|
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 15 lat Zawód : Ociekanie zajebistością Obrażenia : Brak
| Temat: The King Pon Sie 04, 2014 8:46 pm | |
| |
|
| |
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: The King Pon Sie 04, 2014 8:52 pm | |
| PETERSON! Przychodzę po hejt |
|
| |
Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: The King Pon Sie 04, 2014 8:53 pm | |
| EJ CO MY TU MIELIŚMY z Dejzi? *skleroza* |
|
| |
| Temat: Re: The King Pon Sie 04, 2014 8:54 pm | |
| Pfff, hejt, jaki hejt! On się po prostu erotycznie wyżywa w jedyny znany mu sposób A tak serio, zostaje to co ustalałyśmy kiedyś-tam-kiedyś, czy coś dorzucamy z okazji Dejzi w parze? Martynko ma, w sumie to nie wiem co miałyśmy, zaoferowałam sojusz, ale do konkretów chyba nie doszło :P |
|
| |
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: The King Pon Sie 04, 2014 9:02 pm | |
| No właśnie z Dejzi teraz jeszcze większa drama będzie Niech jej włos z głowy spadnie, a Cordelia się zemści wiadomo na kim. Aaa tak serio, to może rzucić jakąś groźbą, ale pewnie o niego też się będzie martwiła, chociaż w życiu się do tego nie przyzna. |
|
| |
| Temat: Re: The King Pon Sie 04, 2014 9:03 pm | |
| Uważaj, bo się przejmie jej groźbami, jak 23 trybutów sobie ostrzy na niego zęby xD I już się zapisuję na listę do gry PLUS, JAK CORDELKA GO ŁADNIE POPROSI, MOŻE SIĘ ZAOPIEKUJE DEJZI NA ARENIE |
|
| |
Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: The King Pon Sie 04, 2014 9:04 pm | |
| ALE CO, JAKA DRAMKA *jak zwykle ogar* wprowadźcie mnie, ej bo muszę wiedzieć czy trzymamy sztamę czy Król chce mi poderżnąć gardziołko ; > |
|
| |
| Temat: Re: The King Pon Sie 04, 2014 9:05 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: The King Pon Sie 04, 2014 9:11 pm | |
| Tak, Cordelka na pewno klęknie do królewskiego miecza A tak serio tooo zobaczymy, poknujemy, pogramy i będzie pięknie! |
|
| |
Wiek : 19 lat Przy sobie : Znaki szczególne : krótsze włosy (tak do ramion), ciemnobrązowe soczewki kontaktowe
| Temat: Re: The King Pon Sie 04, 2014 9:32 pm | |
| No, to ja też przychodzę po coś dla Mayi <3 |
|
| |
| Temat: Re: The King Pon Sie 04, 2014 9:45 pm | |
| Mimo że Mayi zdarzało się bywać w KOLCu, nie widzę tutaj zbyt pozytywnej znajomości. Nawet gdyby Rojs pamiętał ją z czasów Starego Kapitolu (niby różnica wieku to tylko cztery lata, ale mało z kim się zadawał, so...), to raczej uważałby ją za zdrajczynię "systemu" i jako jedną z pierwszych wpisał na listę do odstrzału xD Chyba że masz pomysł, jak można to przekuć w pozytyw :D |
|
| |
Wiek : 19 lat Przy sobie : Znaki szczególne : krótsze włosy (tak do ramion), ciemnobrązowe soczewki kontaktowe
| Temat: Re: The King Pon Sie 04, 2014 10:36 pm | |
| Na pozytyw też nic raczej nie wymyślę, no chyba że później, w fabule, to się jakoś rozwinie i coś nam wyjdzie... Ale jak na początek negatyw jak najbardziej |
|
| |
| Temat: Re: The King | |
| |
|
| |
|