|
| |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: O wszystkim i o niczym Sob Lis 09, 2013 8:50 am | |
| First topic message reminder :
Heart of Courage. |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Wiek : 19 lat Zawód : Strażnik Pokoju Przy sobie : Przepustka do KOLCa, pozwolenie na broń, prawo jazdy, broń, 1 prezerwatywa, pieniędzory, dowód tożsamości, guma do żucia, długopis, telefon, kluczyki od Impali, zegarek na rękę, mapa Kapitolu.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 15, 2014 7:42 am | |
| Ashe, zacznij brać leki, albo zmień te które bierzesz :v |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 15, 2014 2:19 pm | |
| PF, wypraszam sobie, ja po prostu myślę outside the box, jak mi to cały czas powtarzają na uczelni. xD
A w ogóle właśnie się obudziłam, śniło mi się, że jakaś babka zamknęła nas w autobusie i chciała wszystkich wybić, bo nie kupowaliśmy komisyjnych podręczników, a potem ścigała mnie z nożem po centrum handlowym, które chwilami było szpitalem, z ogromną ilością WIND, pozdrawiam. |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 15, 2014 2:56 pm | |
| Asia, masz jakąś fantazję erotyczną w kwestii wind? robię konspekty, pozdrawiam! |
| | | Wiek : 21 Przy sobie : czarna, skórzana torba, a w niej: fałszywy dowód tożsamości, mapa podziemnych tuneli, wytrych, medalik z kapsułką cyjanku, nóż ceramiczny, zapalniczka, paczka papierosów, leki przeciwbólowe, latarka z wytrzymałą baterią Obrażenia : złamane serce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 15, 2014 3:26 pm | |
| Nie wiem czy fantazję erotyczną, ale zboczenie mi już zostanie, przez Adriana! |
| | | Wiek : 51 lat Zawód : naczelnik więzienia, Betonstahlbieger Przy sobie : leki przeciwbólowe, medalik z małą ampułką cyjanku w środku. stała przepustka, telefon komórkowy, paczka papierosów, broń palna. Znaki szczególne : praktycznie zawsze nosi skórzane rękawiczki i wojskowe buty, nie rozstaje się z cygarami
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 15, 2014 3:34 pm | |
| Adrian przynosi same niemoralności WSTYD! |
| | | Wiek : 19 lat Zawód : Strażnik Pokoju Przy sobie : Przepustka do KOLCa, pozwolenie na broń, prawo jazdy, broń, 1 prezerwatywa, pieniędzory, dowód tożsamości, guma do żucia, długopis, telefon, kluczyki od Impali, zegarek na rękę, mapa Kapitolu.
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 15, 2014 5:43 pm | |
| D: Zboczenie zawodowe |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 15, 2014 5:54 pm | |
| Człowiek próbuje nie wysmarkać sobie wnętrzności, a tutaj go obgadują. No dzięki. :< - Asia napisał:
- Nie wiem czy fantazję erotyczną, ale zboczenie mi już zostanie, przez Adriana!
Polecam się na przyszłości. Do obu tych spraw. - Eweluś napisał:
- Adrian przynosi same niemoralności :CWSTYD!
Zdecydowanie. To ja, Mr. Immorality. |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 15, 2014 5:59 pm | |
| tym razem katarek? już nie kaszalek i ból GARDEŁKA? (z wiadomych względów!) |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 15, 2014 6:13 pm | |
| Boję się zapytać, o jaki zawód chodzi. ._. A jak już jesteśmy przy zboczeniach zawodowych, to dzisiaj pierwszą rzeczą, na jaką zwróciłam uwagę na parkingu przed Lidlem było to, że jest ułożony z kostki niefazowanej. |
| | | Wiek : siedemnaście Zawód : studentka, celebrytka, mścicielka Przy sobie : zapalniczka, scyzoryk wielofunkcyjny, medalik z małą ampułką cyjanku w środku, odtwarzacz mp3, gaz pieprzowy, para kastetów, dokumenty, klucze i telefon. Znaki szczególne : i'm cordelia fucking snow, who the fuck are you? Obrażenia : wypadają mi włosy, ale od czego są peruki?
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 15, 2014 6:18 pm | |
| I jak już jesteśmy przy Lidlu to muszę napisać, że mają takie pyszne baranki cukrowe teraz. Ale zjedzenie całego na raz może być później problematyczne |
| | | Wiek : 31 Zawód : redaktor naczelny CV Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, prezerwatywa Obrażenia : tylko psychiczne
| | | | Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Wto Kwi 15, 2014 10:28 pm | |
| Nie ma to jak podczas świątecznych porządków znaleźć zeszyt z liceum od biologii I później przez pół godziny rozkminiać co on robi z Tobą na studiach |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 16, 2014 6:51 am | |
| Twój zeszyt Cię kocha i nie chce się z Tobą rozstawać. Jest 6:50. Od trzech godzin siedzę nad analizą i jeszcze tylko pięć konferencji. Kawy, błagam 3 |
| | | Wiek : 25 lat Zawód : Pani doktor w Kwartale, która wszystkich nienawidzi Przy sobie : Kapsułka cyjanku, broń palna, dokumenty, portfel, telefon oraz inne osobiste rzeczy. Znaki szczególne : Ona cała jest szczególna. Obrażenia : Rysa na psychice głęboka jak jezioro w Dwójce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 16, 2014 7:30 am | |
| A Rose po raz kolejny uczuliło, chyba coś kwitnie znowu, bo chujnia straszna się ze mną dzieje, więc znów nie pójdę do szkoły Aczkolwiek teraz wyglądam jakby mnie ktoś tarmosił za policzki. Fuck my life XD |
| | | Wiek : 23 Zawód : Architekt z ramienia rządu i archiwistka w jednym Przy sobie : Dokumenty, telefon, scyzoryk, odtwarzacz mp3, notes Znaki szczególne : długie, rude włosy, siatki blizn na nadgarstkach, ledwo widoczne blizny na nozdrzach
| | | | Wiek : 25 lat Zawód : Pani doktor w Kwartale, która wszystkich nienawidzi Przy sobie : Kapsułka cyjanku, broń palna, dokumenty, portfel, telefon oraz inne osobiste rzeczy. Znaki szczególne : Ona cała jest szczególna. Obrażenia : Rysa na psychice głęboka jak jezioro w Dwójce
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 16, 2014 7:45 am | |
| A ja wiem, tym razem to nie mydło, pewnie jakieś drzewo, myślę, że acacia (nie znam polskiego odpowiednika), ale jest lepiej, bo nie swędzi ;-; |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 16, 2014 1:02 pm | |
| zrobiłam konspekty, w ramach nagrody idę po hipsterskie spodnie, może dotrę do domu na kolację <3 |
| | | Wiek : 31 Zawód : przedstawiciel Dystryktu 7, śledczy w stopniu oficera Przy sobie : paczka papierosów, telefon komórkowy, broń + magazynek (15), Znaki szczególne : kilkudniowy zarost. Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 16, 2014 4:43 pm | |
| Pozdrowienia z Torunia <3 Ola pasie mnie pierogami i chce sprzedac i bije mnie po twarzy chipsami. Nie ufajcie jej. |
| | | Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 16, 2014 4:45 pm | |
| Oczywiście, zdrowe nerki zawsze w cenie <333 Poza tym, wiesz, nie oglądam Hannibala tylko dla zwykłej rozrywki wzór musi być |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 16, 2014 4:53 pm | |
| Co Wy robicie na panem, IDŹCIE SIĘ BAWIĆ! |
| | | Wiek : 31 Zawód : przedstawiciel Dystryktu 7, śledczy w stopniu oficera Przy sobie : paczka papierosów, telefon komórkowy, broń + magazynek (15), Znaki szczególne : kilkudniowy zarost. Obrażenia : częste bóle brzucha
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 16, 2014 4:57 pm | |
| Ola mnie tu ta jak w klatce, nie widzialam slonca! Wyslijcie pomoc.
Ostatnio zmieniony przez Blaise Argent dnia Sro Kwi 16, 2014 4:58 pm, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Wiek : 26 Zawód : Speaker w radiu Przy sobie : paczka papierosów, zapalniczka, odtwarzacz mp3, scyzoryk, dokumenty, telefon komórkowy,
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 16, 2014 4:57 pm | |
| Odpoczywamy xD Spokojnie, będzie zabawy część druga |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 16, 2014 4:58 pm | |
| Weźcie mnie do siebie. ;____; |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 16, 2014 5:28 pm | |
| Pozdrawiamy! |
| | | Wiek : 27 lat Przy sobie : Licencja na broń palną, broń palna, para kastetów, idealna celność, fałszywy dowód tożsamości, kamera, magazynek z piętnastoma nabojami, telefon komórkowy, nóż wojskowy
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym Sro Kwi 16, 2014 5:33 pm | |
| Mordeczki! <3 Jak tak możecie bez Nas. I ta piękna pogoda, gdy u mnie deszcz. Dobrze ją wykorzystajcie! |
| | |
| Temat: Re: O wszystkim i o niczym | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|