|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: O wszystkim i o niczym Sob Lis 09, 2013 8:50 am | |
| First topic message reminder :
Heart of Courage. |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Kwi 17, 2014 11:10 pm | |
| Tzn. ja hejtuję polskie tłumaczenia W OGÓLE, więc mną się nie przejmujcie. xD
|
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Kwi 18, 2014 3:01 am | |
| A jednak dokończyłam TFIOS... KIEDYFILM?! |
| | | Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Kwi 18, 2014 3:08 am | |
| |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Kwi 18, 2014 7:26 am | |
| |
| | | Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Kwi 18, 2014 9:40 am | |
| Yeep! <3 Spotkajmy się w Wawie, razem pójdziemy *__* |
| | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Kwi 18, 2014 10:36 am | |
| A ja mam 10 certyfikat i nawet nie mam szans, a też się chcę z Wami zobaczyć. :( |
| | | Wiek : 19 lat Zawód : nauczyciel
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Kwi 18, 2014 11:06 am | |
| |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Kwi 18, 2014 12:24 pm | |
| Aś, no TFIOS, a co innego! |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Kwi 18, 2014 1:39 pm | |
| |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Kwi 18, 2014 3:03 pm | |
| - Charles Lowell napisał:
- Aś, no TFIOS, a co innego!
Chodziło mi o rozszyfrowanie skrótu :P Ale domyślam się, że to coś z gwiazdami. Przyjedźcie do mnie, pokombinujemy coś, żeby tanio wyszło :) |
| | | Wiek : 15 lat Zawód : Ociekanie zajebistością Obrażenia : Brak
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Kwi 19, 2014 12:10 am | |
| Ej, też chcę z Wami iść na TFiOS! |
| | | Wiek : 31 Zawód : przedstawiciel Dystryktu 7, śledczy w stopniu oficera Przy sobie : paczka papierosów, telefon komórkowy, broń + magazynek (15), Znaki szczególne : kilkudniowy zarost. Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Kwi 19, 2014 12:21 am | |
| Szczecin ≠ tanio WARSZAWA? Najlepszy i najtańszy dojazd zewsząd. Chodźmy, chodźmy! Anecia, Ciebie widzę na majówce, białe Fresco i nalewki już czekają! <3 |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Kwi 19, 2014 12:28 am | |
| - Blaise Argent napisał:
- Szczecin ≠ tanio
WARSZAWA? Najlepszy i najtańszy dojazd zewsząd. Chodźmy, chodźmy!
Anecia, Ciebie widzę na majówce, białe Fresco i nalewki już czekają! <3 Ale w Szczecinie to tanio załatwię bilety do kina. A w Wawie drooooogo :( Poza tym w Szczecinie jestem ja! o! A ode mnie do Warszawy to w ch. daleko i drogo :( Więc nie zewsząd :((( |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Kwi 19, 2014 12:33 am | |
| Chodziło mi o to, że do Warszawy dojedziesz z każdego miejsca i ja z każdego też mogę dojechać, a nie ma chyba bezpośrednich transportów Rzeszów-Szczecin na przykład. Chyba, że wynajmiesz dla nas całą salę, pokaz zamknięty, aww, to by było awesome <3 Kiedyś musimy spotkać się w większym gronie, kto pierwszy bierze ślub? xD |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Kwi 19, 2014 12:35 am | |
| Kochana nie dość, że jest połączenie bezpośrednie Rzeszów - Szczecin, to jeszcze na tej linii mają kursować nówki składy PKP! :D No nie wiem czy wynegocjowałabym taki rabat, żeby nas było stać na wykupienie sali na wyłączność, ale kombinować możemy :P |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Kwi 19, 2014 12:37 am | |
| Połączenie jest, ale czas przejazdu - 13 godzin 30 minut. DDD: |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Kwi 19, 2014 12:39 am | |
| Taka cichcia jedzie: http://wiadomosci.onet.pl/wroclaw/wroclaw-pkp-pokazalo-nowe-wagony-pociagi-wygladaja-imponujaco/s8fdn :D Nie marudzić, przyjeżdżać <3 |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Kwi 19, 2014 12:40 am | |
| Mi też niezbyt po drodze do Szczecina, wybacz |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Kwi 19, 2014 12:41 am | |
| *zamyka się w sobie, bo żyje na końcu świata* Przynajmniej w przypadku ataku Ruskich mam daleko do potencjalnego frontu |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Kwi 19, 2014 12:45 am | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Kwi 19, 2014 12:48 am | |
| - Reiven Ruen napisał:
- *zamyka się w sobie, bo żyje na końcu świata*
Przynajmniej w przypadku ataku Ruskich mam daleko do potencjalnego frontu Bardzo śmieszne. |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : Uciekinier Przy sobie : mapa podziemnych tuneli, broń palna, zapalniczka, telefon komórkowy, dwa magazynki z piętnastoma nabojami.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Kwi 19, 2014 12:48 am | |
| Czemu mieszkacie wszyscy tak daleko. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Kwi 19, 2014 12:49 am | |
| Mimo wszystko wolę Niemców niż Ruskich. Zresztą z moim nazwiskiem... mogłabym wciskać kit, że moi przodkowie zostali porwani i siłą spolonizowani. :P
|
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Rei, nie przesadzasz z tym, że w Warszawie jest drogo? Z tego, co wiem, to kina drogie tam nie są. |
| | | Wiek : 32 Zawód : Żołnierz Przy sobie : noktowizor, tabletki do uzdatniania wody, broń palna, zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, para kastetów
| Toruń ma niemiecką architekturę, regionalne językowe pozostałości po zaborze... |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|