|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 22, 2014 11:00 am | |
| First topic message reminder :
Kto prócz mnie jest tutaj tegorocznym maturzystą? |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 26, 2014 6:31 pm | |
| Kochani - obroniłam się. Jestem magistrem socjologii :) Tym samym mam już wieczne wakacje :P Wracam na forum <3 |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 26, 2014 7:46 pm | |
| - Lophia Breefling napisał:
- A ja mam inne pytanie: kto tutaj jest z Warszawy? :>
JA jestem! :D Gratulację, Rei! |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 26, 2014 8:03 pm | |
| |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 26, 2014 8:35 pm | |
| REI, GRATULUJĘ!!!!! <33333 |
| | | Wiek : 19 Zawód : Prywatny ochroniarz Przy sobie : Komórka, nóż ceramiczny, dowód tożsamości, klucze do mieszkania Obrażenia : Implant w prawej nodze, częściowa amnezja - obrażenie trwałe.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 26, 2014 8:37 pm | |
| Dziękuję Wam <33333333333
|
| | | Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Czw Cze 26, 2014 8:37 pm | |
| Otrzymałam wyróżnienie w konkursie literackim. :) A na mojej głowie od dzisiaj znów widnieje róż. A jutro odebrać świadectwo maturalne muszę. |
| | | Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Cze 27, 2014 12:53 am | |
| |
| | | Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Cze 27, 2014 12:58 am | |
| Będzie dobrze, dziewczyny, trzymamy za was kciuki |
| | | Wiek : 23 Zawód : pani szpieg, hakerka Obrażenia : tabula rasa
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Cze 27, 2014 7:01 am | |
| Tak tak, powodzenia wszystkim maturzystom w trzymaniu pokerowej twarzy przy odbieraniu świadectw i nierzucaniu komputerami przy zmaganiu się ze stronami internetowymi wszelakich komisji! ;* |
| | | Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Cze 27, 2014 1:13 pm | |
| |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Cze 27, 2014 1:48 pm | |
| Gratulacje dla maturzystów! Najlepsze lata za Wami, teraz już będzie tylko gorzej. |
| | | Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Cze 27, 2014 2:27 pm | |
| E tam, liceum ssie, najlepsze lata to studia Za Chiny bym nie wróciła do szkoły xD |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Cze 27, 2014 3:33 pm | |
| liceum super, studia jeszcze lepsze <3 z wiekiem coraz weselej jest na świecie! |
| | | Wiek : 19 Zawód : Kelner w 'Well-born' i student Przy sobie : medalik z ampułką cyjanku, zapalniczka, broń palna, zezwolenie na posiadanie broni, paczka papierosów, nóż ceramiczny Znaki szczególne : piegipiegipiegi Obrażenia : Złamane serce i nadszarpnięte zaufanie
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Cze 27, 2014 4:50 pm | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Cze 27, 2014 5:31 pm | |
| |
| | | Wiek : 23 Zawód : pani szpieg, hakerka Obrażenia : tabula rasa
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Cze 27, 2014 5:35 pm | |
| |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Cze 27, 2014 5:44 pm | |
| |
| | | Wiek : 22 Zawód : Sprzedawczyni, samozwańczy lekarz, zastępca szefa Kolczatki Przy sobie : Dokumenty, paczka papierosów, zapalniczka, broń, telefon komórkowy Znaki szczególne : ukryte pod bransoletkami blizny na nadgarstkach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Cze 27, 2014 10:52 pm | |
| Ja odebrałam świadectwo, nieskromnie się jaram, ale to dopiero druga klasa. :P I gratuluję powyższym, WAKACJE. <3 |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Pią Cze 27, 2014 11:10 pm | |
| A TAK umarła moja szansa na lipiec bez poprawek. ^^ |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Cze 28, 2014 6:19 pm | |
| CO TO? dasz radę, Asia! trzymamy mocno kciuki! |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Cze 28, 2014 6:28 pm | |
| Egzamin z konstrukcji metalowych, love. <3 |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Cze 28, 2014 7:57 pm | |
| Ja też się pochwalę co robię! A mianowicie tłumacze sobie taki oto artykulik: - Cytat :
- Stężenie chlorofilu mierzono poprzez fluorometry (Welschmeyer, 1994) po całonocnej ekstrakcji filtrów A/E w 90% etanolu. Całkowite stężenie fosforu mierzono poprzez nadsiarczanowe trawienie (Menzel i Corwin, 1965), a następnie molibdenowo-niebieską kolorymetryczną analizą PO4^-3 (Murphy i Riley, 1962).
Oczywiście to tylko trzy linijki z koło 10 stron tekstu. I właśnie dlatego, drogie dzieci, nie idźcie nigdy na ochronę środowiska. NIGDY. Dziękuję za uwagę 3 |
| | | Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Cze 28, 2014 9:18 pm | |
| Gratulacje wszystkim zdanych matur! ;D - Ashe Cradlewood napisał:
- A TAK umarła moja szansa na lipiec bez poprawek. ^^
boooże. Co to jest ja się pytam. Czarna magia podszyta odrobiną starogreckiego. I będzie dobrze! Ja to wiem! - Jack Caulfield napisał:
- Ja też się pochwalę co robię! A mianowicie tłumacze sobie taki oto artykulik:
- Cytat :
- Stężenie chlorofilu mierzono poprzez fluorometry (Welschmeyer, 1994) po całonocnej ekstrakcji filtrów A/E w 90% etanolu. Całkowite stężenie fosforu mierzono poprzez nadsiarczanowe trawienie (Menzel i Corwin, 1965), a następnie molibdenowo-niebieską kolorymetryczną analizą PO4^-3 (Murphy i Riley, 1962).
Oczywiście to tylko trzy linijki z koło 10 stron tekstu. I właśnie dlatego, drogie dzieci, nie idźcie nigdy na ochronę środowiska. NIGDY. Dziękuję za uwagę 3 W końcu coś co rozumiem! Z angielskiego ten artykulik? Pamiętam też tłumaczyliśmy coś podobnego na zajęciach dodatkowych z pisania prac naukowych. Mieliśmy z koleżanką artykuł o korzystnym wpływie suplementacji selenem i magnezem na stres oksydacyjny. Czyli w skrócie - szczury łykające magnez i selen nie miały kaca ;D |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Cze 28, 2014 9:43 pm | |
| AAA, znam ten artykuł! <3 Był nawet kochany I łatwo się go tłumaczyło, nie to co to cholerstwo xD To jest akurat o rekultywacji jezior przy użyciu dreisseny polymorphy. Innymi słowami: hydrobiologia stosowana xD A tu jest tyle tak dziwnych metod wypisanych [*] większosci nie znam po dwóch latach studiów, a to w sumie jest coś biorąc pod uwagę, że facet od ochrony jezior powiedział nam, że z naszą wiedzą możemy już spokojnie robić ekspertyzy |
| | | Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sob Cze 28, 2014 10:25 pm | |
| Znasz artykuł o szczurkach!? <3 To ktoś poza mną i znajomą to czytał? ;P Okej, znów zaczęła się czarna magia ;P rekultywacja jezior, hydrobiologia stosowana... nie, podziękuję ;| Wolę sypać swoje proszki ;P
|
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|