|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 22, 2014 11:00 am | |
| First topic message reminder :
Kto prócz mnie jest tutaj tegorocznym maturzystą? |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Cze 07, 2014 10:27 pm | |
| JAKA MATMA, DIGITALIZACJA ODRY. |
| | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 08, 2014 12:54 am | |
| Odry? Wrocław, byłam dzisiaj. :P Dziękuję, abonament mi się kończy i zastanawiam się między LG swift L7 i HTC Windows Phone 8s, niski abonament, to takie telefon, ale jak dają... xD |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 08, 2014 6:04 am | |
| Boże, nie idźcie na tfios, bo próbuję się ogarnąć już drugi dzień (od piątku, tak, od piątku), ale jakoś mi nie wychodzi. .__.
Co do Lumi, to... Boże, uchowaj. Kilku moich znajomych ma i są średnio zadowoleni, od innych słyszałem niezbyt pozytywne rzeczy. <: |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 08, 2014 9:38 am | |
| Ala, czasopismo "Odra" xD Mam na zaliczenie poprawę, obróbkę i korektę OCR dla pliku ePUB na podstawie PDFa. 130 stron, miodzio, przy trzeciej zaczynasz kląć, przy trzydziestej dostajesz oczopląsu xD Ale jeszcze tylko 46 stron, potem wstawić obrazki, przypisy, i koniec. Tylko czemu ja to robię, skoro moja wykładowczyni najprawdopodobniej dostaje kasę za to, bo jej to BCUWr zleciło... -.-Jak masz do wyboru LG albo HTC, brałabym LG. Już pal licho system w telefonie, ale HTC są ponoć diablo słabe, wieszają się i w ogóle. Na Lumie skarg nie słyszałam, prawdę mówiąc. Aduś, aż tak źle...? |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 08, 2014 9:45 am | |
| Oprócz tego, że byłem jedynym facetem na sali i płakałem ile wlezie, a teraz śpię jakoś od 21-6, 18-5, to jest okej. xD Ja mam HTC i nie narzekam, oprócz tego, że po dwóch latach klawiatura mi zaczęła szwankować. Co prawda, ja na Lumię bym się nie rzucał. One jedynie dobrze wyglądają. |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 08, 2014 10:23 am | |
| O kurczę... *tula* niefajnie chyba. Boże, co za upały. Wyjść z psem nie mogę, bo biedny nie chce chodzić, tylko by na kaflach leżał i spał Nie no, Lumie tragicznie nie są, sama jestem zainteresowana Lumią 825 xD Ale i tak najlepsza jest Asha 302. Telefon nie do zdarcia <3333 |
| | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 08, 2014 11:01 am | |
| Dobra, jestem nieogarem. ;c Ale powodzenia, Viv, fajno to to pewnie nie jest. :P A ja oczywiście muszę się rozchorować na te upały, rok temu umierałam nad morzem. <3
Lumia... Nie, chyba nawet nie rozważałam. :D |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 08, 2014 11:36 am | |
| Ja też chce wymienić telefon, ale jestem pomiędzy kryzysem pieniężnym (bo wszystko, co mi się podoba jest strasznie drogie) a tym czy chcę iPhone'a, czy może Sony. Także czekam aż się sprawa sama ogarnie! |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 08, 2014 11:41 am | |
| Ja też bym Lumi palcem nie tknęła :lol2:A przynajmniej nie po moich nieprzyjemnych doświadczeniach z tego typu telefonami. Generalnie osobiście nie polecam telefonów na Windowsie, ten system wymaga procesorów, których nie da się władować w telefony - przynajmniej nie z dzisiejszą technologią, więc nie jest w pełni wykorzystywany. Plus, to co mówił Berciak, tam jest strasznie mało aplikacji xD Windows to na kompa ew. tablet się nadaje, na tel niezbyt.
