Wiek : 30 lat Zawód : ścigany Przy sobie : szkicownik, paczka papierosów Obrażenia : rana na plecach
| Temat: Ginsberg w przebraniu Sob Sie 09, 2014 3:27 pm | |
| Zapraszam trubuciątka, przyjaciół z Kolczatki i wrogów z Rządu, OGARNIEMY |
|
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: Ginsberg w przebraniu Sob Sie 09, 2014 4:00 pm | |
| Wrogów z rządu, mówisz. To ja coś chcę, ale chwilowo nie mam pomysłu :D |
|
Wiek : 24 Zawód : dziennikarka, zastępczyni redaktora naczelnego CV Przy sobie : klucze, dokumenty, telefon, zapalniczka, scyzoryk, portfel Znaki szczególne : ruda i piegowata, nie sposób nie zauważyć. Obrażenia : skłonność do infekcji
| Temat: Re: Ginsberg w przebraniu Sob Sie 09, 2014 4:03 pm | |
| Witam przyjaciela z Kolczatki To co, może poznali się w Kwaterze i od słowa do słowa doszli do wniosku, że mają wspólny cel? Choć właściwie Rory chodzi wyłącznie o Maisie, która zabiła jej matkę, to Gerard naraził się jej bliskim i generalnie też jest do sprzątnięcia. Ewcia, i tak Cię kocham. Kapryśny Henry i wybuchowa Rory, może być ciekawie w przypadku jakichkolwiek sprzeczek, chociaż na razie postawiłabym na jakieś luźne kumpelstwo, o. No i Cordelię bym Ci podrzuciła, bo ona na pewno zainteresuje się, co Winston ma do zaoferowania i czy jest godny by ubrać jej trybutów Dodatkowo jest asystentką redaktor naczelnej magazynu modowego (tak naprawdę to propaganda anty-Coin, pierwszy numer niebawem) więc jakby co to pociągnie za sznureczki i Henry może zaprezentować swoje dzieła w jakiejś sesji, czy coś. |
|
Wiek : 30 lat Zawód : ścigany Przy sobie : szkicownik, paczka papierosów Obrażenia : rana na plecach
| Temat: Re: Ginsberg w przebraniu Sob Sie 09, 2014 5:20 pm | |
| Cat widziałabym w roli laski, którą postara się uwieść ze względu na jej powiązania z Gerardem, co do Vivian zastanowię się i dam znać! :> hahahaha Rory i Henry naprawdę mają wspólnego wroga, więc jak najbardziej jestem za kumplami i byłabym wdzięczna jakby pewnego dnia mu się zwierzyła z tego, co zrobiła jego ukochana siostrunia mogą razem kombinować nad zemstą absolutną co do Cords to ja myślę, że będzie jego pierwszą klientką! |
|
| Temat: Re: Ginsberg w przebraniu | |
| |
|