Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
Temat: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 22, 2014 11:00 am
First topic message reminder :
Kto prócz mnie jest tutaj tegorocznym maturzystą?
Autor
Wiadomość
Helen Favley
Wiek : 20 Zawód : pracownica kawiarni 'Vanillove' Przy sobie : dowód tożsamości [Helen Favley], breloczek z kluczami, gotówka, okulary przeciwsłoneczne -> wszystko w przepastnej torbie Znaki szczególne : potrójna blizna (jak po szponach) w kolorze malinowym na lewym boku szyi Obrażenia : amnezja (bardzo ciekawe "obrażenie" xD)
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 16, 2014 10:03 pm
Zapewne znaczna większość osób już to widziała, choć mam nadzieję, że się wcześniej tutaj nie pojawiło, ale i tak się nie mogę powstrzymać. Po tym jak mnie nagła muzyczka, pochodząca z otwartej karty z tym, prawie z krzesła nie zwaliła. I mam tylko jeden komentarz. To coś na głowie Dżo... Jezu. Nowa wersja hełmu ochronnego czy co? o.O
Lophia Breefling
Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Sie 17, 2014 1:42 pm
Ja przyszłam się tylko przywitać po nieobecności, bo z żalem i bólem wróciłam do domu. :D
Chantelle Troy
Wiek : 18 Zawód : Doradca ds. technologii Obrażenia : Brak
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sie 19, 2014 12:30 am
Wiara Lecha zapewne już inwestuje w zapalniczki.
Noah Atterbury
Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 20, 2014 1:52 am
Hahahahaha, wybaczcie za spam, ale muszę to tutaj wstawić. Aga, patrz jakie głupki. Musimy w końcu ogarnąć to nasze bff Blejza i Noesia.
https://www.youtube.com/watch?v=jNO_Dk5fUJs
Cordelia Snow
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 20, 2014 8:36 am
*PIIIIIIIIIIIIISK*
Ahahaha, tak się bawią ludzie na imprezach w Czwórce, headcanon accepted
Scarlett Ashworth
Wiek : 38 Zawód : wzgardzony rządowiec, wykładowca ekonomii na uniwersytecie Przy sobie : gaz pieprzowy, laptop, telefon komórkowy, prawo jazdy Znaki szczególne : brak pigmentu w skórze Obrażenia : urażona duma
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 20, 2014 8:45 am
Oficjalnie nominuję Noesia i Blejza do powtórzenia wyzwania, tym razem bez koszulek i z Ashe i Cypri na widowni, dziękuję!
Elijah Bergstein
Wiek : 38 lat Zawód : prezenter i gwiazdka telewizji Przy sobie : telefon, papierosy, zapalniczka Znaki szczególne : wiecznie rozszerzone źrenice, kultowe okulary na nosie, papieros w ustach
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 20, 2014 8:50 am
hahaha wieszcze szip. idzcie oddychac tym samym powietrzem jak najszybciej!
Nicole Kendith
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 20, 2014 10:24 am
Hahaha, tak Blejzi i Noeś <3 Dziewczyny, sorki, teraz już macie przekichane, nie możecie nie zagrać nimi!
Cordelia Snow
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 20, 2014 11:07 am
Challange accepted.
Elijah Bergstein
Wiek : 38 lat Zawód : prezenter i gwiazdka telewizji Przy sobie : telefon, papierosy, zapalniczka Znaki szczególne : wiecznie rozszerzone źrenice, kultowe okulary na nosie, papieros w ustach
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 20, 2014 11:14 am
nie ma ashe i noah nie ma cypriane i blaise
bloah albo NOISE
Cypriane Sean
Wiek : 18 Zawód : sprzedaję w Sunflower Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, leki przeciwbólowe, telefon komórkowy, dowód tożsamości Znaki szczególne : zaawansowane sieroctwo Obrażenia : częste bóle brzucha
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 20, 2014 11:19 am
Jak ze sobą nie zagracie w trybie natychmiastowym, to się już nigdy nie odezwę do żadnej z was! *szantaż* DO BITWY.
Noah Atterbury
Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 20, 2014 11:41 am
Jezu, jestem na dworze i przez Was zaczęłam się tak śmiać sama do siebie.
Aaaagaa, musiałaś wstawiać zdjęcie z przed dekady? Mamy tyle innych ładniejszych.
I TAK, ZAGRAMY. najlepiej bez koszulek i z wiadrami wody!
EDIT: Swoją droga wyobrażam sobie ich rozmowę przez telefon. Eddie: Jamie przyjedź do mnie, obleję się wiadrem wody i nominuję, żebyś zrobił to samo! Jamie: Hahaha, okej, ale będzie zabawa!
Nicole Kendith
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 23, 2014 6:55 am
Czekamy na grę, pamiętajcie!
A swoją drogą, pożalę się ._. 13 stopni pod koniec sierpnia to jakieś pieprzone nieporozumienie 3 spałam przy otwartym oknie i w krótkich spodenkach, przez co obudziłam się z katarem ;___;
Chantelle Troy
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 23, 2014 7:00 am
Nieporozumienie? To jest raj Nie linczować mnie.
Nicole Kendith
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 23, 2014 7:07 am
Nie zlinczuje, sama wolę chłód, ale nieporozumieniem jest, że u nas tak gwałtownie spadła temperatura (noc wcześniej było ponad 18 ) i się przeziębiłam, a przede mną jeszcze z 3 tygodnie pracy xD
Chantelle Troy
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 23, 2014 8:08 am
Chyba że tak. Biedna
Booker Rodwell
Wiek : 17 Zawód : Szpan, detektywienie Przy sobie : scyzoryk, zapałki, papierosy, karty do gry, alkohol Obrażenia : litery ALT wyryte na dłoni (obrażenie trwałe)
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 23, 2014 1:09 pm
Obejrzałem całe. Wychodzę.
Ashe Cradlewood
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 23, 2014 1:12 pm
Nawet nie uruchamiam tego linku, wystarczy mi, że ogarnęłam tekst piosenki.
Gerard Ginsberg
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Sie 23, 2014 1:26 pm
Ashe wygląda na tym avku jak nieźle przyćpana JAKIE PIĘKNE FOCIE NOESIA I BLEJZA, ZAKOCHAŁAM SIĘ
Reiven Ruen
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sie 26, 2014 7:37 pm
Nicole Kendith
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sie 26, 2014 7:39 pm
Rosemary Garroway
Wiek : 25 lat Zawód : Pani doktor w Kwartale, która wszystkich nienawidzi Przy sobie : Kapsułka cyjanku, broń palna, dokumenty, portfel, telefon oraz inne osobiste rzeczy. Znaki szczególne : Ona cała jest szczególna. Obrażenia : Rysa na psychice głęboka jak jezioro w Dwójce
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 27, 2014 6:43 pm
LOOK AT THIS GLORY JUST LOOK
Nicole Kendith
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 27, 2014 6:54 pm
*___*
Ashe Cradlewood
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sie 27, 2014 7:12 pm
Tak wygląda Wasza nowa pani prezydent.
Gerard Ginsberg
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Sie 28, 2014 4:58 pm