|
| pan raz zobaczony w technikolorze | |
| Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 38 lat Zawód : prezenter i gwiazdka telewizji Przy sobie : telefon, papierosy, zapalniczka Znaki szczególne : wiecznie rozszerzone źrenice, kultowe okulary na nosie, papieros w ustach
| Temat: pan raz zobaczony w technikolorze Pią Sie 08, 2014 7:36 pm | |
| misie-pysie, zapraszam serdecznie! im większa drama, tym, lepiej! za pomysły rozdaję cukierki z morfaliną, ale możemy pomyśleć też razem!
a jeśli ktoś potrzebuje ściągi:
- początkowo Elijah dorabiał sobie w przeróżnych-różnych miejscach, od hotelu, przez perfumerie aż po kelnerstwo, - jest bardzo-bardzo-bardzo znany. taki Olivier Janiak skrzyżowany z Natalią Siwiec z fankami Ewy Chodakowskiej (polskie realia na propsie), więc wszelkie fanki/fani, znajomi z pracy, gwiazdki Igrzysk - na pewno się spotkaliśmy!, - od roku przebywa w KOLCu, nie nakreślałam dokładnie tego okresu życia, można więc wiele wykombinować <3 - Elijah będzie zajmował się medialną stroną Igrzysk i zastępował (drugi raz w życiu, hell yeah!) Flickermana. drodzy trybuci, będziecie prawdopodobnie skazani na jakiś kontakt z tym panem!
Jaimie - wystawny bankiet zaowocował namiętnym wieczorem i nocą, powtarzającą się systematycznie przez dość długi czas - na tyle długi, by Elijah zaczął zaborczo wymagać wręcz związkowych zachowań. do tego doszły polityczne zawirowania i panowie rozstali się z hukiem i trzaskami, dosłownie.
Scarlett - od ponad sześciu lat są małżeństwem (od kilkunastu miesięcy papierowym), dość burzliwym (tłuczone szkło, próby zabójstwa, dozgonna miłość elijaha, zdrady i dramaty - moda na panem jest przy tym związku scenariuszem ojca mateusza!); przed rokiem żońcia wepchnęła Eliego do KOLCa, ale z pewnością znowu się spotkają.
Catrice - jedna z wielu młodych fanek, którą obdarzył łaską podpisania plakaciku za młodu...i późniejszej rozmowy na bankiecie w wieku już odpowiedniejszym. kto wie, może tak znajomość przyda się w odzyskiwaniu pozycji i stawianiu pierwszych kroków w Nowym Kapitolu.
Cassian - młoda gwiazdka muzyki, stały gość w programach Elijaha, młodość i dojrzałość z połączonymi siłami, mnóstwo wspólnych zdjęć na panemowskim pudelku, medialna sztama i windowanie oglądalności/sprzedawalności płyt ku uciesze fanek.
Ostatnio zmieniony przez Elijah Bergstein dnia Sro Sie 13, 2014 2:16 pm, w całości zmieniany 4 razy |
| | | Wiek : 34 lata Zawód : trener w Ośrodku Sportu i Rekreacji Przy sobie : paczka zapałek, paczka papierosów, medalik z małą kapsułką cyjanku w środku Znaki szczególne : kolorowe ciuchy w szarym tłumie
| Temat: Re: pan raz zobaczony w technikolorze Pią Sie 08, 2014 8:08 pm | |
| Ojej, czyżby przyszło mi rozdziewiczyć te relacje? |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: pan raz zobaczony w technikolorze Pią Sie 08, 2014 8:34 pm | |
| Jezu, ja coś chcę. Koniecznie! Nie wiem, jak z Viv, ale na pewno możemy wykombinować coś dla Catrice i Victora. Cat możemy uznać za fankę - kto wie, może nawet spotkali się na jakimś przyjęciu albo w barze jeszcze przed rebelią? :D A Victor... no cóż, zwycięca, może Elijah kiedyś z nim o czymś rozmawiał? I w ogóle, Quinto, mamusiu |
| | | Wiek : 38 Zawód : wzgardzony rządowiec, wykładowca ekonomii na uniwersytecie Przy sobie : gaz pieprzowy, laptop, telefon komórkowy, prawo jazdy Znaki szczególne : brak pigmentu w skórze Obrażenia : urażona duma
| Temat: Re: pan raz zobaczony w technikolorze Pią Sie 08, 2014 8:53 pm | |
| |
| | | Wiek : 38 lat Zawód : prezenter i gwiazdka telewizji Przy sobie : telefon, papierosy, zapalniczka Znaki szczególne : wiecznie rozszerzone źrenice, kultowe okulary na nosie, papieros w ustach
| Temat: Re: pan raz zobaczony w technikolorze Pią Sie 08, 2014 8:55 pm | |
| Jamie czy to jakaś INSYNUACJA? Catrice chcę jako fankę! mogę, tak megalomańsko? ;> Elijah jest tak od 10 lat mocno na topie, więc Cat mogła go nawet pamiętać jako mała dziewczynka! i najpierw jako hard małolata bardzo mogła być ekstra fangirlem, potem jej mogło przejść, ale mogą się spotkać twarzą w twarz przy okazji jakiegoś bankieciku przed dwoma laty - jednego z ostatnich za Snowa [*]- i wesoło pogadać o tym, że oglądała namiętnie jego kanały. i że nie jest aż tak przystojny na żywo ;> czy coś takiego! i w sumie mógłby kontakt się zacieśnić...ale Rebelia, Elijah w Kwartale i od roku pewnie się nie widzieli :D ale mogą odnowić znajomość podczas przygotowań do Igrzysk! wywiady z trenerami i tak dalej Victor Zwycięzca <3 na pewno mieli razem jakiś wywiadzik sam-na-sam! tylko nie wiem, czy ogarniamy powrót znajomości teraz czy jaaak? <3 Scarlett żono moja, serce moje, nie ma takich, jak nas dwoje! <3 przez ten rok się nie kontaktowaliśmy raczej, prawda? ;> i tylko Elijah czytał o pani-doradczyni. ale domagam się jakiegoś ponownego spotkanka, chociaż nie mogę przewidzieć czy będzie ono słodkie czy wręcz TRUJĄCO SŁODKIE! <3 |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: pan raz zobaczony w technikolorze Pią Sie 08, 2014 9:00 pm | |
| O tak, Catrice jako fanka, pamiętająca go od dziecka (w Kapitolu była pierwszy raz jako niespełna dwunastolatka, ale pewnie w Dwójce czasami Elijah pokazywano xD) i będąca ogromną fanką - jestem bardzo na tak. Podziwia go, szanuje i lubi jego poczucie humoru, no i lubi jego okulary (kto nie kochał Zaca w Asylum? ) xD co tylko zechcesz, chętnie się spotkają xD A Victor... Tak, rozegrajmy powrót znajomości, to będzie kochane. Kto wie, może nawet Vic wystąpił kiedyś w jego programie? :> Ale ej, toleruj żesz osoby poniżej 25, bo Cat ma 19
Ostatnio zmieniony przez Vivian Darkbloom dnia Pią Sie 08, 2014 9:07 pm, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: pan raz zobaczony w technikolorze Pią Sie 08, 2014 9:06 pm | |
| A może po prostu propozycja? ;>
I mam nadzieję, że Cordelia będzie wyjątkiem w nietolerowaniu wszystkich poniżej 25 roku życia, cóż to by była za strata nie mieć na swoim koncie wywiadu z Różyczką Kapitolu? ;>
|
| | | Wiek : 38 lat Zawód : prezenter i gwiazdka telewizji Przy sobie : telefon, papierosy, zapalniczka Znaki szczególne : wiecznie rozszerzone źrenice, kultowe okulary na nosie, papieros w ustach
| Temat: Re: pan raz zobaczony w technikolorze Pią Sie 08, 2014 9:18 pm | |
| SAME MŁODZIAKI! ale swoje FANKI Elijah toleruje ;> i oficjalnie kocha dzieci, wysyła im pieniążki i całuje je w czółka w telewizji! gorzej bez kamer, ale ju noł także Cat zapamięta jako swoją fankę i chętnie nadrobimy teraz relację! z Victorem też może coś wyjdzie w pisaninie! <3 propozycja? JAKA? a KRÓLEWNĘ SNOW oczywiście, że toleruje. aczkolwiek zrobiłabym to taaak, że tylko przed kamerami ;> . wywiad o Dziadziu dla złagodzenia wizerunku MUSIAŁ BYĆ <3 już widzę jak dwunastoletnia Cords wchodzi do studia a z góry sypią się płatki róż i w ogóle w tle zdjęcia kochającego dziadka z wnuczką #propaganda #jedzjabka #jedzSnow i w ogóle uznałby, że Cords w przyszłości może dobrze medialnie zaowocować i miałby na nią oko! |
| | | Wiek : 18 Zawód : chodzący kłopot (?) Przy sobie : nóż ceramiczny, butelka z wodą Znaki szczególne : ciąża i bijąca-z-twarzy-cholernie-świetlistym-światłem pogarda do świata, z którą to dumnie obnosi się panna Morgan Obrażenia : blizna na lewej dłoni, drobne blizny poparzeniowe na ciele i... psychiczne? Hohoho.
