|
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 20 lat Zawód : Muzyk Przy sobie : paczka zapałek, latarka z wytrzymałą baterią, scyzoryk wielofunkcyjny, kastety, apteczka, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : Brak Obrażenia : Brak
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Czw Lip 09, 2015 2:52 pm | |
| Ciekawe, czy mnie zauważy? |
| | | Wiek : 24 lata Zawód : Uciekinierka Przy sobie : pistolet, naboje, butelka alkoholu, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, telefon komórkowy, laptop, pieniądze upchane po kieszeniach, przetarty plecak, aparat, leki przeciwbólowe Znaki szczególne : nieufne spojrzenie, utyka na lewą nogę Obrażenia : złamane serce, martwica nerwów w lewej nodze (nie wszystkich, prawda?)
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Czw Lip 09, 2015 3:28 pm | |
| Nie widzisz, że śpiewam? Nie przeszkadzaj mi! |
| | | Wiek : 31 Zawód : przedstawiciel Dystryktu 7, śledczy w stopniu oficera Przy sobie : paczka papierosów, telefon komórkowy, broń + magazynek (15), Znaki szczególne : kilkudniowy zarost. Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Czw Lip 09, 2015 3:29 pm | |
| No dla mnie się nie rozbierzesz? |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Nie Lip 12, 2015 9:53 am | |
| Oho, uwaga, blondynka na dziewiątej! |
| | |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Czw Lip 16, 2015 11:51 pm | |
| Powiedz, że ładny makijaż! |
| | | Wiek : 20 Zawód : pracownica kawiarni 'Vanillove' Przy sobie : dowód tożsamości [Helen Favley], breloczek z kluczami, gotówka, okulary przeciwsłoneczne -> wszystko w przepastnej torbie Znaki szczególne : potrójna blizna (jak po szponach) w kolorze malinowym na lewym boku szyi Obrażenia : amnezja (bardzo ciekawe "obrażenie" xD)
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Pią Lip 17, 2015 12:51 am | |
| Stoję tu już czwartą godzinę i nic. Czyżby był gejem...? |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| | | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Pią Lip 24, 2015 3:44 pm | |
| A co to za smuga na czubku mojego bucika? |
| | | Wiek : 20 Zawód : pracownica kawiarni 'Vanillove' Przy sobie : dowód tożsamości [Helen Favley], breloczek z kluczami, gotówka, okulary przeciwsłoneczne -> wszystko w przepastnej torbie Znaki szczególne : potrójna blizna (jak po szponach) w kolorze malinowym na lewym boku szyi Obrażenia : amnezja (bardzo ciekawe "obrażenie" xD)
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Pią Lip 24, 2015 3:50 pm | |
| I teraz mi mówisz, że ślubu nie będzie...?! |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Pią Lip 24, 2015 4:24 pm | |
| Widzisz, tak pięknie Ci pozuję, róbżesz te zdjęcia, pyśku! |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Pią Lip 24, 2015 4:34 pm | |
| Myślisz, że z takim makijażem nadaję się do baletu...? |
| | | Wiek : dzwadzieścia jeden Zawód : tancerka... dorywczo podróżniczka po dystryktach Przy sobie : zdobiony sztylet, leki przeciwbólowe, kawałek ćpuńskiego arsneału matfjasa, pistolet, kamera, trochę dolarów, fałszywy dowód tożsamości [barbie strauss], potwornie okrojona garderoba, przytojny mąż Znaki szczególne : ruda głowa i ogormna duma Obrażenia : nos po złamaniu idelanie nastaiwony, heh
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Sie 04, 2015 2:18 am | |
| A oni nie wiedzą, co takiego im zrobiłam. |
| | | Wiek : 31 lat Zawód : wiceminister Kultury & bizneswoman Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, nóż motylkowy. Obrażenia : złamany kręgosłup moralny, początki leukopenii
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Czw Sie 06, 2015 11:52 pm | |
| *sniff, sniff* no tak, już mi włosy przesiąkły smrodem Dwunastki |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Nie Sie 09, 2015 8:19 pm | |
| |
| | | Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sro Sie 12, 2015 10:19 am | |
| Chciałbyś być na moim miejscu? Pomarzyć zawsze można. |
| | | Wiek : 23 Zawód : pani szpieg, hakerka Obrażenia : tabula rasa
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sro Sie 12, 2015 12:07 pm | |
| Tak mnie w boku strzyka, że ino mnie to nudzi |
| | | Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Czw Sie 13, 2015 9:57 am | |
| Muszę pamiętać o jednym - iść do przodu i trzymać głowę prosto. |
| | | Wiek : 22 lata Zawód : butnowniczka z wyboru, profesjonalny muromazacz i kamieniorzucacz, drobny złodziejaszek Przy sobie : dwa papierosy w kieszeni kurtki, zapalniczka, kilka plastrów, chusteczki Znaki szczególne : za każdym razem inne Obrażenia : ogólne osłabienie; stłuczona kość ogonowa po upadku z ogrodzenia, siniaki na nogach, strupy po obtarciach na rękach
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sro Sie 19, 2015 2:59 pm | |
| Chodź, kochanie, odtworzymy tę słynną scenę z Titanica! |
| | | Wiek : 42 lata. Zawód : Właściciel motelu "Dragonfly". Przy sobie : Skórzana torba. Znaki szczególne : Skośne, czarne oczy, niski wzrost, papierowo-biała cera. Utyka na nogę.
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Pon Sie 24, 2015 8:27 pm | |
| Czyżbym o czymś zapomniała? |
| | | Wiek : 34 lata Zawód : trener w Ośrodku Sportu i Rekreacji Przy sobie : paczka zapałek, paczka papierosów, medalik z małą kapsułką cyjanku w środku Znaki szczególne : kolorowe ciuchy w szarym tłumie
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sro Sie 26, 2015 2:57 pm | |
| Nie starczyło mi kredki na obrysowanie drugiego oka i muszę je zasłaniać. |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sro Sie 26, 2015 3:03 pm | |
| Tak przyznaję się, zabiłem tego oficera... |
| | | Wiek : 22 lata Zawód : Brak Przy sobie : Skórzany, wytarty plecak Znaki szczególne : Kolczyk w wardze, długa blizna na nadgarstku (pamiątka po jednej z walk) Obrażenia : Brak
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sro Sie 26, 2015 9:55 pm | |
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sob Wrz 05, 2015 1:59 pm | |
| Masz sprawę do mnie? to wal, śmiało. |
| | | Wiek : 22 lata Zawód : butnowniczka z wyboru, profesjonalny muromazacz i kamieniorzucacz, drobny złodziejaszek Przy sobie : dwa papierosy w kieszeni kurtki, zapalniczka, kilka plastrów, chusteczki Znaki szczególne : za każdym razem inne Obrażenia : ogólne osłabienie; stłuczona kość ogonowa po upadku z ogrodzenia, siniaki na nogach, strupy po obtarciach na rękach
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Pią Wrz 11, 2015 4:11 pm | |
| But first, let me take a selfie! |
| | |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? | |
| |
| | | | Co mówi awatar poprzednika? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |