Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sob Paź 25, 2014 9:24 am | |
| Tak, to Kermit, i jest caaaaaały mój... |
|
| |
Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sob Paź 25, 2014 9:39 am | |
| hm, tamten generał wydaje się całkiem pociągający... |
|
| |
Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sob Paź 25, 2014 11:33 am | |
| pobawmy się w grę 'gdzie schowałam moją pończoszkę?' |
|
| |
Wiek : 30 lat Zawód : ścigany Przy sobie : szkicownik, paczka papierosów Obrażenia : rana na plecach
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sob Paź 25, 2014 12:45 pm | |
| Jesteśmy podobni, prawda? |
|
| |
Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sob Paź 25, 2014 1:12 pm | |
| dobrze, że jesteś taki seksowny, panie policjancie, inaczej nie podniósłbym rąk do góry |
|
| |
Wiek : 25 lat Zawód : Pani doktor w Kwartale, która wszystkich nienawidzi Przy sobie : Kapsułka cyjanku, broń palna, dokumenty, portfel, telefon oraz inne osobiste rzeczy. Znaki szczególne : Ona cała jest szczególna. Obrażenia : Rysa na psychice głęboka jak jezioro w Dwójce
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sob Paź 25, 2014 2:18 pm | |
| Szybciej rób to zdjęcie, długo nie wytrzymam z tak wciągniętym brzuchem |
|
| |
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sob Paź 25, 2014 3:11 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sob Paź 25, 2014 3:12 pm | |
| nie mów do mnie, czekam na pociąg |
|
| |
Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sob Paź 25, 2014 3:45 pm | |
| byłam bardzo, bardzo, bardzo niegrzeczną dziewczynką. Co z tym zrobisz? |
|
| |
Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sob Paź 25, 2014 3:46 pm | |
| Mówię Ci stary, gdyby nie ta żaba już dawno byłbym trupem! |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sob Paź 25, 2014 4:19 pm | |
| hmm, faktycznie jest długi... |
|
| |
Wiek : 35 lat Zawód : chirurg plastyczny na odwyku Przy sobie : zwłoki jeża, scyzoryk wielofunkcyjny Znaki szczególne : sporo cm w spodniach, wychudzony, trzęsące się dłonie Obrażenia : cukrzyca, liczne nałogi, szaleństwo
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sob Paź 25, 2014 5:48 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 25 lat Zawód : Pani doktor w Kwartale, która wszystkich nienawidzi Przy sobie : Kapsułka cyjanku, broń palna, dokumenty, portfel, telefon oraz inne osobiste rzeczy. Znaki szczególne : Ona cała jest szczególna. Obrażenia : Rysa na psychice głęboka jak jezioro w Dwójce
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sob Paź 25, 2014 5:59 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sob Paź 25, 2014 6:31 pm | |
| dlaczego żaden facet nie chce mi patrzeć w oczy? przecież założyłam kurtkę! |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sob Paź 25, 2014 6:33 pm | |
| to szeregowy kermit, mój drogi kompan <3 |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sob Paź 25, 2014 8:46 pm | |
| Jeśli znajdziesz moją pończoszkę to oddam Ci swoją rękę... I nie tylko! |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sob Paź 25, 2014 9:11 pm | |
| Rose ma na sobie TYLKO kurtkę?! |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sob Paź 25, 2014 9:13 pm | |
| ona ma pończoszkę we włosach, ECH nie widzicie!
co sądzisz kermicie o kurteczce Rose? niezła, nie? |
|
| |
Wiek : 18 Zawód : chodzący kłopot (?) Przy sobie : nóż ceramiczny, butelka z wodą Znaki szczególne : ciąża i bijąca-z-twarzy-cholernie-świetlistym-światłem pogarda do świata, z którą to dumnie obnosi się panna Morgan Obrażenia : blizna na lewej dłoni, drobne blizny poparzeniowe na ciele i... psychiczne? Hohoho.
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sob Paź 25, 2014 9:58 pm | |
| Mam pończoszkę haftowaną... lekko używaną! |
|
| |
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Paź 28, 2014 8:33 am | |
| Nie mam żadnego innego stroju, żelazko spaliło mi dom. |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Paź 28, 2014 9:29 am | |
| nie jesteś godzien nawet mojego spojrzenia, padalcze |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Paź 28, 2014 10:18 am | |
| Może i nie jesteś panem J., ale niech będzie moja strata. |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Paź 28, 2014 3:05 pm | |
| palec wskazujący tutaj, środkowy tu, a ten na... ach! dlaczego to musi być takie trudne?! |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Paź 28, 2014 3:12 pm | |
| ... On to powiedział, nie ja |
|
| |
Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Paź 28, 2014 3:21 pm | |
| Wcale nie szkolę się na gejszę. |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? | |
| |
|
| |
| Co mówi awatar poprzednika? | |
|