| Temat: Re: pan raz zobaczony w technikolorze Pią Sie 08, 2014 9:42 pm | |
| No to i ja wbijam, bo mnie postać urzekła i grzechem by było nie mieć relacji z kimś takim. Chociaż multum odpisów zjada mi resztki mózgu i przychodzi mi do głowy tylko to, że z Jo pewnie Elijah miał przynajmniej z jeden wywiad, który mógł pójść źle lub dosyć dobrze. ^.^ Z Tabby nic nie widzę, bo fanka z niej raczej marna by była i ma dopiero dwudziestkę na karku, a poznać się raczej nie mieli gdzie. Choć szkoda. Za to liczę na kolejny wyjątkowy wyjątek z Di, chociaż nie mam zbytnio głowy do kombinowania, a Elijah mi nie wygląda na klienta wróżki, którego mogłaby przy seansie naćpać, a to jej konik. |
| Temat: Re: pan raz zobaczony w technikolorze Sob Sie 09, 2014 9:48 am | |
| z pań powyżej to zgadzam się, że najlepiej byłoby coś wykroić z Johanną : ) ona taka charakterna i widzę jakiś wywiadzik po jej zwycięstwie, kiedy rozbierała się u niego w programie. bo to takie w stylu dobrej, starej, zawadiackiej Jo!
BTW UWAGA BĘDĘ UZUPEŁNIAĆ TE RELACJE NA BIEŻĄCO, WZÓR POJAWI SIĘ POTEM, ALE WAS WPISZĘ. muszę to napisać oficjalnie i publicznie, bo potem sama się będę wymigiwać a muszę chociaż jedne relacje mieć ogarnięte ;d |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: pan raz zobaczony w technikolorze Sro Sie 13, 2014 5:08 pm | |
| - Elijah Bergstein napisał:
a KRÓLEWNĘ SNOW oczywiście, że toleruje. aczkolwiek zrobiłabym to taaak, że tylko przed kamerami ;> . wywiad o Dziadziu dla złagodzenia wizerunku MUSIAŁ BYĆ <3 już widzę jak dwunastoletnia Cords wchodzi do studia a z góry sypią się płatki róż i w ogóle w tle zdjęcia kochającego dziadka z wnuczką #propaganda #jedzjabka #jedzSnow i w ogóle uznałby, że Cords w przyszłości może dobrze medialnie zaowocować i miałby na nią oko! #eatSnow brzmi jak wstęp do lesbijskiej dramy ALE oczywiście, że jestem na tak, mała Cordelka mogła z niecierpliwością wyczekiwać na jego programy, a jak podrosła to poprosiła Dziadzia o załatwienie jej wywiadu bo przecież miała tyle do opowiedzenia. Snoły to nie Kardaszjany, więc to było takie ekskluziw trochę. I musimy koniecznie ogarnąć ten wywiad teraz, bo już nawet wiem jaki komplement sprawić na wizji Elajży |
| | | Wiek : 21 lat Zawód : trenuje rekrutów na żołnierzy Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, para kastetów Znaki szczególne : tatuaż (kluczyk) na karku, złoty medalion na szyi, wojskowy chód Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: pan raz zobaczony w technikolorze Sob Lis 22, 2014 1:30 pm | |
| Martynka, CZEMU MU JESZCZE NIC NIE MAMY, wybacz moje lenistwo, zaraz idę jeszcze do Farrie. ;__; No to ten- możemy znać się z KOLCa, w końcu Elijah przez rok tam mieszkał, Sonea też się tam kręciła. Albo coś z Igrzyskami, oboje poniekąd pracowli przy ich organizacji! Albo ze studia, mogli się pokochać albo pokłócić przed wejściem na antenę, po czym Sonea czmychnęła pięć minut przed rozpoczęciem emisji. Wezmę wszystko. |
| | |
| Temat: Re: pan raz zobaczony w technikolorze | |
| |
| | | | pan raz zobaczony w technikolorze | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|