Ja w sumie też niedługo zmieniam i jeśli to możliwe z uporem będę trzymać się Sony'ego *u* Telefony nie do zdarcia. Moja X8 pływała mi w jeziorze, tonęła w zlewie, zleciała z drugiego pietra, była gryziona przez psa, wpadła mi do fontanny, a ma jedynie porysowany ekranik i lekko pękniętą obudowę, poza tym funkcjonuje świetnie XD |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 08, 2014 11:58 am | |
| A ja polecam Nokię E52, jest nie do zdarcia, telefon niemalże z funkcją rzuć i zabij, czasem nawet wyczuwa, że nie chcesz z nikim gadać i po prostu nie pozwala się połączyć xD |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 08, 2014 11:59 am | |
| ...no bardzo śmieszne to ostatnie, Aga xD |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 08, 2014 12:22 pm | |
| Hmm, chciałam E52, ale 302 ma podobną funkcję Co do jakiegokolwiek telefonu Sony, a w szczególności Xperii - zalej nie daj Boże piwem przez przypadek i telefon zdycha - wiem z doświadczenia znajomej. |
| | | Wiek : 35 Zawód : księgowy
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 08, 2014 12:23 pm | |
| Dla aspołecznych idealne! A sprawa systemu jest ważna, pozdrawiam bo utknęłam z takim systemem co to miał być hitem, a teraz nikt o nim nie słyszy i nie jest w ogóle rozwijany. To jest dopiero ból. Ale sam telefon fajny. iPhone'a bym nie wzięła bo po pierwsze - strasznie dużo za niego wołają, poza tym znając życie to bym co rusz musiała wymieniać tył lub przód tak, że bym dwa razy za telefon wpakowała. XD Telefony zalać łatwo można, i starsze i te nowsze. Mój brat zalał ich pięć, pozdrawiam. (y) |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 08, 2014 12:37 pm | |
| Mój był oblany piwem i żyje, więc wiesz Ker Ale prawda jest taka, że trzeba szybko zareagować, alkohol niszczy niemal każdy sprzęt elektroniczny, jest o niebo gorszy od wody D: |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 08, 2014 12:38 pm | |
| Różnie bywa. Znam przypadek zalania telefonu wódką, odstawili go, żeby wysechł i śmiga szybciej, niż przed zalaniem |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 08, 2014 12:39 pm | |
| Alkohol bije wodę, a później woda bije alkohol, koło życia < 3
|
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 08, 2014 2:55 pm | |
| Po zalaniu wodą telefon wsadza się do spirytusu i suszy, żeby działał... :D Sony Xperia J jeszcze jest do wzięcia, pojęcia nie mam, a za miesiąc mi się kończy umowa. :P Nokia E52, tatuś miał. :D |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 08, 2014 4:31 pm | |
| Parę moich znajomych ma ten telefon i są z niego zadowolone, jest on również na moim radarze :D |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 08, 2014 4:51 pm | |
| Moony, mój znajomy przeszedł przez wszystkie iPhone'y (od 3 bodajże albo wcześniej) i zrzucał je ze schodów, milion razy mu spadły i wszystkie żyły. Szybka idzie dopiero wtedy, gdy telefon uderzy w rant czegoś. Akurat 4S mogę mieć całkiem niedrogo. :> Natomiast w Sony jest zakochany. Z1 i Z2 są takie niesamowite w wyglądzie (szczególnie białe). Ultra jest za duża - nie noszę wszędzie torby, ale ma fajną opcję z pisaniem na niej wszystkim (prawie jak Note z rysikiem, heh). Niestety poza moim zasięgiem cenowym, więc jedynie pozostaje mi M2. Póki co obserwuję rynek cenowy i czekam na lepszy czas z moim złomem, na którym nie działa p, i oraz backspace, a prawie wszystkie przyciski są zdarte. HTC ChaCha pozdrawia, ponownie na ładowarce.
J ma moja babka od informatyki i znajoma. Szału ni ma, ale najgorsza też nie jest. Ale chyba najlepsza z tych, co wymieniałaś. xD Ogólnie całkiem, całkiem jeszcze chodzą Samsungi Trend oraz S3. Ja nie jestem przekonany do firmy, ale może Ty lubisz
Co do zalania, to znam wersję z ryżem Wykorzystanie higroskopijności materiałów i w ogóle.
Aga, lecz się. <3 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 08, 2014 5:16 pm | |
| Chaz, nie spinaj dupy bo napisałam że JA bym go musiała wymieniać kwadrylion razy, nie Ty ^___^. Jestem pechową dziewczyną, a nie znoszę żadnej, nawet najmniejszej ryski na telefonie. Także generalnie jeżeli będziesz miał 4s niedługo to cieszę się Twoim szczęściem bo to dobry model :) Swoją drogą chujowy ruch ze strony Apple bo ponoć po zakupie Beatsów teraz w nowych modelach wejścia na słuchawki będą tylko na Beatsy, a wiadomo, ile one kosztują. Ojej, Z1 tudzież Z2 to moje marzenie ^____^ Galaxy S3 jest dobry, moja znajoma ma. Tylko zaopatrzyć się do niego w obudowę silikonową. |
| | | Wiek : 15 lat Zawód : Ociekanie zajebistością Obrażenia : Brak
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 08, 2014 8:42 pm | |
| Aduś, co do TFIOS, ostrzegałam |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 08, 2014 9:09 pm | |
| Muszę się pochwalić - wczoraj miałam ostatnie zajęcia ever! Dziś zdałam pracę magisterską. Jeszcze tylko obrona! :D :D :D |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Nie Cze 08, 2014 9:10 pm | |
| Awww, Aś, zazdroszczę. <33 Ja właśnie skończyłam rysować plan sytuacyjny drogi, zajęło mi to trzy doby. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 09, 2014 8:36 am | |
| Heh, odcinek Game of Thrones poświęcony jednemu miejscu może być caaaałkiem niezły. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pon Cze 09, 2014 10:08 am | |
| Był dobry! Ale... omg, jak ja chwilami nienawidzę Martina ;___; |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |