod mój internet wyskakuje mi coś takiego: http://screenshooter.net/4755447/jbingot Na forum mogę się dostać jedynie dzięki bramkom proxy, ale one strasznie zamulają sieć i na dodatek nie ładują mi ani chatu ani opcji edycji postu 3 Help |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Maj 06, 2014 7:23 pm | |
| poszłam na wagary, umarłam w czytelni, ugotowałam obiad i zamiast czytać lektury, oglądam nowy serial |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Maj 07, 2014 10:43 am | |
| |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Maj 07, 2014 12:43 pm | |
| Juwenalia, Juwenalia, kto przeżyje ten kanalia Piękną mamy dziś pogodę we Wrocławiu |
| | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Maj 07, 2014 12:54 pm | |
| Juwenalia, a ja muszę siedzieć w Wałbrzychu i uczyć się na sprawdzian, co za życie. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Maj 07, 2014 12:56 pm | |
| A gra coś ciekawego poza Acid Drinkers? xD |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Maj 07, 2014 5:54 pm | |
| Ach te juwenalia <3333 U nas tez gra Acid Drinkers :D |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Maj 07, 2014 8:30 pm | |
| Nie wiem, co gra, bo nie chodzę na takie "wydarzenia". AD obiło mi się o uszy. |
| | | Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Maj 08, 2014 9:02 pm | |
| Ale jajca. Jadę autobusem ze spotkania z koleżanką, wysiadam, zapalam papierosa a tu.. .moja matka. |
| | | Wiek : 33 lata Zawód : Przedsiębiorca spożywczy Obrażenia : Brak
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Maj 09, 2014 2:01 pm | |
| ...ups |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |