|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 22, 2014 11:00 am | |
| First topic message reminder :
Kto prócz mnie jest tutaj tegorocznym maturzystą? |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 12, 2014 12:44 pm | |
| |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 12, 2014 12:50 pm | |
| |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 12, 2014 1:03 pm | |
| Nie mogę zaspoilerować, bo Ty wciąż oglądasz 1 sezon OUAT ;p Nadrabiaj, nadrabiaj. |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 12, 2014 1:06 pm | |
| Jaki pierwszy, całe dwa przerobiłam. == a odcinek z Dornanem jako łowcą dla radochy włączyłam xD |
| | | Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 12, 2014 1:50 pm | |
| dla tych co widzieli finał 3 sezonu OUAT- Spoiler:
Jaki ship? Chodzi o Królową Lodu? Z KIM?! XD Czy o Haka i Swan?
|
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 12, 2014 2:07 pm | |
| - finał ouat :
Do kanonu wchodzą Hak i Swan <3 A Marion wchodzi do trójkąta z Reginą i Robinem. Ale opcja z Elsą z Frozen jest niezła, przyszły sezon może mieć potencjał. Tylko błagam, niech nie robią z niej niczyjej rodziny (ew Anny!), bo skończy się tak, że drzewo genealogiczne serialu będzie tak popieprzone, że pewnie Kubuś Puchatek okaże się dziadkiem Davida, czy coś.
|
| | | Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 12, 2014 2:14 pm | |
| - Spoiler:
Nie wiem, jak mogłem nie poznać Marion xD Była przecież w którymś odcinku... Chociaż powiem, że strasznie mieszają (z LOST było podobnie!) i w pewnym momencie stracą rachubę kto jest czyim dziadkiem xP Mam tylko nadzieję, że to jednak będzie Królowa Śniegu, a nie Elsa (nie widziałem Frozen xP). Mimo wszystko wolę oryginalne podejście do baśni, a nie disneyowskie wygładzanie wszystkiego wkoło
|
| | | Wiek : 42 lata Zawód : redaktor naczelna OUTFLOW Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, latop
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 12, 2014 2:22 pm | |
| o czym Wy mówicie? i gdzie jest DORNAN? co do GOT - Spoiler:
Peter miażdży, ale Oberyn i jego znudzenie bezcenne <3
|
| | | Wiek : 31 Zawód : przedstawiciel Dystryktu 7, śledczy w stopniu oficera Przy sobie : paczka papierosów, telefon komórkowy, broń + magazynek (15), Znaki szczególne : kilkudniowy zarost. Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 12, 2014 2:30 pm | |
| - GoT:
Haha, Oberyn i jego PRIORYTETY! <3 http://ilanawexler.tumblr.com/post/85496133134/game-of-thrones-s04e06-oberyn-and-shae
Dornan jest w pierwszym sezonie OUAT ;) |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 12, 2014 2:35 pm | |
| |
| | | Wiek : 33 Zawód : Chirurg Plastyk, Urazowy.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 12, 2014 2:36 pm | |
| |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 12, 2014 2:37 pm | |
| - Spoiler:
jego mina perwersa miażdży w każdym odcinku i to dopytywanie Varysa, gejradar w pełni
, muszę zacząć oglądać, WARTO? |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 12, 2014 2:53 pm | |
| - Seya Crane napisał:
- Wróciłam. **
Alutek <33 No to jazda na fabułę! Co do OUAT... efekty specjalne w pierwszym sezonie są śmiechu warte, sam serial nie jest też super-ambitny, ale naprawdę bardzo przyjemnie się ogląda, shipuje. A im dalej w las tym ciekawiej ;) Ex. 1: http://media.tumblr.com/tumblr_ltwrz9LZV61qi3j81.gif Ex. 2: https://31.media.tumblr.com/12d02fd3feaf68833041c5f4b4ca5a8a/tumblr_inline_n1s0erMo4x1spadkt.gif Ex. 3 : http://25.media.tumblr.com/ef87f730ef3fe51fcb8e2b3cfea020d5/tumblr_mvwj3ohJp61spszaao1_250.gif |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 12, 2014 3:02 pm | |
| dobra, wystarczyło podrzucić same gify, WCHODZĘ W TO |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 12, 2014 3:16 pm | |
| OUAT to nie ambitny serial XD Można o nim powiedzieć różne rzeczy, ale na pewno nie to, że jest ambitny xD Taka quilty pleasure, o której się nie mówi xP A efekty specjalne w pierwszym sezonie... Zaskakujące, że im ktokolwiek to zatwierdził. No, ale fajnie zobaczyć alternatywną wersję bajek, które wszyscy tak dobrze znają. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 12, 2014 3:29 pm | |
| to w sam raz na moje nieambitne oderwanie się od nauki <3 |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 12, 2014 4:36 pm | |
| Kocham OUAT <333 I zaraz zabieram się za odcinek. Kocham kocham kocham (Huck!!!!!) |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 12, 2014 5:34 pm | |
| Oberyn. Tyrion. Ha, nie mam pytań. |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 12, 2014 8:39 pm | |
| - Charlie Smith napisał:
- Spoiler:
Nie wiem, jak mogłem nie poznać Marion xD Była przecież w którymś odcinku... Chociaż powiem, że strasznie mieszają (z LOST było podobnie!) i w pewnym momencie stracą rachubę kto jest czyim dziadkiem xP Mam tylko nadzieję, że to jednak będzie Królowa Śniegu, a nie Elsa (nie widziałem Frozen xP). Mimo wszystko wolę oryginalne podejście do baśni, a nie disneyowskie wygładzanie wszystkiego wkoło
- Spoiler:
Elza nie jest Królową Śniegu. Nie należy mieszać tych dwóch postaci. I sądząc po kostiumie będzie to ewidentnie Elza (nawet podobnie mrozem zawiała), tylko wygląda na to, że zrobią ją złą. Dla mnie przesada i pójście za trendem (Frozen w końcu zgarnęło 2 Oscary). No i żal mi Reginy :(
|
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 12, 2014 8:54 pm | |
| - Reiven Ruen napisał:
- Charlie Smith napisał:
- Spoiler:
- Spoiler:
Elza nie jest Królową Śniegu. Nie należy mieszać tych dwóch postaci. I sądząc po kostiumie będzie to ewidentnie Elza (nawet podobnie mrozem zawiała), tylko wygląda na to, że zrobią ją złą. Dla mnie przesada i pójście za trendem (Frozen w końcu zgarnęło 2 Oscary). No i żal mi Reginy :(
- Spoiler:
Serio? D: Czytałem na jakimś zagranicznym forum, że Elza to właśnie Królowa Śniegu xD Chociaż ciężko mi się wypowiadać, gdy nie widziałem filmu (powinienem chyba obejrzeć przed przyszłym sezonem xP). Zgodzę się co do tego, że stylizacja ewidentnie wskazuje na Elzę... No i fotka z oficjalnego twittera: http://www.pagetopremiere.com/wp-content/uploads/2014/05/FROZENBANNER-750x400.jpg gdzie używają bezpośrednio tytuły bajki. No i dlaczego tak szybko zabili Zelenę? Postać miała jeszcze potencjał.
|
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 12, 2014 8:56 pm | |
| - Charlie Smith napisał:
- Reiven Ruen napisał:
- Charlie Smith napisał:
- Spoiler:
- Spoiler:
- Spoiler:
Serio? D: Czytałem na jakimś zagranicznym forum, że Elza to właśnie Królowa Śniegu xD Chociaż ciężko mi się wypowiadać, gdy nie widziałem filmu (powinienem chyba obejrzeć przed przyszłym sezonem xP). Zgodzę się co do tego, że stylizacja ewidentnie wskazuje na Elzę... No i fotka z oficjalnego twittera: http://www.pagetopremiere.com/wp-content/uploads/2014/05/FROZENBANNER-750x400.jpg gdzie używają bezpośrednio tytuły bajki. No i dlaczego tak szybko zabili Zelenę? :CPostać miała jeszcze potencjał.
- Spoiler:
Kraina lodu była zainspirowana Królową śniegu, ale tam oprócz śniegu nie ma nic wspólnego :P Aczkolwiek nie czytałam oficjalnego zaprzeczenia, że Elza to Królowa Śniegu. Ja jej w każdym razie za nią nie uważam. I to moja trzecia ulubiona księżniczka Disneya, po Roszpunce i Meridzie.
|
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 12, 2014 8:59 pm | |
| - Spoiler:
Muszę w takim razie obejrzeć Frozen! Co będzie trudne, bo disney już daaaawno mnie zaczął nudzić xD I to chyba ich pierwsza tak bardzo zainspirowana filmem stylizacja - dotąd jakoś tego unikali.
|
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Maj 12, 2014 9:00 pm | |
| Właśnie X2 -> obejrzyj i unikali :P |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Maj 13, 2014 11:44 am | |
| Tumblr zalały mi zdjęcia i gify z kręcenia Kosogłosa, widzieliście już? :> http://theelliedoll.tumblr.com/post/85608352170 http://alfaangel.tumblr.com/post/85606448642/a-woman-director-named-cressida-who-has-a Cressida https://24.media.tumblr.com/0b403ef14209d3c8fba46035443205ce/tumblr_n5hzonqSST1r9eomoo1_500.jpg http://chloevivienne.tumblr.com/post/85601051572/on-the-set-of-mockingly-so-excited https://31.media.tumblr.com/51db5d5bc7af1cd91ea7766e0fc49fc9/tumblr_n5hv1mmO5j1t0h2ebo1_500.jpg <3 http://samclaflin-fans.tumblr.com/post/85571486802/filming-mockingjay-in-noisy-le-grand-may-12th |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Maj 13, 2014 11:32 pm | |
| Sam wypada świetnie, no i Natalie <3333 |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |