|
| Autor | Wiadomość |
---|
| Temat: Beniowy Sro Lip 31, 2013 7:04 pm | |
| Czasem działa, czasem nie |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: Beniowy Sro Lip 31, 2013 8:27 pm | |
| Chronologicznie przed telefonem do Fransa. Będzie w poście, bez obaw. Jeśli chcesz to możesz odpisać tutaj, bo nie będę już zakładać Cord telefonu.
[21.02.2283] [Wiadomość głosowa]
-Cześć Max, tu Cordelia. Dostaliśmy telefony na jedną noc i tak pomyślałam, że chyba wypadałoby zadzwonić. Zwłaszcza, że nie mieliśmy czasu na pożegnanie. Nie bój się, za parę tygodni będę już żyła w dzielnicy rebeliantów, opływając w luksusy i tym razem to ja ciebie zaproszę na obiad. A jeśli nie uda mi się wrócić... Dobra, słuchaj teraz uważnie. Wiem, że zadręczasz się pewnie tymi całymi Igrzyskami, rwiesz włosy z głowy, a bezsilność cię dołuje. Ale pamiętaj, to nie jest twoja wina i za bardzo nie masz też jak mi pomóc. Chyba, że źle wydedukowałam, a ty odetchnąłeś, gdy tylko zniknęłam z pola widzenia. Dobra, dobra, żartowałam. Ale Max... chyba powinniśmy sobie jeszcze coś wyjaśnić. Wyświechtane frazesy są do kitu, więc nie będę owijać w bawełnę. I tak by nam nie wyszło, więc ani mi się waż czuć żadnego zobowiązania czy żałoby, gdy już poduszkowiec zabierze moje martwe ciało z areny. Było miło, bardzo przyjemnie, ale wiesz doskonale, że nic więcej byśmy z tego nie wycisnęli. Jesteś kochanym facetem i mam nadzieję, że wkrótce znajdziesz kogoś, kto na ciebie zasługuje. Tylko pamiętaj, by opowiedzieć swoim dzieciom o Cordelii Snow, bo inaczej będę cię nękać nawet zza grobu. O ile jakikolwiek mi postawią. Widzisz? Poczucie humoru wciąż mi dopisuje. Głowa do góry, to nie ty będziesz jutro zwiewał przed rozszalałą hordą dzieciaków. Okej, muszę wykonać jeszcze kilka telefonów, a nie wiem, jak długo wytrzyma bateria. Trzymaj się ciepło, nie daj się Coin, za kilka miesięcy będzie tylko wspomnieniem i kiepskim żartem. Pozdrów Jasmine, jeśli ją spotkasz. I obejrzyj sobie wywiady, miałam świetną sukienkę. Do zobaczenia albo żegnaj, to się okaże już za kilka dni.
[połączenie zakończone] |
| | | Wiek : 18 lat Znaki szczególne : farbowane na rudo włosy, jedenastkowa opalenizna
| Temat: Re: Beniowy Nie Sie 18, 2013 9:51 pm | |
|
Masz 1 nową wiadomość od: Jasmine Snow.
...Ben? Matko, Ben. Oczywiście, że nie mam nic przeciwko! ... Matko, Ben. Matko. Gdzie jesteś? Zresztą, głupie pytanie. Nieważne. Przyjdę niedługo, dobrze? Musi- my porozmawiać. Zaczekasz na mnie..? |
| | | Wiek : 18 lat Znaki szczególne : farbowane na rudo włosy, jedenastkowa opalenizna
| Temat: Re: Beniowy Nie Sie 18, 2013 10:02 pm | |
| Masz 1 nową wiadomość od: Jasmine Snow.
Przyjdę. Obiecuję. Już nigdy Cię nie zawiodę. |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: Beniowy Sob Lis 09, 2013 12:26 pm | |
| Masz 1 nową wiadomość od: numer nieznany
Bądź w mieszkaniu za dwie godziny. C.
|
| Temat: Re: Beniowy Nie Lis 17, 2013 9:02 pm | |
|
Masz 1 nową wiadomość od: Jasmine Snow.
Przepraszam. |
| Temat: Re: Beniowy Pon Lis 18, 2013 4:57 pm | |
Ben..? Ben, matko, o czym Ty mówisz? Przecież nie możesz mnie zostawić. Proszę, powiedz, że nie możesz. Co się stało? Ben, błagam, wybacz mi, cokolwiek zrobiłam, tylko nie odchodź. Proszę. Nie zostawiaj mnie. |
| Temat: Re: Beniowy Pon Gru 30, 2013 8:57 am | |
Przyjdę, obiecuję. Zaczekasz..? |
| Temat: Re: Beniowy Sob Kwi 05, 2014 2:08 pm | |
| Przepraszam, że dopiero teraz. ;__;
Masz 1 nową wiadomość od: Jazz.
Kiedy tylko chcesz! Wiesz, jak cieszę się na samą myśl. |
| Temat: Re: Beniowy Nie Kwi 06, 2014 9:52 pm | |
| Masz 1 nową wiadomość od: Cordi
{wyświetl załącznik} Gratulacje! Niedługo wszystkie ptaszki będą o tym ćwierkać ;) Widziałam się z Twoją narzeczoną, a moją kuzynką i jesteśmy na dobrej drodze do porozumienia. Trochę to trwa, ale robię, co mogę. Do zobaczenia po właściwej stronie muru. xoxo
|
| | |
| Temat: Re: Beniowy | |
| |
| | | |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|