Wiek : 38 lat Zawód : prezenter i gwiazdka telewizji Przy sobie : telefon, papierosy, zapalniczka Znaki szczególne : wiecznie rozszerzone źrenice, kultowe okulary na nosie, papieros w ustach
Temat: Elijah Pią Sie 08, 2014 7:26 pm
kiedyś numer ściśle zastrzeżony, teraz już Elijah nie dba już aż tak o prywatność
Nymira Black
Temat: Re: Elijah Czw Sie 14, 2014 6:10 pm
wiadomość od: Nymira Black
wiadomości w załączniku miłego czytania
CZWÓRKA WSPANIAŁYCH:
Hope Flickerman
Pamiętacie ją? Młodą blondyneczkę o iście anielskich niebieskich oczętach? Z wyglądu krucha i urocza. Co stało się z nią po zakończeniu Igrzysk? Mówi się o tym, że może pochwalić się niebagatelnym doświadczeniem, a mianowicie ucieczką z izolatki w szpitalu im. Sacromanthy Beaudelaire, sprawujący w tamtym czasie dyżur pielęgniarz pewnie nieprzyjemnie wspomina spotkanie w twarzą w twarz z tą małą diablicą, kiedy to potaktowany został krzesłem i kubkiem. Chodź polotki, że w uciecze ktoś jej pomógł, od tamego czasu trudno ja zauważyć. Raczej unika pojawiania się w miejscach publicznych choć świadokowie mówią, że zjawia się z Agencji detektywisycznej Bookera
Booker Rodwell
Jak już do niego doszliśmy, przejdźmy i do niego. Pani Kathrine, recepcjonistka w szpitalu im. Sacromanthy Beaudelaire twierdzi, że to właśnie Rodwell był tym, który pomógł Hope w ucieczce. Należy jednak przyznać, że jego poigrzyskowe poczynania są dość rozczarowujące. Poza kilkoma mało znaczącymi spotkaniami na mieście i agencją detektywistyczną Rodwel może pochwali się tylko romansem z Evelyn Noel.
Katy le Burn
Jej pobyt w szpitalu trwał zdecydowanie dłużej i był mniej obfitwy w zapierające dech w piersiach wydarzenia. Zaskakującym było jednak spotkanie samej pani prezydent z tą konkretną zwyciężczynią. Chyba kazdy z nas domyśla się, że te dwie damy nie spotkały się po to, by poplotkować i pomalować sobie paznokcie. Jednak poza niezbyt udaną próbą poderwania barmana i rozmową przed ośrodkiem szkoleniowym z nowym trenerem życie tej trybutki nie należało do grona ciekawych, choć opiniania obłąkanej nadal do niej mocno przylega.
Cordelia Snow
Szepcze się o ataku strażników na Cordelię. Sama zainteresowana upiera się, że zabili się oni nawzajem. Czy należy wierzyć w te opcje? Dowdu na to iż jej wersja nie jest prawdziwa nie ma, sama sytuacja zaś cuchnie na kilometr. Na siłowni zauważono też panienkę Snow w towarzystwie jednego z trenerów. Sprzątaczki zgodnie potwierdzają, że młoda śnieżka postanowiła wziąć lekcję samoobrony. Należałoby też wspomnieć, że nie tylko panna Hope odwiedza agencję Bookera. Czyżby ta trójka aż tak się zaprzyjaźniła? Mówi się też o wręcz bohaterskiej obronie panny Daisy w dzień zabrania jej do Ośrodka Szkoleniowego.
Nymira Black
Temat: Re: Elijah Czw Sie 14, 2014 7:15 pm
Jak powiedziałam tak zrobiłam. Dostałam jedno i drugie. Jakieś dalsze instrukcje?
Nymira Black
Temat: Re: Elijah Nie Sie 17, 2014 4:55 pm
Nie ma problemu. Spodziewaj się go Bossie za kilka godzin.
Henry Winston
Wiek : 30 lat Zawód : ścigany Przy sobie : szkicownik, paczka papierosów Obrażenia : rana na plecach
Temat: Re: Elijah Wto Sie 19, 2014 8:22 pm
Masz 1 nową wiadomość od: Henry.
jak garnitury? mam nadzieję, że wkrótce dowiem się w telewizji, czy perfekcyjnie leżą. robiłeś coś ważnego wczoraj?
Henry Winston
Wiek : 30 lat Zawód : ścigany Przy sobie : szkicownik, paczka papierosów Obrażenia : rana na plecach
Temat: Re: Elijah Wto Sie 19, 2014 8:31 pm
byłem u Ciebie wczoraj, całą noc mierzyliśmy te garnitury, wyjaśnię Ci to na piwie, ostatnie krzyki mody sprawiają mi problemy.
Henry Winston
Temat: Re: Elijah Wto Sie 19, 2014 8:43 pm
mam wino, które pamięta czasy przyjęć w ogrodzie Snowa, ale chyba jesteś zbyt mainstreamowy, by Cię nim ugościć. te pomrukiwania skończyły się dość niemrawo, przygotowałeś odpowiednie pytania?
Henry Winston
Temat: Re: Elijah Wto Sie 19, 2014 10:39 pm
mówiłem Ci z pięćset razy, że kiepskie ze mnie Rebeliant, zapewne będziesz lepszym, ale nie do twarzy Ci w szarościach. marny z Ciebie dziennikarz, skoro nie wiesz. chyba że Alma płaci Ci lepiej. na razie potrzebuję tylko alibi, możesz powiedzieć, że mnie pieprzyłeś.
Mathias le Brun
Wiek : 26 lat Zawód : #Mathias Przy sobie : kapsułka cyjanku wszyta w kołnierz, rewolwer, miljon ton heroiny i jakieś podróżne ciuszki Znaki szczególne : #Mathias Obrażenia : #Mathias
Temat: Re: Elijah Pon Paź 20, 2014 9:45 pm
Od: mlebrun@pocztapanem.com Do: ebergstein@pocztapanem.com Temat: Curriculum Vitae (Mathias le Brun) Załączone pliki (1)
Curriculum Vitae
Mathias le Brun tel. xxx xxx xxx mlebrun@pocztapanem.com
DANE PERSONALNE: Adres zamieszkania: Apartament Zwycięzców (na bogato), Dzielnica Rebeliantów, Panem Data i miejsce urodzenia: 22.07.2258rok, Kapitol WYKSZTAŁCENIE: Szkoła życia (ale umie czytać i pisać!) DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE: -przedsiębiorca handlowy w Violatorze, -woźny w Ośrodku Szkoleniowym, dorywczo trener, (ale pospiesznie zwolniony) -praktyki w organizowaniu zamachów, UMIEJĘTNOŚCI: -monitorowanie i analiza ekonomiczna firmy (lokalu) -prowadzenie „szkoleń wewnętrznych” dla pracowników -zarządzanie zasobami ludzkimi -umiejętność budowania i podtrzymywania kontaktów z klientami indywidualnymi -znajomość technik sprzedaży i negocjacji handlowych SZKOLENIA: -szybki kurs amputowania śledziony, bo musiał uciekać przed niebezpieczeństwem (a i tak mu się nie udało) []DODATKOWE INFORMACJE: [/u] Karta rowerowa: brak Prawo jazdy: brak Orientacja seksualna: CAŁKOWICIE HETERO!! ZAINTERESOWANIA: -sztuki i techniki negocjacji -polityka zagraniczna -bieganie -testowanie pracowników firmy