Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
Temat: O wszystkim i o niczym Sob Lis 09, 2013 8:50 am
First topic message reminder :
Heart of Courage.
Autor
Wiadomość
Rosemary Garroway
Wiek : 25 lat Zawód : Pani doktor w Kwartale, która wszystkich nienawidzi Przy sobie : Kapsułka cyjanku, broń palna, dokumenty, portfel, telefon oraz inne osobiste rzeczy. Znaki szczególne : Ona cała jest szczególna. Obrażenia : Rysa na psychice głęboka jak jezioro w Dwójce
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 16, 2014 5:35 pm
tumblr napisał:
I THREW A KID IN THE WELL DONT ASK ME ILL NEVER TELL I WILL REGRET THIS IN HELL BUT HE WAS IN MY WAY
I’LL TRADE YOUR SOUL FOR A WISH DAMNATION AND SIN FOR A KISS I WASN’T LOOKING FOR THIS BUT YOU WERE IN MY WAY
YOUR GLARE WAS HOLDIN’ RIPPED SPLEEN, SKIN WAS ROLLIN’ DARK NIGHT, BLOOD WAS FLOWIN’ WHERE YOU THINK YOU’RE GOING, BABY? HEY I JUST KILLED YOU AND I AM CRAZY BUT HERE’S YOUR LEFT LUNG SO ROT HERE MAYBE?
Typowa Rose
Lophia Breefling
Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 16, 2014 6:08 pm
Rose ma piękny avatarek. Zazdrościmy, też tak chcę, Ola i Aga! :P
Melanie Coin
Wiek : 27 lat Przy sobie : Licencja na broń palną, broń palna, para kastetów, idealna celność, fałszywy dowód tożsamości, kamera, magazynek z piętnastoma nabojami, telefon komórkowy, nóż wojskowy
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 16, 2014 7:22 pm
Właśnie! Też mi się bardzo podoba av Rose. Nie miałam wcześniej okazji powiedzieć.
Gerard Ginsberg
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 16, 2014 8:05 pm
o, jakie mordeczki <3 I AVEK MELANIE MNIE PRZERAŻA
Melanie Coin
Wiek : 27 lat Przy sobie : Licencja na broń palną, broń palna, para kastetów, idealna celność, fałszywy dowód tożsamości, kamera, magazynek z piętnastoma nabojami, telefon komórkowy, nóż wojskowy
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 16, 2014 8:29 pm
Ewcia no co Ty, ona jest bardzo słodka na nim. <3 Musi jakoś wyglądać porządnie, w następstwach tego, co ma zamiar zrobić.
Reiven Ruen
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 16, 2014 8:38 pm
Melanie Coin napisał:
Ewcia no co Ty, ona jest bardzo słodka na nim. <3 Musi jakoś wyglądać porządnie, w następstwach tego, co ma zamiar zrobić.
Jeśli zrobi Mel kuku Jasminie, to Benio odgryzie Mel głowę... tak uprzedzam :P
Melanie Coin
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 16, 2014 8:49 pm
Rei, nie ma sprawy. Melcia może spotkać się i z Beniem. Ups, tylko niech on najpierw z Kwartału wyjdzie albo w sumie Mel może przyjść do niego.
Daniel Levitt
Wiek : 19 lat Zawód : Strażnik Pokoju Przy sobie : Przepustka do KOLCa, pozwolenie na broń, prawo jazdy, broń, 1 prezerwatywa, pieniędzory, dowód tożsamości, guma do żucia, długopis, telefon, kluczyki od Impali, zegarek na rękę, mapa Kapitolu.
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 16, 2014 8:56 pm
Jak zrobi coś Jasmine to i Daniel się dołączy do Benia Nawet jeśli się pokłócą po raz drugi i śmiertelnie obrażą. A właśnie. Rei, odpisałam z łaski swej
Melanie Coin
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 16, 2014 9:01 pm
Czekam na Was w przyszłości
Gerard Ginsberg
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 16, 2014 10:05 pm
Melanie Coin napisał:
od razu widać CZYJA miłość życia
Ashe Cradlewood
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 16, 2014 10:07 pm
Gerard Ginsberg napisał:
Melanie Coin napisał:
Wyjęłaś mi to z ust!
Melanie Coin
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 16, 2014 10:23 pm
Ashe Cradlewood napisał:
Gerard Ginsberg napisał:
Melanie Coin napisał:
Wyjęłaś mi to z ust!
Mój biedny brzuch od śmiania się
Lophia Breefling
Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 16, 2014 10:35 pm
Jackson też pomści Jazz, a Wy się śmiejcie dalej. :D
Melanie Coin
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 16, 2014 10:46 pm
Wspominałam już, że Gerard też ma wobec niej plany?
Gerard Ginsberg
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Kwi 17, 2014 2:14 pm
NIE SPOILERUJ oni powinni występować w pakiecie
Mathias le Brun
Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Kwi 17, 2014 2:24 pm
JAK JUŻ MOWA O AVATARACH, TO GERARD NA SWOIM WYGLĄDA ZDECYDOWANIE ZA... ...uroczo : c.
W ogóle, KOCHAMKOCHAMKOCHAM. < 3
Melanie Coin
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Kwi 17, 2014 2:26 pm
Ewcia, ta po lewo na jego avatarze, to Mejzi, mam rozumieć? Bo inaczej nie byłby taki szczęśliwy.
Gerard Ginsberg
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Kwi 17, 2014 2:50 pm
bo on jest UROCZY, SŁODKI I w ogóle OSOM (nie ma jak chwalić własną postac ) koniec z filmikami dla gimbów tak, Kasiu, to dobroczynny wpływów cyca Mel <3
Melanie Coin
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Kwi 17, 2014 2:51 pm
Mejzi, tam było Mejzi! Już nie udawaj takiego kochanego narzeczonego.
Gerard Ginsberg
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Kwi 17, 2014 3:00 pm
jedna i druga na M
Ashe Cradlewood
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Kwi 17, 2014 3:12 pm
Zboczuchy.
UiA jest osom. Pokazywałam gościowi tydzień temu mój projekt budynku wielorodzinnego, pokreślił mi cały i kazał praktycznie wszystko przeprojektować. Przyniosłam mu dzisiaj dokładnie to samo i stwierdził, że wszystko jest super, zajebiście i w ogóle jestem genialna.
ZROZUM ARCHITEKTA.
Gerard Ginsberg
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Kwi 17, 2014 3:43 pm
mam to samo z promotor, Asiu, poprawia swoje własne błędy
Cordelia Snow
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Kwi 17, 2014 11:07 pm
Czy jeśli przeczytam 'Gwiazd naszych winę' teraz, to będę miała depresję post-książkową w święta?
Ashe Cradlewood
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Kwi 17, 2014 11:07 pm
TAK, ale czytaj w oryginale, tłumaczenie polskie ssie. :c
Jack Caulfield
Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Kwi 17, 2014 11:09 pm