|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: O wszystkim i o niczym Sob Lis 09, 2013 8:50 am | |
| First topic message reminder :
Heart of Courage. |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 26 lat Zawód : Uciekinier Przy sobie : mapa podziemnych tuneli, broń palna, zapalniczka, telefon komórkowy, dwa magazynki z piętnastoma nabojami.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 01, 2014 8:01 am | |
| Czekam na moment, kiedy wybuchnę śmiechem przy czytaniu postów, gdy spojrzę na avatar Hugh |
| | | Wiek : 34 Zawód : Poszukiwany Przy sobie : scyzoryk wielofunkcyjny, leki przeciwbólowe, niezarejestrowana broń palna, zapalniczka,zdobiony sztylet, fałszywy dowód tożsamości, telefon komórkowy Obrażenia : anemia
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 01, 2014 8:03 am | |
| Hahaha ale nawet do niego pasuje! :D Ja nie mam się z czego śmiać, bo Vic nie zmieniono xD |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : Uciekinier Przy sobie : mapa podziemnych tuneli, broń palna, zapalniczka, telefon komórkowy, dwa magazynki z piętnastoma nabojami.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 01, 2014 8:04 am | |
| Wyobraziłam sobie sytuację ich pierwszego spotkania z Vic, tylko że Hugh miał twarz tego pana z ava. Damn xD |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 01, 2014 9:13 am | |
| hhahaha avatary ALE AV BLEJZA |
| | | Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 01, 2014 10:06 am | |
| Te nowe avatary są megha. ;D Do kiedy memy je mieć? xD |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 01, 2014 10:12 am | |
| Haha, w moim TOP3 są Chaz, Daniel i MG Poza tym - wcale nie jestem pedofilem... za bardzo.
Ostatnio zmieniony przez Cordelia Snow dnia Wto Kwi 01, 2014 10:14 am, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Wiek : 16 lat Zawód : Poszukiwana uciekinierka... o ile to jest zawód Przy sobie : zeszyt, długopis, telefon, paczka papierosów, nóż ceramiczny, apteczka, latarka z wytrzymałą baterią, zapalniczka Znaki szczególne : Problemy z pamięcią Obrażenia : siniaki po biciu w więzieniu
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 01, 2014 10:14 am | |
| A właśnie - dlaczemu niektóre osoby nie mają zmienionego avka?... |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : córeczka tatusia Znaki szczególne : po-ciążowa sylwetka, szaleństwo w oczach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 01, 2014 10:18 am | |
| hhqhahaha jednak najlepszy MAFJAS I NICOLE Evangelina, masz wszystko w ogłoszeniu!
Ostatnio zmieniony przez Maisie Ginsberg dnia Wto Kwi 01, 2014 10:19 am, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Zawód : Troublemaker Znaki szczególne : avatar © laura makabresku
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 01, 2014 10:19 am | |
| Avatary cały czas są zmieniane |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| | | | Wiek : 25 Zawód : Pielęgniarka w Szpitalu i Psychiatryku Przy sobie : telefon komórkowy, leki przeciwbólowe, zestaw pierwszej pomocy, karty do gry, paczka papierosów, zapalniczka, butelka alkoholu, tygodniowy zapas kawy, paczka prezerwatyw
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 01, 2014 12:03 pm | |
| Nigdy nie sądziłam, że będę miała ten zaszczyt zostania Jokerem... a jednak |
| | | Wiek : 27 lat Przy sobie : Licencja na broń palną, broń palna, para kastetów, idealna celność, fałszywy dowód tożsamości, kamera, magazynek z piętnastoma nabojami, telefon komórkowy, nóż wojskowy
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 01, 2014 3:07 pm | |
| <- O mój nieistniejący boże! Taki troll |
| | | Wiek : 31 Zawód : przedstawiciel Dystryktu 7, śledczy w stopniu oficera Przy sobie : paczka papierosów, telefon komórkowy, broń + magazynek (15), Znaki szczególne : kilkudniowy zarost. Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 01, 2014 3:10 pm | |
| Hahaha, Mel <333 |
| | | Zawód : Troublemaker Znaki szczególne : avatar © laura makabresku
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 01, 2014 3:12 pm | |
| Wystarczy Mistrzu, Mel, wystarczy Mistrzu |
| | | Wiek : 26 lat Zawód : Uciekinier Przy sobie : mapa podziemnych tuneli, broń palna, zapalniczka, telefon komórkowy, dwa magazynki z piętnastoma nabojami.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 01, 2014 3:18 pm | |
| Aww, racja racja. A przez całą tą akcje z avatarami, skojarzył mi się pewien Mikołaj http://fc07.deviantart.net/fs38/i/2008/355/b/2/Merry_christmas_by_BenoitPaille.jpg Drugie wcielenie Mathias'a |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 01, 2014 3:46 pm | |
| Halo, policja? Proszę przyjechać do internetów.
I chyba mam dla Was smutną wiadomość... Czas zacząć się leczyć. xD |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 01, 2014 3:46 pm | |
| Obawiam się, że dla większości jest już za późno. :c |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 01, 2014 3:48 pm | |
| Wyguglalmy dobrego specjalistę, klusko w mleku. <3 Ogólnie to awatary mnie urzekły. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 01, 2014 3:51 pm | |
| hahaha MELANIE nie zmieniaj avatarka nigdy! |
| | | Wiek : 39 lat Zawód : bezrobotny, dowódca Kolczatki Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, dowód tożsamości, broń palna, pozwolenie na posiadanie broni
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 01, 2014 4:14 pm | |
| <-- avatar zostaje, będzie odstraszał niewyżytych seksualnie psychopatów! <3 |
| | | Wiek : 20 lat Zawód : Śpiew jej pracą! A dorywczo: kelnerka
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 01, 2014 4:19 pm | |
| Wymiatam na gitarze, ha! |
| | | Wiek : 18 Zawód : sprzedaję w Sunflower Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, leki przeciwbólowe, telefon komórkowy, dowód tożsamości Znaki szczególne : zaawansowane sieroctwo Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 01, 2014 4:26 pm | |
| Umarłam, widząc swój avatar. |
| | | Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 01, 2014 4:29 pm | |
| Baś, nie umieraj |
| | | Wiek : 18 Zawód : sprzedaję w Sunflower Przy sobie : kapsułka z wyciągiem z łykołaków, leki przeciwbólowe, telefon komórkowy, dowód tożsamości Znaki szczególne : zaawansowane sieroctwo Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 01, 2014 4:32 pm | |
| Nie no, po prostu jest nawet zbyt trafiony. xD |
| | | Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 01, 2014 4:34 pm | |
| O to chyba chodziło |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |