Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
Temat: O wszystkim i o niczym Sob Lis 09, 2013 8:50 am
First topic message reminder :
Heart of Courage.
Autor
Wiadomość
Daniel Levitt
Wiek : 19 lat Zawód : Strażnik Pokoju Przy sobie : Przepustka do KOLCa, pozwolenie na broń, prawo jazdy, broń, 1 prezerwatywa, pieniędzory, dowód tożsamości, guma do żucia, długopis, telefon, kluczyki od Impali, zegarek na rękę, mapa Kapitolu.
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sty 06, 2014 1:26 am
Daniel Levitt
Wiek : 19 lat Zawód : Strażnik Pokoju Przy sobie : Przepustka do KOLCa, pozwolenie na broń, prawo jazdy, broń, 1 prezerwatywa, pieniędzory, dowód tożsamości, guma do żucia, długopis, telefon, kluczyki od Impali, zegarek na rękę, mapa Kapitolu.
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sty 06, 2014 2:13 am
Co prawda mam zapłon stulecia, ale....
Wreszcie pojawiłam się w kwiatkach!
Mathias le Brun
Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sty 06, 2014 2:37 am
córka śliczniusia, ale mówiłam - synek i jego spojrzenie, synek sadysta : C
Daniel Levitt
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sty 06, 2014 2:38 am
taaa... córusia z wąsami gites
Mathias le Brun
Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sty 06, 2014 2:38 am
ONA MA WĄSY?
Stare zdjęcie wzięłaś cwelu.
Daniel Levitt
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sty 06, 2014 2:40 am
Takie tam mieli Nic jednak nie przebije ślicznych dzieci Reiven i Alexa <33
Mathias le Brun
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sty 06, 2014 2:40 am
pokaż... @.@
Daniel Levitt
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sty 06, 2014 2:41 am
http://www.morphthing.com/morph
Catherine Epps
Wiek : 33 lata Zawód : Przedsiębiorca spożywczy Obrażenia : Brak
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sty 06, 2014 12:11 pm
Synek jest zajebisty :D
Daniel Levitt
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sty 06, 2014 5:20 pm
Obczaj jak zrobić niestandardowe miniaturki na YT i znajdź sobie zajęcie, które nie ma nic wspólnego z nauką. Seems legit.
Daniel Levitt
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Sty 06, 2014 11:19 pm
James
Lophia Breefling
Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sty 07, 2014 5:55 pm
Po ilości postów dzisiaj wnioskuję, że jesteście tak samo martwi jak ja. <3
Nicole Kendith
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sty 07, 2014 6:05 pm
A co jest, Lumi?
Lophia Breefling
Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sty 07, 2014 8:34 pm
Od 8 do 15 siedziałam w czytelni w szkole nad historią, nie mam mózgu, w domu obiad, bieganie, umieranie, trochę historii i zakupy... xD Jutro podobnie. :D Tylko bez zakupów, więc będzie mnie dręczyć poczucie winy, że się nie uczę. ;-;
Noelle Rhodes
Wiek : 39 Zawód : Szarpidructwo w Violatorze Przy sobie : latarka, wybrakowana wędka Obrażenia : Bez ucha, wychudzona i mizerna
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sty 07, 2014 8:35 pm
Nie wiem co jest potężniejsze: moje lenistwo w ferie czy moje lenistwo w dni robocze. :O
Lophia Breefling
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sty 07, 2014 8:51 pm
Moje lenistwo zawsze, dobija mnie to. Ale dzisiaj była hierarchia: najpierw niepodległość Grecji, potem obrazek na Tumblra i teraz pora na to drugie po zakupach. xD
Nicole Kendith
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sty 07, 2014 9:02 pm
Sposób na prostu zawał: 1) Napisz do kogoś na gg na tablecie; 2) Zapomnij, że to zrobiłeś; 3) Włącz grę, horror, gdzie zombie próbują Cię zjeść na statku kosmicznym 4) Prawie wypuść tablet z ręki, gdy dostaniesz nową wiadomość xD
Lophia Breefling
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sty 07, 2014 9:07 pm
Taaaak, napisz na forum na pudle, zasmuć się, że nikt się nie odzywa, wyjdź do kuchni, wróć, zobacz, że ktoś jednak chciał z tobą pogadać, ale już poszedł. xD Ja mam lepsze sposoby na zawał, ale to tylko sytuacyjnie trzeba rozumieć. :P
Daniel Levitt
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Sty 07, 2014 11:18 pm
Trololo, a ja jak zwykle wyznaję zasadę, że głupi ma zawsze szczęście
Na wytrzymce na którą się nie uczyłam nie pytali, bo babki nie było, a tylko ona jest cięta na przepytywanie. Plus, koksik (doktorek od laborek, który pakuje troszkę) nawet nie spojrzał na sprawozdania (a myślałam, że właśnie za nie najpierw wylecę, a jeśli cudem nie to za odpowiedź ). Do tego była lista na wykładzie przedmiotu na którym byłam chyba czwarty raz dopiero (więc byłam na dwóch listach na trzy obecne). W dodatku jestem z siebie dumna, bo poszłam na siłownię, kupiłam karnet i 1,5 h ćwiczyłam, a powiem więcej, nawet biegałam co dla mnie jest już szczytem możliwości.
Daniel Levitt
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sty 08, 2014 1:58 am
Oficjalnie jestem dumna ze swoich retrospekcji. Co prawda z lekka za duże
Charles Lowell
Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sty 08, 2014 7:05 am
Nienawidzę wstawać. Nienawidzę autobusów. Nienawidzę małych kubków na herbatę. Nienawidzę poranków. Nienawidzę swoich worów. Nienawidzę jeszcze naprawdę welu rzeczy rano. Wszechświata dla przykładu. *poranne, przystankowo-autobusowe wyznania*
Catherine Epps
Wiek : 33 lata Zawód : Przedsiębiorca spożywczy Obrażenia : Brak
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sty 08, 2014 8:14 am
Aduś, łączę się z Tobą w bólu. Prześpij jednego dnia 1.5h ze stresu, następnego nie miej możliwości wyspania się, bo Cię budzą przed ósmą żeby pojechać do banku czy innego gówna. Jakbyśmy nie mogli tego zrobić za jednym zamachem wczoraj -.-
Nicole Kendith
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sty 08, 2014 11:38 am
Miałam dzisiaj nieobowiązkowe zaliczenie z wykładu ogólnouczelnianego... Miałam na nie nie iść, ale współlokator powiedział "Chodź, będzie opisowka, możesz ustrzelic sobie wyższą ocenę!", więc zebrałam się w sobie. A tu... Niespodzianka. Opisowka D : Jak ja uwielbiam robić z siebie idiotkę na zaliczeniach
Daniel Levitt
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sty 08, 2014 11:52 am
Jak opisówka może być zaskoczeniem skoro kolega powiedział, że będzie opisówka?
Większym zaskoczeniem było jak miałam zaliczenie z Informatyki i koleś powiedział, że nie będzie zadań otwartych. Wszyscy przychodzą rozluźnieni, bo co to jest abcd, a tu koleś dał 10 zadań opisowych
Nicole Kendith
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Sty 08, 2014 12:13 pm