Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
Temat: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 22, 2014 11:00 am
First topic message reminder :
Kto prócz mnie jest tutaj tegorocznym maturzystą?
Autor
Wiadomość
Jack Caulfield
Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Cze 28, 2014 10:47 pm
Ano Skierowałam się na licencjat z fizjologii zwierząt, soł Już parę takich dupereli czytałam :D Czekaj, to co Ty studiujesz?
Charlie Smith
Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Cze 28, 2014 10:49 pm
Niektóre te artykuły są szaaaalone ;D Kiedyś widziałem coś o wpływie stężenia bromu w glebie na liczebność populacji saren ;P Ja? Farmację. Stąd te proszki ;P
Charles Lowell
Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 29, 2014 1:22 am
...Istnieje taka zależność? Ale nie, poważnie pytam.
Vivian Darkbloom
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 29, 2014 9:18 am
Charlie Smith napisał:
Kiedyś widziałem coś o wpływie stężenia bromu w glebie na liczebność populacji saren ;P
Ej, ja znam ten artykuł Robiłam do niego zestawienie tematyczne adnotacji i analiz
Tak z innej paczki - zna się ktoś może na aparatach? Potrzebuję kupić nowy i nie wiem, jaki wybrać :D
Nicole Kendith
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 29, 2014 9:59 am
Ker, a jaki aparat szukasz? Lustrzankę? Czy normalny cyfrowy? Jaki zakres cenowy? Coś tam mogę podpowiedzieć
Adi, to jeszcze dość logiczna zależność, którą można prosto wytłumaczyć xd
Vivian Darkbloom
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 29, 2014 10:31 am
Może być normalny albo lustrzanka. Potrzebuję po prostu czegoś, co jest dobre xD Ale nie umiem się sama określić xD
Nicole Kendith
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 29, 2014 10:55 am
Dobra, a jakie zdjęcia chcesz nim robić? Macro? Krajobrazy? Ludzie? I jeszcze raz, jaki zakres cenowy? xd To w wolnej chwili popatrzę co teraz mają sklepy w ofercie
Vivian Darkbloom
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 29, 2014 11:36 am
Macro chętnie, krajobrazy zawsze, na ludzi się czaję - nie no, robię zdjęcia ludziom. xD
Zakres... Nie wiem, do tysiąca? :D Będę Ci wdzięczna <3
Joanna North
Wiek : 33 lata Zawód : Dietetyk/Biotechnolog Przy sobie : gaz pieprzowy, telefon komórkowy, jednorazowa przepustka,
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 29, 2014 9:13 pm
Pewnie już wszyscy widzieli, ale jaram się jak flota Stannisa tym
Eva Magnus
Wiek : 23 Zawód : pani szpieg, hakerka Obrażenia : tabula rasa
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 30, 2014 1:43 pm
A oto prawdziwa, nieocenzurowana wersja tego manifestu!
Jack Caulfield
Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 30, 2014 7:18 pm
Aaaaa, pochwalę się! Mam sześć piątek! <3 I jeszcze może siódmą zdobędę *u*
Gerard Ginsberg
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 30, 2014 7:54 pm
brawo, kujonie!
Jack Caulfield
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 30, 2014 7:56 pm
a dziękuję xD
Vivian Darkbloom
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 30, 2014 8:42 pm
Alex, gratuluję! <3333333 Powinnaś dostawać ocenę taką, jak 5! :DDDD
Rick Highway
Wiek : 21 Zawód : nauczyciel matematyki Przy sobie : Papierosy, zapalniczka, dokumenty, telefon, torba z notatkami
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Lip 01, 2014 1:17 pm
Ja już gratulowałam i mówiłam, że mądra jesteś!!! Obejrzałam The fault in our stars, mam całkowicie złamane serce i zrujnowaną psychikę po tym filmie, nie mogłam się uspokoić. A ostrzegaliście...
Nicole Kendith
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lip 02, 2014 9:39 pm
Myślałam, że to rozmowa kwalifikacyjna będzie wyzwaniem. Ale nie, to jutrzejsze wstanie o 4 i dotarcie na 6 do pracy 8 km ode mnie jest wyzwaniem
Cordelia Snow
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lip 02, 2014 11:34 pm
To mam nadzieję, że już śpisz
Jack Caulfield
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Lip 02, 2014 11:35 pm
...ha ha ha
Reiven Ruen
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 04, 2014 1:52 am
Poszłam sobie na "Gwiazd naszych wina".... jezzuuu jak ja ryczałam :(
Blaise Argent
Wiek : 31 Zawód : przedstawiciel Dystryktu 7, śledczy w stopniu oficera Przy sobie : paczka papierosów, telefon komórkowy, broń + magazynek (15), Znaki szczególne : kilkudniowy zarost. Obrażenia : częste bóle brzucha
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 04, 2014 2:31 am
Też już byłam, ale bardziej płakałam na Hobbicie (a trzecia część jeszcze została, łojezu) i generalnie film dupy nie urwał. A był ktoś na Czarownicy? Warto?
Vivian Darkbloom
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 04, 2014 11:18 am
Moim zdaniem, warto. Angelina jest niesamowita w roli tytułowej, i chociaż z początku miałam mieszane uczucia, skradła mi serduszko <3
Ashe Cradlewood
Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 04, 2014 12:19 pm
Chwalić się przyszłam. *u*
Piątka z NBD jeszcze nie wpisana, ale generalnie *KLIK* aaaa <3
Lucas North
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 04, 2014 12:20 pm
Gratuluję! (i jestem dumna z piątki z angielskiego :D)
Reiven Ruen
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 04, 2014 12:24 pm
Gratulacje Aś <3
Cordelia Snow
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Lip 04, 2014 1:13 pm
Gratulacje, witamy w domu! <3 Oceny w usosie wstawione na czas, brawo Rzeszów!