|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 22, 2014 11:00 am | |
| First topic message reminder :
Kto prócz mnie jest tutaj tegorocznym maturzystą? |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| | | | Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 06, 2014 12:50 pm | |
| Vivian, a ja się nawet pochwalę że mam oryginalną płytę Epiki z tym utworem, a co~! |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 06, 2014 12:59 pm | |
| Joasiu, nie tylko Ty, mam wersję dwupłytową i earbooka <3333 Więcej seksownych avatarów dla Gera |
| | | Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 06, 2014 1:00 pm | |
| Wiem, że nie tylko ja, ale po prostu poczułam potrzebę pochwalenia się. :) |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 06, 2014 1:00 pm | |
| Słusznie :D Lubię tę płytę, co o niej sądzisz? :D |
| | | Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 06, 2014 1:02 pm | |
| Sądzę, że Epica w tej płycie pokazała zupełnie inną stronę siebie. Pokazali, że stać ich na więcej, przynajmniej w porównaniu z płytą poprzednią. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 06, 2014 1:05 pm | |
| No, Requiem najlepsze nie było, to fakt... Ale cieszę się, że w 2015 będą we Wrocławiu i Warszawie, nie mogę się doczekać :D |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 06, 2014 1:06 pm | |
| Szkoda, że mam daleko do Warszawy. Ale może uda mi się tam złapać jakiś nocleg, jeżeli oczywiście zdołam kupić bilet, albo bilety, wszystko jedno. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 06, 2014 1:13 pm | |
| A myślałaś o Wrocławiu? Bilety na szczęście są tańsze niż w 2012 roku |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 06, 2014 3:41 pm | |
| To jeszcze dalej... a jakie były wówczas ceny? |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 06, 2014 3:44 pm | |
| W maju 2012 bilet na koncert w Warszawie kosztował 100 złotych, bilet VIP (bez biletu wstępu na koncert) coś koło 200 złotych, nie jestem pewna. Teraz bilet VIP kosztuje 178 złotych - w tym bilet wstępu na Epicę, a sam bilet 89 złotych c: |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 06, 2014 3:44 pm | |
| |
| | | Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 06, 2014 3:57 pm | |
| Dla tych co jeszcze nie widzieli zdjęcia, Katniss i Gale w strojach z Kapitolu. Trochę inaczej sobie je wyobrażałam O.o |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 06, 2014 5:02 pm | |
| nie wiem czemu, ale wyobraziłam sobie Gerarda w tym xDDDDDDDDDDDDDDD |
| | | Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 06, 2014 5:39 pm | |
| Kostium dla Gerarda? PUFF. |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 06, 2014 6:47 pm | |
| ZGODNIE Z NATURĄ |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Lip 06, 2014 8:21 pm | |
| Kapitol ala Gwiezdne Wojny, hm. |
| | | Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Lip 07, 2014 1:05 pm | |
| Sansa Stark ma taką samą obudowę telefonu co ja D: Znaczy, ona ma w różowym kolorze, ja w białym, ale to nic nie zmienia |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lip 09, 2014 6:04 pm | |
| |
| | | Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lip 09, 2014 6:08 pm | |
| Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Chcę to już! *___* |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lip 09, 2014 6:11 pm | |
| W ogóle polecam tumblera http://panempropaganda.tumblr.com/ - świetnie prowadzony, wszystko pojawia się tam zaraz po tym jak pojawia się w ogóle. Warto dodać do obserwowanych :) |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lip 09, 2014 6:15 pm | |
| BIEDNA JOHANNA, co oni jej zrobili? :O Za to dziadek jak zwykle stylówa bezbłędna <3 Jak już mówimy o fajnych tumblrach: http://capitolsvoice.tumblr.com/ |
| | | Wiek : 18 Zawód : sprzedaję w Sunflower Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, leki przeciwbólowe, telefon komórkowy, dowód tożsamości Znaki szczególne : zaawansowane sieroctwo Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lip 09, 2014 6:20 pm | |
| O jaaa, to jest genialne. *____* Coś czuję, że "Kosogłos" będzie nieziemski. <3 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lip 09, 2014 9:59 pm | |
| |
| | | Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lip 09, 2014 10:00 pm | |
| Ojeju, te teasery coraz bardziej mi się podobają, świetnie, że wykorzystali Capitol TV do nich. *0* |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|