Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 19 Zawód : Pan dla panów. Przy sobie : Opankowanie prezerwatyw | Latarka z wytrzymałą baterią | Paczka Papierosów | Zdobiony Sztylet Obrażenia : Blizna rozciągająca się na całe prawe ramię po pazurach zmiecha.
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Sty 06, 2015 5:30 pm | |
| Taaak kotku, wyspałam się. |
|
| |
Wiek : 20 lat Zawód : asystentka Mendeza; KRESowiczka Przy sobie : laptop, pendrive, telefon komórkowy, inhalator, przepustka do siedziby rządu Znaki szczególne : orli nos; znoszona, dużo za duża szara bluza z kapturem
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Sty 06, 2015 5:35 pm | |
| och, jestem taki seksi, nieprawdaż? |
|
| |
Wiek : 30 lat Zawód : Strażnik Pokoju || pani oficer Przy sobie : broń palna, magazynek z piętnastoma nabojami, w pełni skompletowany mundur żołnierza, telefon, paczka papierosów, zapalniczka, nóż ceramiczny, krótkofalówka, antybiotyk (3 tabletki) Znaki szczególne : blizny na dłoniach, szaleństwo w oczach, dziura zamiast serca Obrażenia : ogólne osłabienie (boli mnie głowa i nie mogę spać ♫)
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Sty 06, 2015 5:53 pm | |
| a teraz spójrz mi w oczy i powtarzaj: nie będę gapił się na cycki innych kobiet! |
|
| |
Wiek : 20 lat Zawód : Barmanka w Violatorze Przy sobie : Dowód tożsamości, heroina, 7 zatrutych strzałek, latarka, scyzoryk wielofunkcyjny Znaki szczególne : Tatuaż na udzie przedstawiający dużą, czerwoną różę Obrażenia : Rana cięta na lewym przedramieniu
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Sty 06, 2015 5:55 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 20 lat Zawód : asystentka Mendeza; KRESowiczka Przy sobie : laptop, pendrive, telefon komórkowy, inhalator, przepustka do siedziby rządu Znaki szczególne : orli nos; znoszona, dużo za duża szara bluza z kapturem
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Sty 06, 2015 6:04 pm | |
| hej, chcesz pobawić się w chowanego wśród tych skał? |
|
| |
Wiek : 34 lata Zawód : trener w Ośrodku Sportu i Rekreacji Przy sobie : paczka zapałek, paczka papierosów, medalik z małą kapsułką cyjanku w środku Znaki szczególne : kolorowe ciuchy w szarym tłumie
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Nie Sty 11, 2015 4:28 pm | |
| Jesteś pewien, że wiesz, jak trzymać ten aparat? |
|
| |
Wiek : 20 lat Zawód : Barmanka w Violatorze Przy sobie : Dowód tożsamości, heroina, 7 zatrutych strzałek, latarka, scyzoryk wielofunkcyjny Znaki szczególne : Tatuaż na udzie przedstawiający dużą, czerwoną różę Obrażenia : Rana cięta na lewym przedramieniu
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Nie Sty 11, 2015 4:39 pm | |
| Nienawidzę tych głupich ludzi... |
|
| |
Wiek : 19 Zawód : Pan dla panów. Przy sobie : Opankowanie prezerwatyw | Latarka z wytrzymałą baterią | Paczka Papierosów | Zdobiony Sztylet Obrażenia : Blizna rozciągająca się na całe prawe ramię po pazurach zmiecha.
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Nie Sty 11, 2015 8:14 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 26 Przy sobie : zdobiony sztylet, 3 zatrute strzałki Znaki szczególne : blizny na ramieniu, rozległa szrama na lewym boku w kształcie dwójki
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Nie Sty 11, 2015 8:19 pm | |
| Że co powiedziałaś o moim penisie...? |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Nie Sty 11, 2015 8:30 pm | |
| W końcu zwolniony kibel.. Dziękuję Ci, Boże. |
|
| |
Wiek : 18 Zawód : drobny złodziejaszek Przy sobie : aparat fotograficzny, zapalniczka, tygodniowy zapas kawy, scyzoryk wielofunkcyjny, latarka z wytrzymałą baterią, wytrych Znaki szczególne : nieodparty urok Obrażenia : niezagojona rana postrzałowa prawego barku, obtarte wnętrze prawej dłoni
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Nie Sty 11, 2015 10:43 pm | |
| już jesteś? a ja taki caaaały mokry |
|
| |
Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Nie Sty 11, 2015 11:04 pm | |
| A więc chce mi Pani opowiedzieć o Jezusie? |
|
| |
Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Nie Sty 18, 2015 11:48 am | |
| tak, jestem naburmuszona, więc nie będę z tobą rozmawiała, phi |
|
| |
Wiek : 18 Zawód : Bezrobotna Przy sobie : ♦ W worku - para kastetów, pistolet, paczka prezerwatyw (3 sztuki), magazynek z 15 nabojami, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, latarka z wytrzymałą baterią, śpiwór; ♦ W fałdach śpiwora - mapa podziemnych korytarzy (X2, X7, X8), mapa Kapitolu oraz dowód tożsamości, prawo jazdy i zezwolenie na posiadanie broni na nazwisko Daniel Levitt; ♦ W kieszeniach - scyzoryk wielofunkcyjny (prawe udo); ♦ Zawszeona na pasie - apteczka militarna (brudno-szarozielona). Znaki szczególne : Niski wzrost (155cm); wada wzroku (po oczach nie widać! braki ndrabia głównie węch); wychudzone ciało Obrażenia : Nieco starta skóra na łokciach i kolanach; Rana postrzałowa na lewym udzie (poszarpana pociskiem skóra właściwa i uszkodzony mięsień), duże kolorowe sińce na prawym przedramieniu, na brzuchu, w okolicy (pękniętego) żebra z prawej strony. Masa mniejszych siniaków.
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Nie Sty 18, 2015 3:11 pm | |
| Już wychodzisz? Jeszcze nie skończyyłaam. |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Nie Sty 18, 2015 6:15 pm | |
| Nie będę rozmawiać z kimś o tak niskim poziomie intelektualnym. |
|
| |
Wiek : 20 Zawód : pracownica kawiarni 'Vanillove' Przy sobie : dowód tożsamości [Helen Favley], breloczek z kluczami, gotówka, okulary przeciwsłoneczne -> wszystko w przepastnej torbie Znaki szczególne : potrójna blizna (jak po szponach) w kolorze malinowym na lewym boku szyi Obrażenia : amnezja (bardzo ciekawe "obrażenie" xD)
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Wto Sty 20, 2015 11:07 pm | |
| Rączki do góry, panie Strażniku...? |
|
| |
Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sro Sty 21, 2015 12:27 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 18 Zawód : chodzący kłopot (?) Przy sobie : nóż ceramiczny, butelka z wodą Znaki szczególne : ciąża i bijąca-z-twarzy-cholernie-świetlistym-światłem pogarda do świata, z którą to dumnie obnosi się panna Morgan Obrażenia : blizna na lewej dłoni, drobne blizny poparzeniowe na ciele i... psychiczne? Hohoho.
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Nie Sty 25, 2015 9:38 pm | |
| Rusz się, bo zaraz zasnę. |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Pon Sty 26, 2015 9:10 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 18 Zawód : Bezrobotna Przy sobie : ♦ W worku - para kastetów, pistolet, paczka prezerwatyw (3 sztuki), magazynek z 15 nabojami, kapsułka z wyciągiem z łykołaków, latarka z wytrzymałą baterią, śpiwór; ♦ W fałdach śpiwora - mapa podziemnych korytarzy (X2, X7, X8), mapa Kapitolu oraz dowód tożsamości, prawo jazdy i zezwolenie na posiadanie broni na nazwisko Daniel Levitt; ♦ W kieszeniach - scyzoryk wielofunkcyjny (prawe udo); ♦ Zawszeona na pasie - apteczka militarna (brudno-szarozielona). Znaki szczególne : Niski wzrost (155cm); wada wzroku (po oczach nie widać! braki ndrabia głównie węch); wychudzone ciało Obrażenia : Nieco starta skóra na łokciach i kolanach; Rana postrzałowa na lewym udzie (poszarpana pociskiem skóra właściwa i uszkodzony mięsień), duże kolorowe sińce na prawym przedramieniu, na brzuchu, w okolicy (pękniętego) żebra z prawej strony. Masa mniejszych siniaków.
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Pon Sty 26, 2015 9:24 pm | |
| To będzie dobre selfie. Czekaj, czekaj Risley, aż poprawię włoosyy. |
|
| |
Wiek : 18 Zawód : chodzący kłopot (?) Przy sobie : nóż ceramiczny, butelka z wodą Znaki szczególne : ciąża i bijąca-z-twarzy-cholernie-świetlistym-światłem pogarda do świata, z którą to dumnie obnosi się panna Morgan Obrażenia : blizna na lewej dłoni, drobne blizny poparzeniowe na ciele i... psychiczne? Hohoho.
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sro Sty 28, 2015 1:06 am | |
| Wyłączysz wreszcie ten wiatr? |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Sro Sty 28, 2015 1:07 pm | |
| |
|
| |
Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Nie Lut 01, 2015 1:26 am | |
| Będę tak patrzeć, dopóki nie wyssę ci duszy. |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Nie Lut 01, 2015 3:54 pm | |
| boli mnie głowa i nie mogę spać |
|
| |
Wiek : 34 lata Zawód : trener w Ośrodku Sportu i Rekreacji Przy sobie : paczka zapałek, paczka papierosów, medalik z małą kapsułką cyjanku w środku Znaki szczególne : kolorowe ciuchy w szarym tłumie
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? Pon Lut 09, 2015 1:32 pm | |
| Jestem nad morzem, ale gdzie ci przystojniacy z Czwórki? |
|
| |
| Temat: Re: Co mówi awatar poprzednika? | |
| |
|
| |
| Co mówi awatar poprzednika? | |
|